Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.

• αν σου είναι ευκολο βγαζεις ένα σκριν τη σελιδα στο pc ? Οσον αφορα την υπηρεσια της google από προσωπικη εμπειρια με κλεμενο κινητο εγινε κανονικα wipe και εντοπισμος άλλο που δν μπορεσα να το ξαναπαρω στα χερια μου

• στο mi cloud τη συσκευή την εμφανιζει ως online?

• εχεις κανει κανονικα συνδεση του κινητου στο mi cloud με verification code?

• 4g cosmote wu

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Screen από την αποδοχή του αιτήματος7ddba70e00b8e8e4c3125e5ca6703940.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Τίποτα να 'σαι καλά :)” Τελικά για ενεργοποίηση σύμφωνα με εκπρόσωπο της cosmote πρέπει να αποστειλεις στο 1333 μήνυμα γράφοντας 4g ώστε να γίνει αίτημα ενεργοποίησης της υπηρεσίας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

rawfi - - SAMSUNG

Μήνυμα

Παράθεση από kalosdios: “Τι είπες τώρα ρε φίλε;εβαλες mini σε σ3;απίστευτο.πρεπει να πετάει το κινητό Ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν πετάει γιατί έχει φάει δυνατή χρήση από 2012 αλλά νταξ λειτουργεί ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4g cosmote wu [SOLVED]

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κομπλέ θα το τσεκαρω με την εφαρμογή ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4g cosmote wu

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Στο cu κανονικότατα lte c75700ca17ba36465bfd68d18d3a6816.jpg29f8c01a93b23601b65b2f32a7b1b7db.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4g cosmote wu [SOLVED]

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Η μαικρο Σιμ είναι cu η νάνο wu η cu βγήκε πέρσι η wu χτες και μόλις μου ήρθε το sms ενεργοποίησης στη wu είχα κανονικά 4g για δέκα λεπτά. Παράλληλα με την cu πάντα είχα και συνεχίζω να έχω 4g μέχρι την άλλη βδομάδα θα παραμείνω επαρχία και επαρχία με το mido αυτό έχω κανονικά 4g cu...εφόσον τα δέκα πρώτα λεπτά είχα και στο wu απορώ τι φταιει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4g cosmote wu [SOLVED]

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το κουτί έχει και το λογκο το πορτοκαλί που λέει global Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Αυγ 18th 2017, 3:14am =============== Το περίεργο είναι πως μόλις ενεργοποιήθηκε η Σιμ για δέκα λεπτά είχα 4g μετά όμως γύρισε σε h+ και δεν επανήλθε ποτέ σε 4g

• 4g cosmote wu [SOLVED]

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Global με 800 το γράφει το κουτί του νομίζω, που ήταν factory sealed συν του ότι έχω κανονικά 4g επαρχία με cu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4g cosmote wu [SOLVED]

rawfi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μόλις έβαλα δεύτερη κάρτα wu στο mido και εχω ένα θεμα με το 4g... Το θεματι είναι πως έχω μέχρι hspa+ παρόλο που έχω βάλει στις ρυθμίσεις προτιμώμενο το lte και παρόλο που έχω ρυθμίσει ως προεπιλογή η για δεδομένα αυτή τη sim και που στην περιοχή μου άλλη sim wu πιάνει 4g κανονικότητα.. Παίζει να χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση με κάνα τηλεφώνημα cosmote? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• redmi note 2

rawfi - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Για την μπαταρια μπορεις να αγορασεις μια καινουργια πιστευω, γτ λογικα είναι θεμα hardware και όχι software δεδομενου πως εχεις official rom.

• Xiaomi redmi note 4

rawfi - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Εχεις το nikel με τον helio x20 λογικο είναι να ανεβάζεις λιγη θερμοκρασια και να μην εχεις την ιδια αυτονομια με το mido νομιζω, δλδ δεν παει κατι λαθος.

• Galaxy s3 i9300 miui 4.8.8 [SOLVED]

rawfi - - SAMSUNG

Μήνυμα

Τοφτιαξα παιδιά όλα πένα έκαναwipe dalvik και τσουλησε ομορφα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Galaxy s3 i9300 miui 4.8.8 [SOLVED]

rawfi - - SAMSUNG

Μήνυμα

Μαγκες πριν από κανα μηνα περασα στο κινητο του αδερφου μου lineage 14 αλλα δεν τραβαγε το κινητο και σκεφτηκα να του περασω miui. Κατεβασα την 4.8.8 από το site της xiaomi και μπηκα twrp αλλα στη μεση της εγκαταστασης μου πεταει σφαλμα και την σταματάει ενω με την lineage που την ξανα εβαλα γτ επεσα σε boot loop δεν μου εμφανιζει σφαλμα κατά την εγκατασταση. Παιζει να ξερει κανενασ καμια μοντα για να την περασω εν τελει;

• Ακολουθησα τον οδηγο και όλα ομορφα και ωραια, η συσκευή αναγνωρίζεται κανονικα και σε fastboot μπαινει. Αλλα στο mi pc suite συνεχιζει να μου λεει ότι το κινητο θελει αναβαθμιση για να συνδεθει. Το κινητο είναι mido και φοραει την 8.5.4.0 stable, ομως και στην προηγουμενη stable το ιδιο επαιζε... Στο xda και στο forum της xiaomi λενε πως είναι θεμα του suite γιατι δεν μπορει λεει να αναγνωρισει συσκευες με nougat και marshmellow καθως εχει σταματησει το development. Ξερωγω υπαρχει κανας τροπος …

• Dual sim και sd ταυτοχρονα

rawfi - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

otg και φλασακι πολύ κομπλε λυση νασαι καλα φιλε. Βλέποντας τα αλλα σχολια, κατεληξα πως ειναι κριμα καινουργια συσκευή να την αχρηστευσω χωρις να συντρεχει μεγαλη αναγκη.

• Dual sim και sd ταυτοχρονα

rawfi - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από stilskin: “Αν χρησιμοποιήσεις sim extension δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Και εγώ έχω αγοράσει, την δοκίμασα και παίζει μια χαρά, αλλά επειδή ακόμα δεν έχω γεμίσει την internal memory, δεν την έβαλα ακόμα για μόνιμα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” αμα μπορεις στειλε μου λινκ από εκει που τον πηρες σε πμ ρε μαγκα