Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 495.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Format data από το twrp Τα χάνεις όλα!!” Δεν έχω θέμα θα κάνω back up θα το δοκιμάσω και θα σας πω ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στην οθόνη κλειδώματος κ ασφάλεια / συνθέτες /στο κλείδωμα οθόνης απόκρυψη "ευαίσθητου περιεχομένου "” Αυτό είναι το βρήκα και εγώ το θυμήθηκα! Σας ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “settings->installed apps->viber->notifications και αφαιρείς το lock screen notifications σε όλες τις κατηγορίες.” Θα το δοκιμάσω και αυτό! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Καλημέρα!! Έχω περάσει την άρωμα 8.10.18 και το κινητό mi5s κολλάει αρκετές σε πολλές φάσεις... Το έχει και άλλος αυτό το θέμα? ” Του έκανες 1-2 Reboot ?Έβαλες magisk ? ” Μόνο ένα 1-2 μετά από κάθε φόρτιση... Όχι super su μόνο και έχω καθαρίσει και τα Κέις... Θα την ξανά περάσω άλλη μια φορά από πάνω αν δεν θα πάει για στήσιμο από την αρχή..
-
Καλημέρα!! Έχω περάσει την άρωμα 8.10.18 και το κινητό mi5s κολλάει αρκετές σε πολλές φάσεις... Το έχει και άλλος αυτό το θέμα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά το λινκ είναι άδειο για τις global.. Γιατί? Το MI 5s έχω! ” Υπάρχουν τα Link στον Server μας που σας τα δίνουμε στην πρώτη σελίδα, και κατεβάστε τα από εκεί. Στο androidfilehost υπάρχει πρόβλημα με τον Server τους και επιχειρήσαμε να ανεβάσουμε 5 φορές τις ROM αλλά δεν ήταν εφικτό να ολοκληρώσει το upload καμίας ROM.” Οκ...Κατάλαβα σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά το λινκ είναι άδειο για τις global.. Γιατί? Το MI 5s έχω!
-
Παράθεση από tarnanas: “Με την 8.7.26 παραμορφώνει ο ήχος με τα ακουστικά! Το έχει κι άλλος αυτό το πρόβλημα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξανά πέρασα τη ρομ καθάρισα ξανά τα Κέις πάλι τίποτα.. Πφφφ” Sorry για το διπλό ποστ τελικά ήταν τα ακουστικά μετα από 3.5 χρόνια με προδωσαν χε χε χε... Τελικά τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πουλα το ή ακόμα χάρισε το ... να κάνεις κ κάποιον ευτυχισμένο. Όπως σου προανέφερα, εμένα υπολειτουργεί, όσο κ να το κανεις, μια δυστυχία την έχω...” Χαχα κλαίω... Μακάρι να μπορούσα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δε θα την βολεψει, είναι παμπάλαια συσκευή πλέον κ παραχυμενη! Έχουν βγει τόσες φρέσκες, την παλιατζουρα θα της δώσεις βρε κ συ, κοπέλα πράμα?” Χαχα έλα ντε αν σου πω ότι το σκεφτόμουν και εγώ να το κράταγα για δεύτερο αλλά έχει χάρη η κρίση Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ειδις πως σι πιάνου? :lol:” Χαχα κανονικά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εχει παλιωσει, απλά...πρέπει να αλλάξεις συσκευή!!” Αν όλα πάνε καλά μέχρι αρχές του άλλου μήνα θα πάρω το θυριακι mi8 μέχρι τότε.. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk