Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 343.
-
Μπραβο παιδιά. Μέχρι στιγμής όλα ρολόι δουλεύουν .
-
την κατεβαζω με το που φλασαρω θα ψηφίσω κιόλας
-
Δεν μπορεί να κάνει root και από την εφαρμογή της miui security ->permission -> allow root access?? Ρώταω γιατί την πρώτη φορά έτσι είχα κάνει στην China official και να μου φυγει η απορια . Εγώ και στις 2 ελληνικές μου το έκανε μόνο του το super su.
-
Only MIUI??
Petran3 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα. Να σας πω την ταπεινή μου γνώμη , πιστεύω ότι η MIUI είναι παρεξηγήσημη. Εγώ επειδή είχα συνηθήσει με Samsung (Samsung Galaxy S) θεωρούσα καλύτερα ο εφαρμογές να μην είναι στις αρχικές οθόνες. Σιγά σιγά όμως όταν είχα πάρει το επόμενο (UMI ZERO , ξέρω ξέρω από τις χειρότερες επιλογές ) και ξεκίνησα να flasharo ROM κατέλειξα στην MIUI, μπορώ να πω ότι μετά από 1-2 μέρες μου φάνηκε απίστευτα εύκολη και βολική. Όλα είναι θέμα συνήθειας θεωρώ. Όταν προτοξεκίνησαν τα Android …
-
Παράθεση από worx: “Μου ηρθε εχθες το βραδυ ενα μηνυμα που ελεγε οτι το αιτημα μου για ξεκλειδωμα εγινε δεκτο μαζι με ενα link για να κατεβασω το εργαλειο ξεκλειδωματος πατησα το link και εγκατεστησε ενα app που λεγεται miui forum ειναι σωστο αυτο? Κωδικο δεν εχω παρει καποιο και το app ειναι ολο στα κινεζικα ” Εγώ αυτό που έκανα είναι επειδή δεν μου είχε έρθει μήνυμα και είπα να το δοκιμάσω : 1. Πήγα στο Xiaomi MIUI Official Global Site 2. Έκανα login (πάνω δεξιά) 3. Πάτησα το unlock 4. Λογικά …
-
Παράθεση από andreasstou19: “ναι Με το vickmall Που μίλησα, μου είπε τα εξής βήματα: Να κάνω factory reset, έκανα δεν έλυσε το πρόβλημα Να αλλάξω rom, θα το δοκιμάσω το απόγευμα. Αν δεν φτιάξει με αυτά μου είπε να το στείλω πίσω. Επίσης, η σελινα, με διαβεβαίωσε ότι ακόμα και αν brickarω τη συσκευή, αν η συσκευή δεν έχει ανοιχτεί, δεν χάνω την εγγύηση. Οτιδήποτε έχει θα το φτιάξουν. ” Μακάρι με την αλλαγή ROM ναι διορθωθεί , όχι τίποτα για να μην χρειαστεί και χαθεί τόσος χρόνος στο πήγαινε έλα.…
-
Μπράβο @teodorzaf . Καλορίζικο
-
Παράθεση από pechr: “@Petran3 το cChat δεν το χρησιμοποιούμε απαραίτητα για να αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Μην σκέφτεσαι στερεότυπα ότι επειδή είναι ένα φόρουμ για xiaomi θα πρέπει οπωσδήποτε να συζητάμε μόνο για αυτά. Με τον καιρό θα αποκτήσεις φίλους εδώ και θα δεις ότι θα διευρυνθεί το θεματολόγιο συζητήσεων. - Υπάρχουν μέλη που με συμβουλεύουν για το λίγων ημερών μωρό μου - Υπάρχουν μέλη που μου στέλνουν φωτογραφίες με κοψίδια επειδή έτυχαν να πέσουν σε ένα πανηγύρι - Υπάρχουν μέλη που μου σ…
-
Αν και δεν έχω ακόμη τα 30 μηνύματα , δεν νομίζω να χρειαστώ το chat . Μια φορά που χρειάστηκα κάτι άμεσο τα παιδιά απαντήσαν γρήγορα και αναλυτικά. Αν για το παραμικρό ενοχλούμε τα παιδιά που έτσι και αλλιώς έχουν και τις δουλειές τους και τρέχουν τα του site , καλώς κάναν τους περιορισμούς. Όπως είπε και παραπάνω ο φίλος υπάρχουν και τα pm. (Κατι το πιο σημαντικό το "SEARCH") Φιλικά πάντα
-
Προσωπικά που την έχω flasharei είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και έχω αγγλικά σαν γλώσσα (και όχι ελληνικά που είδα κάπου ότι μπορείς να έχει κάποια θεματάκια π.χ. fingerprint screen) δεν έω συναντήσεις κανένα πρόβλημα. Περιμένω να δω και την μπαταρία μετά από κανά 2-3 φορτίσεις.
-
Και εγώ τώρα την πέρασα.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστουμε για όλα!!!
-
Καλημέρα και από εμένα. Εγώ έχω την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31 για να περάσω την καινούρια κατεβάζω το zip το ρίχνω εσωτερικά και update από την εφαρμογή updater ??Και αν ναι δεν θα χάσω δεδομένα ε??? Διόρθωση τελικά το δοκίμασα και όλα οκ!!!