Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα παίδες. Μια από τα ίδια σε μένα. Γύρισα αναγκαστικά στην 8.5.14 beta γιατί αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με την 17.Ενω κατέβηκε και μπηκε απροβλημάτιστα δεν μπουταρει με τίποτα. Κολλημένο στο logo μας με τις τελίτσες. Οπότε λόγω δουλειάς γύρισα πίσω. Μήπως θέλει κάνα format ή factory reset μπας και στρώσει; Ή με την 10 θα πάμε αναγκαστικά σε format;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα ιδια και σε μενα. ενω εβαλα κομπλε την Αρωμα.24 ευκολα …
-
Και αλλο ενα στην 8.5.10. ανοιγοντας τις ρυθμισεις και πατωντας στην αανζητηση με ελληνικους χαρακτηρες, με πεταει εξω στην αρχικη. (με αγγλικους δουλευει κομπλε)
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
nikosprov - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikosprov: “Φωτογραφιες-βιντεο κραταει; μετα αν κανω restore, ενω εχω περασει αλλη ρομ... θα με ξαναγυρισει σε αυτη την οποια ειχα οταν εκανα το backup? ; ” Δεν κρατάει τα-του αποθηκευτικού χώρου οπότε πρέπει να τα πάρεις αντιγραφή-επικόλληση .Πριν κανεις restore , κάνεις factory reset και θα σε γυρίσει αν είναι ολα οκ. ” Εγινε, Ευχαριστω!
-
nikosprov - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανάλογα τι θέλεις να πάρεις backup. Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο επιλέγεις τα πάντα , εκτός το system.img για να μην πιάνεις πολύ χώρο. Το backup θα το βρεις στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφωνου σου/TWRP/BACKUP/ονομασια συσκευης/ Καλά είναι να το έχεις και στο pc για μεγαλύτερη ασφάλεια. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες και αυτόν τον οδηγό μπας και σε βοηθήσει => Λήψη αντιγράφων ασφαλείας TWRP μέσω εντολών ADB απευθείας στον υπολογιστή μας (TWRP 3.1.0) ”…
-
nikosprov - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδια καλημέρα. υπαρχει καπου οδηγος για να κανω backup με twrp 3.2.χ χ ; Ποιες απ ολες τις επιλογες που μου εμφανιζει πρέπει αν επιλεξω; επισης που αποθηκευεται; Συγνώμη αν δεν ειμαι στο σωστο νημα αλλα το ψαξιμο που εκανα μονο με μπερδεψε πιο πολυ.
-
Συγνώμη αλλά γενικά το sar απ όσο γνωρίζω δεν είναι σταθερό. Όσο χειρότερο σήμα έχεις τόσο πιο πολύ εκπέμπει το κινητο για να το βελτιώσει. Επίσης έχει σημασία και αν το χρησιμοποιείς με 1 η 2 κάρτες.. Επομένως οι ανώτατες τιμές που δίνουν εμένα δε μου λένε κάτι. Έχει να κάνει με την χρήση που του κάνεις. Όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Ζούμε σε ένα περιβάλλον που βαλομαστε από χιλιάδες μήκη κυμάτων όλης της τεχνολογίας που υπάρχει, το sar στο κινητό είναι το τελευταίο που θα ασχοληθώ, ειδικα από α…
-
Παράθεση από ovelix11: “Να προσθέσω και πολύ κατανάλωση μπαταρίας. Πρώτη φορά δεν μου βγάζει ημέρα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την /14 εισαι φιλε; xtvr ή Αρομα; Ειχα σκοπο να την περασω. Αν ειναι ας κατσω με τα κουσουρια της /10 μεχρι κατι καλυτερο.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από nikosprov: “το εστησα αλλα θα το ξανακανω. να του κανω 2-3 μαζεμμενα; Edit Τα εκανα αλλα τζιφος. τιποτα δεν αλαξε οσο αναφορα το gps. οριστε και η κουρτινα... ” για δοκίμασε να την ξαναπεράσεις. ” Δε με αφηνει να το ξαναπερασω. βγαζει σφαλμα το ζιπ αρχειο της ενημερωσης συγκεκριμμενα αναφερει zip signature verification failed! Error installing zip file/ diadromh poy einai to arxeio zip hellas........mpla mpla mpla.....zip updating partitions detail.... ....…
-
το εστησα αλλα θα το ξανακανω. να του κανω 2-3 μαζεμμενα; Edit Τα εκανα αλλα τζιφος. τιποτα δεν αλαξε οσο αναφορα το gps. οριστε και η κουρτινα...
-
Καλησπέρα. Με την 8.5.10 στο mix2 είναι άφαντο το GPS από την κουρτίνα και από τις ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω ήνα το απενεργοποιώ. Επίσης to magisk 16 δε μου βάζει κανένα module με αποτέλεσμα να μη μπορώ να περάσω Gcam ούτε dolbyatmos μπορώ να περάσω. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων μπας και εμφανιστεί το GPS αλλά τιποτα.
-
Καλημέρα και απο εμένα. πέρασα την xtvr στο mix2 πάνω από την προηγούμενη με Ο.Τ.Α. Όλα καλά. Μια ερώτηση μόνο, πιο πριν ημουν ροοτ με magisk όπου ειχα την εφαρμογη magisk 16. Μετα την αναβαθμιση, εμφανιστηκε η 14 και ξαναέβαλα την 16. επισης ολα τα modules που ειχα εξαφανιστηκαν και επρεπε να τα ξανακατεβασω ενα ενα οπως και να ξαναπερασω την GCam. Υπάρχει καποιος τροπος να γλιτώσω αυτη τη φασαρια; (Ειμαι νεος στα σκαλισματα του κινητου, επομενως ειμαι λιγακι αρχαριος ακομα) Ευχαριστω!
-
Παράθεση από masterismos: “@nikosprov Ξεκιναμε...μιας και έχω όρεξη Για την google camera κατέβασε από το magisk το module Pixel Experience και κάνε επανεκκίνηση. Μετά εγκατεστησε το Gcam και είσαι έτοιμος. Google Camera GoogleCamera-Pixel3Mod-Arnova8G2-V1.apk Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η συγκεκριμμενη εφαρμογη για την καμερα εμενα κρασαρει. Βρηκα μια αλλη και δουλεψε. Συγκεκριμμενα πηγα απο το magisk εκει στο pixel 2 experience, πατησα στον τιτλο οπου λεει αναλυτικα…
-
Παράθεση από masterismos: “@nikosprov Ξεκιναμε...μιας και έχω όρεξη Για την google camera κατέβασε από το magisk το module Pixel Experience και κάνε επανεκκίνηση. Μετά εγκατεστησε το Gcam και είσαι έτοιμος. Τα modules στο magisk δε λειτουργούμε σε όλες τις συσκευές. Κάθε module κάνει κάτι διαφορετικό αν δε το χρειάζεσαι αυτό που σου προσφέρει μη το εγκαταστήσεις. Θα σου πρότεινα να βάλεις το Google experience και το Youtube vanced. Παρακάτω θα σου δώσω Λίνκολν για gcam και dolby atmos. Τα θέματα…
-
Παιδια καλημερα. εχω την xtvr 8.4.19 περασει στο κινητο και εκανα ( ; δεν ειμαι σιγουρος) root με magisk (αναβαθμισα στην εκδοση 16 την εφαρμογη) που βρηκα μεσα στο κινητο μετα την εγκατασταση. 3-4 ερωτησεις εχω. 1) θελω να βαλω καμερα google η δε ξερω και εγω τι, ωστε να βελτιωθουν οι φωτογραφιες οσο γινεται. διαβασα πιο πριν να παω στον φακελο system να βρω ενα αρχειο και να προσθεσω μια γραμμη κτλ.... το προβλημα ειναι οτι ο φακελος με την ονομασια system στο κινητο μου δεν υπαρχει. (βασικα υ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι και δεν υπάρχει θέμα, μια και έχουμε αναστολή των αναβαθμίσεων από την Xiaomi. Θα σου στείλει κάποιος mod ένα zip να το περάσεις μέσω twrp για την επόμενη αναβάθμιση, ώστε να έχεις ΟΤΑ. @MIUI_ART ” Εγινε, ευχαριστω!
-
Καλημερα σας. την παρασκευη εγινα και εγω vip. περασα την xtvr 8.4.19 στο mix 2 μου. Τωρα, ανοιγοντας την εφαρμογη αναβαθμισης μου πεταει την ενημερωση οτι η συνδρομη μου εληξε ή οτι δεν εχω κανει φλας το αρχειο ζιπ που μου στειλατε στο email. Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω παρει κανενα email ακομα. ειναι φυσιολογικο; ή υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@George Kaggelaris να δοκιμάσει να περάσει global dev από updater και να ξαναδοκιμάσει για ξεκλείδωμα; Δεν χάνει κάτι factory reset θα κάνει έτσι και αλλιώς μετά, όταν θα περάσει xtrv. Μπορεί να φταίει η stable για την μη δυνατότητα ξεκλειδώματος. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι γιατί όχι! ” Καταλαβα. Κατεβαζω ρομ global την περναω απο τον updater μετα την ιδια διαδικασια δλδ; θα τα κανω στην πρωτη ευκαιρια. ευχαριστω για την βοηθεια.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαmiui global 9.1 ΣΤΑΘΕΡΗ 9.1.2.0 (NdemiEI) ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ