Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.

• 1. Κατάστημα που αγοράστηκε: drele.com 2. Χρώμα: Μαύρο 3. Αν είναι global edition (800αρα) ή όχι. Ειναι Global με 800αρα 4. Ημερομηνία αγοράς 1/02/18 Παραγωγή 2017.02 Samsung μπροστά-πίσω.... Βασικά, συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος, αλλά σας βλέπω όλους χαλαρούς, επειδή λέτε ότι η xiaomi δεν είπε ποτέ για το ποιο μοντέλο σένσορα φοράει... Το είπαν όμως ένα κάρο reviews που διαβάζαμε... Ένα κάρο reviews που έστελνε η xiomi με sony σένσορες και μετά, τους άλλαξε. Προσωπικά είμαι απογοητευμένος. Στ…

• Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά δεν κατάλαβα κάτι... Αν βάλω China Developer, χρειαζόμαστε και πάλι έγκριση από την xiaomi για να ξεκλειδώσουμε τον bootloader, ή ακολουθούμε άλλη διαδικασία? Και κάτι ακόμα... Μόλις πέρασα την Miui Global Stable 8.1.1.0, αλλά στις επαφές δεν εμφανίζει το αρχικό γράμμα στα Ελληνικά.... Διορθώνεται αυτό?

• Τέλεια!! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Καλή χρονιά!!!!!!!!!!

• Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.... Ήρθε και το δικό μου επιτέλους,.... Φοράει την MIUI Global 8.0 stable 8.0.3.0.0 (malmidg). Κατέβασα την τελευταία stable, την miuiι hm3sglobal 8.1.1.0 malmidi, αλλά όταν πάω να κάνω update μέσω της εφαρμογής, μου λέει "προσοχή, πάτε να περάσετε παλιότερη rom από αυτή που έχετε". Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ και υγεία και καλή τύχη σε όλους....

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από TziMcN: “Ναι αδερφέ, την 800άρα εννοούσα.... Στο redmi note 2 που έχω, βγάζανε τις εκδόσεις DD-LTE και FDD-LTE, που η μία και καλά υποστύριζε 4g, ενώ η άλλη όχι. Με rom όμως τους ενός κινητού στο άλλο, έπαιρνες το οικονομικότερο (αυτό χωρίς το 4g), και είχες κανονικά 4G. Και όπως καταλαβαίνεις, ο λόγος για να πάρω το απλό, είναι τα οικονομικά.... ” συνήθως ίδια τιμή δεν έχουν ; τουλάχιστον στα μαγαζιά που το κοιτούσα ίδια είχαν (καλά προφανώς κάποιος κάπ…

• Ναι αδερφέ, την 800άρα εννοούσα.... Στο redmi note 2 που έχω, βγάζανε τις εκδόσεις DD-LTE και FDD-LTE, που η μία και καλά υποστύριζε 4g, ενώ η άλλη όχι. Με rom όμως τους ενός κινητού στο άλλο, έπαιρνες το οικονομικότερο (αυτό χωρίς το 4g), και είχες κανονικά 4G. Και όπως καταλαβαίνεις, ο λόγος για να πάρω το απλό, είναι τα οικονομικά....

• Αν πάρω το απλό, όχι το international, θα μπορέσω δηλαδή με μια rom από εδώ να ενεργοποιήσω το 4g? Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν το ξεκαθάρισα.......:(

• Σε ευχαριστώ michael.....

• Αφού έχω και εγώ ένα κάρο θέματα με το redmi, (καθόλου καλό wifi σήμα, χαμηλή ένταση ακουστικών, δεν μπορώ να περάσω την fast boot με την κλασική μέθοδο...), λέω να κάνω μια προσπάθεια και να περάσω την fast boot με το sp flash tool. Τον preloader στο redmi note 2 τον παιρνάω κανονικά, ε? Εννοώ πως δεν είναι κλειδωμένος, σωστά?

• Παράθεση από TziMcN: “Συγνώμη αν έχει ξανα απαντηθεί, αλλά είναι πολλά τα μηνύματα και δεν μπορώ να το βρω. Στο rn2 με dev 5.12.17, ποιο xposed μπορώ να βάλω? ” Εγώ το ρώτησα, εγώ θα δώσω τη λύση. Με προσοχή και πάντα nandroid backup πρώτα...! Κάνετε τα πάντα με δική σας ευθύνη Xiaomi Redmi Note 2 : Σελίδα 508 :: myphone forum

• Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από TziMcN: “Συγνώμη αν έχει ξανα απαντηθεί, αλλά είναι πολλά τα μηνύματα και δεν μπορώ να το βρω. Στο rn2 με dev 5.12.17, ποιο xposed μπορώ να βάλω? ” Καλύτερα να διαβάσεις τότε.. ” 4000 + μηνύματα με χιλιοαπαντημένες τις ίδιες ερωτήσεις. Μάλιστα, εγώ φταίω...

• Συγνώμη αν έχει ξανα απαντηθεί, αλλά είναι πολλά τα μηνύματα και δεν μπορώ να το βρω. Στο rn2 με dev 5.12.17, ποιο xposed μπορώ να βάλω?

• Έβαλα την 5.12.16 και ή δεν έχει το KuaiPan ή το έβγαλα κατα λάθος. Την έχει κανείς? Και όντως βοηθάει στα κατεβάσματα?

• Συλλογή MODs για Redmi Note 2

TziMcN - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Μπράβο ρε φίλε, σε ευχαριστούμε!!!!!!!!!

• Παράθεση από pechr: “Φίλε μου διαβάζοντας το σχόλιο σου και βλέποντας την κοινωνία τι σκάλωμα έχει φάει με τα κινητά να ασχολείται όλη μέρα με αυτά.Ήθελα απλά να σου πω ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κινητό. Για αυτό λοιπόν μην τρελένεσαι που δεν έχεις θήκη.. και τι έγινε;; Είμαι σίγουρος ότι κατέχεις υλικά αγαθά μεγαλύτερης αξίας από το κινητό πχ αυτοκίνητο,κοστούμι,σπίτι, pc κ.α. κι όμως τόση σημασία και αξία πιστεύω να μην τα έδωσες ποτέ. Στο γράφω αυτό με απόλυτο σεβασμό και τελείως κ…

• Παράθεση από karlesg: “Επίσης έχω βάλει μέσα και κάποια έξτρα mods κατ' επιλογή μόνο για το redmi note 2, αλλά τώρα είδα στο xda ότι το έχει κάνει άλλος με παρόμοια λογική όπως το έκανα κι εγώ. Αν κι έχει βάλει και μερική σαβούρα μέσα αυτός, που δε χρειάζεται... και δεν έχει βάλει επιλογή για καλύτερα media profiles στην εγγραφή βίντεο. Τεσπα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος και λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, δεν πρόκειται να το τελειώσω και ειδικά τώρα δεν έχει νόημα. Παρόλα αυτά σε επόμενο ποστ ότ…

• Παράθεση από makis1024: “Αλλά εάν είσαι ευχαριστημένος δεν κάνεις διότι από 5.12.31 στην 6.1.7 υπήρχε μόνο χειροτέρευση αντί για βελτίωση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Πρώτη φορά με xioami, θα με συγχωρεσετε αν πετάω και καμιά βλακεία. Εγώ βλέπω ότι κυκλοφόρησε 6,1,14. Είμαι με 5.12.31. Αναβαθμίζουμε ή καθόμαστε στα αυγά μας?

• Σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά!

• Μια ακόμα ερώτηση από εμένα. Εννοείτε πως είμαι στο σκάλισμα. Έβαλα δύο φορές το recovery με αυτόν το οδηγό χωρίς προβλήματα. Απλά την πρώτη φορά, μου είχε επιλογή στο recovery να εγκαταστήσω το super su, ενώ τ΄ψρα, δε βλέπω αυτήν την επιλογή πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να θυμάμαι λάθος ή έκανα καμιά πατάτα?

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από TziMcN: “Ναι GR_Macedon, για το redmi note 2 μιλάω. Τι εννοείς να μη κολλάει? Χθες πάντως, ενώ ήμουν στο recovery και με ρωτούσε αν θα το allow ή όχι, όσο το έψαχνα, κλείδωσε το recovery. Ξέρετε, όχι τίποτα σοβαρό, αυτό που λέει απλά swipe to unlock. Εκεί όμως κολλούσε, δεν έκανε τίποτα. Έπρεπε να κάνω restart. Αυτό εννοείς? Βλέπω το ίδιο πάντως μου απάντησες και στο θέμα σου με την αυτόματη εγκατάσταση. Συγνώμη για την διπλή ερώτηση, αλλά ήθελα να προχωρήσ…