Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.
-
Το μπρίκαρα
ΜήνυμαΚαταρχάς, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση... Είναι φως... Αυτό που συμβαίνει όμως, είναι ότι η συσκευή μου δε μπα'ινει ούτε σε fastboot mode, ούτε σε τίποτα. Μόνο μαύρη οθόνη και το pc ανγνωρίζει το κινητό μου σαν Qualcomm HS-USB Qdloader 9008
-
Το μπρίκαρα
ΜήνυμαΈχω xiaomi απο το redmi mote 2. Δεν έχω μπρικάρει ποτέ ούτε δικό μου, ούτε και αλλουνού. Περιττός πρόλογος, αλλά τσατίστηκα. Poco x3 pro λοιπόν, orangefox recovery, ήμουν με "xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.9.0.RJUMIXM_v12-11" και πήγα να βάλω τη "xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V13.0.3.0.SJUMIXM_v13-12-fastboot". Διάβασα καλά σxόλια από κανα δυο που την έβαλαν, πήρα θάρρος και δεν κράτησα καν backup, κάτι που κάνω συχνά πριν το update. Στο διατάυτα, κάνω το update μέσω recovery, μπούτ…
-
Αν δεν είναι θέμα που αφορά το παρόν, ζητώ συγνώμη. Εγκατέστησα κανονικά τους divers, τόσο σε windows 7, όσο και σε windows 10. Και ενώ βλέπω κανονικά το κινητό στις φορητές συσκευές σαν redmi note 8, όπως επίσης μπορώ να δω τα αρχεία, δεν μπορώ με τίποτα να κάνω τον υπολογιστή να δει το κινητό σαν αποθηκευτικό μέσο. Θέλω να τρέξω εφαρμογή ανάκτησης αρχείων, αλλά αυτό για να συμβεί πρέπει το κινητό να διαβαστεί σαν storage, κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταφέρω 2 μέρες τώρα...
-
Καλησπέρα σε όλους. Μιας και είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το 4, έχω ξεχάσει πολλά πράγματα. Έκανα λάθη και το μπρίκαρα, το επανέφερα (ευτυχώς) με fastboot, αλλά έχω φάει τρελό σκάλωμα με τις rom Έβαλα πρώτα μία μιθι 12 ανδροιδ 11 παρακαλώ, αλλά ήταν φοβερά luggy, οπότε και είπα να αλλάξω. Μιας και η πεθερά (για εκεί προορίζεται), έχει μία επαφή με miui, είπα να το κρατήσω εκεί... Έχω κατεβάσει από 4pda μία miui_v7.0_mido_9.10.10 max127328 russian, μία από minovo, την minovo_mido_9.10.10_7.0_ce…
-
Καταρχλην σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Σου το αναγνωρίζω... Και έχεις δίκιο ότι επειδή το έχω εγώ στο μυαλό μου, δεν σημαίνει ότι το μετέφερα και σωστά... Εννοούσα λοιπόν αν πρέπει πρώτα να αναβαθμίσω το κινητό μου σε επίσημη miui με android 9.
-
Αγόρασα redmi note 5, global, μεταχειρισμένο, μου το έδωσε με Android 8.1.0 και Miui global 9.3.14. κατέβασα muiui pro, masik f και XTRV-HMNote5Pro_9.7.4_v10-9 (αυτές είναι οι rom που θα δοκιμάσω για το ποια μου αρέσει καλύτερα). 'Ολες είναι android 9, ενώ εμένα τώρα είναι με android 8.1. Δεν μιλάω για fastboot, όλες είναι miui και android 9.
-
Ρε παιδιά, συγνώμη κιόλας γιατί προσπαθείτε να βοηθήσετε, αλλά υπάρχουν απαντήσεις και κάποιος αναληθώς μπορεί να πιστέψει ότι τα ερωτήματά μου έχουν απαντηθεί. Πριν βάλω οποιαδήποτε άλλη rom, πρέπει πρώτα να αναβαθμίσω το κινητό μου σε android 9, pie? Πρέπει να κάνω φορματ το data? Ποια τα μειονεκτήματα, ποια τα πλεονεκτήματα? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα... ΥΓ. Δεν με ενδιαφέρει το αν χαθεί κάτι, τώρα στήνω το κινητό, είναι άδειο, έχω μόνο ξακλειδώσει bootloader και περάσει twrp.
-
Και πώς σιγουρεύομαι ότι δεν είναι? Εγώ πάντως δεν το έχω κρυπρογραφήσει... Και το παιδί παραπάνω, πώς την πάτησε? Και βασικά διάβασα αρκετές πριπτώσεις που το τηλ μπορεί να βγάλει το παραπάνω μημ. Άρα θεωρητικά το ασφαλέστερο είναι να κάνω format το data. Όμως, κάτι θα χάσω έτσι... Γι΄αυτό ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει όσο πιο πλήρες γινότανε...
-
Να ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα, είναι παρεμφερ'ες... Αγόρασα redmi note 5, global, μεταχειρισμένο, μου το έδωσε με Android 8.1.0 και Miui global 9.3.14. Ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα orange fox twrp και κατέβασα muiui pro, masik f και XTRV-HMNote5Pro_9.7.4_v10-9. Οι ερωτήσεις μου... Πριν ξεκινήσω αναβαθμίσεις, πρέπει να βάλβ μια rom με android 9? Επίσης, στο trwp πρέπει να κάνω και format data? Και επάνω σε αυτό, επειδή διάβασα ότι αν δεν κάνω μπορεί να κάνει encrypt το τηλέφωνο, μπορεί…
-
Update με νεότερα και αν θεωρείτε ότι πρέπει να μεταφερθεί το μήνυμά μου, ας γίνει..... Το λοιπόν, ξεκλείδωσα, ρούταρα, έβαλα google camera και moto g camera.... Δεν συζητάμε τις διαφορές πριν με τώρα... Καμία σχέση. Οι φωτογραφίες πλέον είναι σαφώς βελτιωμένες... ΑΛΛΑ! Διαφορετικοί αισθητήρες κάμερας, διαφορετικά φλας φωτογραφίας(τα led εννοώ), διαφορετικές οθόνες.... Μαντέψτε τον αισθητήρα που φοράει το redmi 3s της γυναίκας μου... Ναι, τον ίδιο samsung με το δικό μας.... Το 3s που έχει τόσα μ…
-
καταρχήν, για ακόμα μία φορά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.... Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν έτοιμος να το πουλήσω ακόμα δεν το πήρα... Έχω το redmi note 2, και περίμενα αρκετά καλύτερες φωτογραφίες, κάτι το οποίο φαίνεται με το σταγονόμετρο (περίμενα αρκετά μεγαλύτερες διαφορές).... και βάλε και το στράβωμα για ψυχολογικούς λόγους, που επιτέλους θα έπαιρνα κάμερα με αισθητήρα sony... Προς το παρόν λοιπόν θα το κρατήσω... Έχω κάμποση δουλειά για ξεκλείδωμα, ρουτάρισμα και HDR Camera και μετά τ…
-
Καταρχήν φίλε σε ευχαριστήσω που μπήκες στην διαδικασία να αναλύσεις τις σκέψεις μου... Πρώτον, στράβωσα με την Xiaomi που για ακόμα μία φορά άλλαξε κάτι, χωρίς να έχουμε καμιά ειδοποίηση. Συγνώμη δηλαδή... Θα μπορούσε στο Mi6 να αλλάξει τον αισθητήρα και να πει, ότι εγώ δεν είπα τι αισθητήρα φοράει, είπα ότι είναι τόσα mp.... ? Στο δικό μας γιατί δηλαδή να μπορεί? Δεύτερον, φαίνεται να γνωρίζεις και τεχνικά θεάματα, σε αντίθεση με έμενα που απλά στράβωσα με την ποιότητα που πήρα το βράδυ. Ξέρω,…