Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
Ρε παιδιά ούτε στο δικό μου έχω κάποιο θέμα. Την πέρασα πάνω από την 8.8.30 απευθείας. Με Root magisk, gcam, και dolby. Όλα μου μια χαρά. Πετάει το κινητό λέμε. Mix2. Μου προκαλεί εντύπωση τόσες αναφορές για bug... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σε Kenzo η Aroma κολλάει , η απλή xtrv περνάει κανονικά.” Κολλάει η εγκατάσταση της αρομα; η κολλάει σαν ρομ όταν ανοίγεις το κινητό; αν ισχύει το δεύτερο κάνε του ένα δύο ρεσταρτ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ παιδιά ξέρω ότι όποιος θέλει σταθερότητα πάει απλά σε stable. Δε γίνεται να θέλουμε τις αλλαγές να δουλεύουν άριστα από την πρώτη στιγμή. Developer τις βάφτισαν για αυτόν ακριβώς το λόγο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Περαστηκε όλα κομπλέ. Έγινε root με magisk κανένα φριζάρισμα από το πρώτο reboot. Τα μόνο θέμα είναι το Dolby atmos. Το έχω περάσει και μέσα από την άρωμα στο πρώτο φλασαρισμα, και μετά μέσα από τροποποίηση, και μετά από ξεζιπαρισμα της ρομ. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει πουθενά η αντίστοιχη εφαρμογή. Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο module από το magisk? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμείς ενεργοποιούν το εικονίδιο των ρυθμίσεων στη κουρτίνα μέσα από τις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@amavroudis σωστός φίλε για το 5. Δούλεψε. Για το 6 το ξέρω και μακάρι να διορθωθεί. Απλά είπα να το αναφέρω καθώς είχα καιρό να δω σχετική ανάρτηση. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περασα την τελευταία άρωμα στο mix2. Παρατηρησεις 1) αρκετά καλή μπαταρία. 2) αρκετά γρήγορο το κινητο 3) ενώ επιλέγω να γίνει Root με το φλασαρισμα της ρομ, αυτό δεν έγινε σε αρχική φάση αλλά σε μεταγενεστερο χρόνο μέσα από την τροποποίηση του αρωμα σκριπτ. (SU) 4) δεν δουλεύει η κάμερα της Google. 5)Όταν πατάω στη κουρτίνα να ενεργοποιήσω η να απενεργοποιησω κάτι, ή κουρτίνα κλείνει από μόνη της αυτόματα μόλις πατήσω κάποιο κουμπί της. Δεν παραμένει ανοικτή έτσι ώστε να πατήσω κάποιο άλλο κουμ…
-
Σε mix2 μπαίνει μια χαρά και είναι ταχύτατη. Μόνη παρατήρηση που έχω είναι ότι όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη, δεν εμφανίζει τα εικονίδια των ειδοποιήσεων, πρέπει να το ξεκλείδωσω για να τις δω. (δεν είναι θέμα ρυθμίσεων καθώς έχω βάλει να φαίνονται). Επίσης η κάμερα της Google δεν ανοίγει με τίποτα. Βγάζει σφάλμα και τερματίζει. Είμαι root με super user. Καμία βοήθεια στα τελευταία; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@ovelix11 φιλε υπαρχει το αντιστοιχο thread εδω
-
Παιδια καλησπερα. μπορει καποιος να μου εξηγησει αν ειναι περασμενοι οι καταληλοι drivers στον υπολογιστη μου για το mix2 μου; (Ναι το προηγουμμενο κινητο μου ηταν samsung). Το θαυμαστικο στην αγνωστη συσκευη με τρομαζει λιγο. εχω πανω και ενα asyrmato ποντικι με usb. μηπως ειναι αυτο; Αν δε το αναγνωριζε το κινητο μου οπως πρεπει θα εβγαζε την ονομασια του στο τελος; Ευχαριστω!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Την περασα. (Αρωμα 8.6.6. )στην αρχη ζοριστηκα, ολα στα κινεζικα. μεχρι να βαλω Αγγλικα, λογικα πατησα και καμια επιλογη που δεν επρεπε, και μετα για να το στρωσω (ιστορικο σε κλησεις-μυνηματα επαφες) ηθελε λιγο παραπανω βαβουρα. Σοβαρα θεματα ειναι η ελειψη του gps απο την κουρτινα και ο χρονος φορτισης. αυτη τη στιγμη ειναι στο 40% και γραφει οτι απομενουν 2 ωρες μεχρι να φορτισει πληρως. και φορτιζει απελπιστικα αργα. Η καμερα της google δεν ανοιγει, και οταν θυμηθει να ανοιξει και παμε πανορ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από nikosprov: “ ” Εμένα στο 59.6% η κατανάλωση στο σύστημα android se sagit. Κάτι δεν πάει καλά... ” Ελπίζω να στρώσει με κάνα fix η με την 10. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι λογική τόση κατανάλωση από το σύστημα; έχει να κάνει με την ρομ; την άρωμα. 24 έχω σε mix2fc93441b0dc17e43b7bfe9a6c11f166f.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετα απο format data, περασε η αρωμα.24 στο mix2 μου. Ολα κομπλε, το gps επανηλθε στη κουρτινα, το προβληματακι στην αναζητηση μεσα στις ρυθμισεις εφτιαξε, Για την μπαταρια δεν εχω να πω ακομα κατι, στην οθονη κλειδωματος οταν φορτιζει γραφει ''φορτιζει γρηγορα'', τωρα τα υπολοιπα εν καιρο. Μια χαρα μου φαινεται παντως. Να μαντεψω οτι dolby atmos δεν παιζει ε? τιποτα αλλο για να βελτιωσουμε τον ηχο? (η καμερα της google μολις πας πανοραμα η sphere σε πεταει εξω. και δεν ανοιγει με την πρωτη προσ…
-
Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από nikosprov: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα παίδες. Μια από τα ίδια σε μένα. Γύρισα αναγκαστικά στην 8.5.14 beta γιατί αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με την 17.Ενω κατέβηκε και μπηκε απροβλημάτιστα δεν μπουταρει με τίποτα. Κολλημένο στο logo μας με τις τελίτσες. Οπότε λόγω δουλειάς γύρισα πίσω. Μήπως θέλει κάνα format ή factory reset μπας και στρώσει; Ή με την 10 θα πάμε αναγκαστικά σε format;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα ιδια κ…