Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 159.
-
Παράθεση από amavroudis: “Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση Μπες.στο λογαριασμό και αφαίρεσε τη συσκευή. Τον ίδιο το λογαριασμό μη το διαγράψεις... ” Το έχω κάνει αυτό, την αφαίρεση της συσκευής.... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνει αυτό..... Γιατί μου λέει αδυναμία επιβεβαίωσης του λογαριασμού.... Μήπως επειδή έχω αφαιρέσει ήδη το τηλέφωνο από τον λογαριασμό? Θέλω να το δώσω στο γιο μου και δεν μπορώ.... Είδα και το βίντεο και κάνω ακριβώς τα ίδια βήματα....
-
Παράθεση από tacolla: “καλησπερα σας, εχω την τελευταια stable, δυστυχως εχει πολλα προβληματα, το κυριοτερο η καταναλωση μπαταριας, εκανα λοιπον εγκατασταση της νεας αρωμα dev. ομως δεν εγκατασταθηκε καμια απο τις επιλογες... εβαλα και μια παλιοτερη αρωμα (10/12) αλλα παλι τα ιδια. τι προβλημα υπαρχει ρε παιδια? ” πως πέρασες την aroma dev, με πιο τρόπο;
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜα την τελευταία έκδοση τα ξε-πάστρεψα όλα... Νομίζω πως είναι ότι πιο πολύτιμο υπάρχει σε πρόγραμμα έως τώρα...... Μπράβο Γιώργαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα Γιώργο, ευχαριστούμε και πάλι.... παράκληση, επειδή έχω φοβερό battery brain στο mi note 3 στην εφαρμογή του Facebook και από εφαρμογές που το συνοδεύουν, συγκεκριμένα από το Facebook app manager, αν μπορείς να προσθέσεις κι αυτό κάποια στιγμή. Αυτό μου συμβαίνει από την στιγμή που πέρασα την Global Developer rom.
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν έχω λόγια, περιμένω ανυπόμονα την αυριανή αναβάθμιση......
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από paylos mavroeidis: “LinkedIn και το flipboard briefing μπορείτε να μου πείτε τί είναι επίσης το πληκτρολόγιο του mi 8 μπορούμε να το αφαιρέσουμε? Ευχαριστώ ” Μην δίνεις σημασία σε αυτές τις εφαρμογές που έγραψα πιο πάνω εγώ, είναι από Samsung και υπάρχουν προεγκατεστημένες. Στα xiaomi δεν υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές.
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΓιώργο είσαι "θεούλης" , έφυγαν όλα φίλε μου με τη μια, το θέμα είναι πως και οι εφαρμογές της Microsoft ήταν του συστήματος αλλά απεγκαταστάθηκαν μια χαρά, όπως δλδ είναι και το LinkedIn και το flipboard briefing. Τι να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ.
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΈτσι λέει, system apps.....
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚρίμα γμτ, θα πέταγα κι αυτές από το samy και θα ήταν κορυφή.... Τις εφαρμογές της Microsoft πως τις κατάφερες, είπες πως δεν γίνεται ούτε αυτές.....
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΞέρω μπορεί να σε ζάλισα αλλά αν μπορείς να προσθέσεις και το flipboard briefing και το LinkedIn θα σου ήμουν υποχρεωμένος.....
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Προστέθηκε το Google Lens, και 4 εφαρμογές της Microsoft (Word, Excel, OneNote, Powerpoint). Διορθώθηκε και το πρόβλημα με το MiVideo. (Δοκιμάστε και πείτε μου). ” Γιώργο από την πρώτη σελίδα κατεβάζουμε και την καινούρια σου έκδοση;
-
duc - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΦίλε μου καταπληκτικό το πρόγραμμα σου, αν μπορούσες να προσθέσεις να αφαιρούνται και εφαρμογές της Microsoft (word κ.λ.π) από τα τηλέφωνα θα ήταν Ότο καλύτερο, και πάλι όμως ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια.