Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. youtube.com/watch?v=CzIALKBlLeY
-
Παράθεση από karatzas101: “Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος . Παρήγγειλα ένα Mod από το gearbest μέσο nl post ( αυτο εδω S Body New Vape Droid 250 C3D1 DNA 250 TC Mod ) και στην Ελλάδα στο τελωνείο μου έγραψε Κ.Α.Τ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ 11/10/2017, 00:20:21 . H συσκευασία δεν περιέχει μπαταρία/-ες ούτε κάποιο υγρό ... Ξέρει κανείς κάτι ? Και μου ειπαν οταν πηρα στα ελτα τηλεφωνω οτι το ποιο πιθανον να μου το κατασχεσουν γιατι απαγορευονται και βλεπω πως στο youtube υπαρχουν unboxing ΜΟDS που τα ε…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. ” Ωπ ωπ ένας νέος @demakhs γεννιέται. Μπράβο ελιγμός. Τι έγινε φιλαράκι, ίωση ίωση;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ΓκόΖμε της τρούπας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛόγω ότι είμαι ''άμπαλος'' δεν θα εκφέρω γνώμη
-
Το έχω κάμποσο καιρό στα χέρια μου. Στην πορεία θέλησα να το δώσω, ο λόγος; Το λυπήθηκα λόγο της δουλειάς μου Φυσικά του έχω περισσότερες ''προστασίες'' απ 'οτι πρέπει Αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου δεν μπορείς να καταλάβεις, κόσμημα Προσωπικά δεν έχω βρεί το παραμικρό ψεγάδι εκτός της καμπυλότητας της οθόνης που σε δεσμεύει στο τι tempered glass θα του φορέσεις, αναγκαστικά 2.5 D , τίποτε άλλο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όοοοοολα τα παιδάκια. youtube.com/watch?v=u_fAq7gFA1k
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες. youtube.com/watch?v=m90YVImzXPY
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες. Έπειτα σου λέει να προλάβει ο Μήτσος να πεί 1ος καλημέρα, μα είναι δυνατόν, αυτοί εδώ την βλέπουν στον ύπνο τους