Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 573.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Redmi Note 4 (Nikel) => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip ” σε καποια βιντεακια στο instagram εμφανιζει στο κατω μερος μια χοντρη πρασινη γραμμη....... ειναι απο την ρομ, η μηπως απο την επεξεργασια του βιντεο?
-
Xiaomi App Store (Mi Store)
Μήνυματωρα ειπα να την ξανακανω εγκατασταση.. ολα οκ.. μου εμφανιζει εφαρμογες.. αλλα δε μπορω να κανω login... κ κτ αλλο που παρατηρησα σε αυτη την εκδοση.. επειδη ειναι παλια.. δε μου εχει ξεχωριστη καρτελα που εμφανιζει τις διαθεσιμες ενημερωσεις...
-
update pack λεει.....οχι φουλ rom..... αλλα κραταω το Παράθεση από gkalen: “αλλά εμείς έχουμε περισσότερα .. ”
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Redmi Note 4 (Nikel) => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip ” απο το σαββατο την εχω φορεσει...... μακαρι να το ηξερα ποσο σταθερη, κ ποσο πολυ κραταει η μπαταρια , να την ειχα περασει απο την αρχη..... πολλα μπραβο..! ερωτηση... Update Package for MIUI 8 Stable & Dev. Make Everything Better - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum αυτο τι φαση ? ξερουμε κτ ?
-
Xiaomi App Store (Mi Store)
Μήνυματην εχω περασει την εκδοση αυτη... δεν εμφανιζε καμμια εφαρμογη στις καρτελες που εχει... ακομα κ στην αναζητηση οταν εκανα.. κ δε μου εβρισκε τις προεγκατεστημενες εφαρμογες για να τις αναβαθμισει.. ολα κενα δλδ.....
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυμαευχαριστω για τις απαντησεις σας.. οποτε προχωραω σε αγορα του miband2... edit......υπαρχει απλη εκδοση.. κ global??
-
Mi Band 2: The New Successor!
varitimos84 - - Mi Band
Μήνυματις τελευταιες μερες σκεφτομαι σοβαρα για την αγορα ενος miband2... αξιζει σαν αγορα η να κοιταξω για αλλον tracker? βασικα, καλυτερα mi band 1s ή mi band 2? με βαση το site fitness-trackers.specout.com/ η διαφορα που εχουν ειναι οτι το 1s εχει : * Activity/Inactivity This feature alerts the user when he/she has been inactive (stationary) for a certain period of time, reminding the user to move around. Once the user moves around for a few minutes, the inactivity timer will reset. και απο εκει κ …
-
φιλε μου @pechr δεν αντεξα.. τελικα περασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0 κ ολα μια χαρα... εδω σε αυτη θα μεινω.... αφου ουτως η αλλως δεν ειχα προβλημα κ την τελευταια φορα που την δοκιμασα...... κ παλι σε ευχαριστω για τον κοπο σου, κ τις ωρες που ξοδεψες για να δουμε αν τελικα εχει θεμα το κινητο η οι ρομ...
-
δε με προλαβες.. ηδη περασα την xtrv dev...δωσε μου 3 λεπτακια μεχρι να ανοιξει το κινητο.. και σου στελνω id
-
περναω εκ νεου την xtrv dev 6,12,8... αν εχει παλι θεμα με ιμει... ακολουθω τον οδηγο σου...... ευχομαι να σε προλαβω Online για τυχον αποριες
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25371/
-
Παράθεση από pechr: “με ποια σειρά εκανες τις κινήσεις ολες? 1. Πρώτα είχες china? 2. μετά φλασαρες IMEI 3. μετα XTRV Το meta maui γιατι το χρησιμοποιείς; αφού εχεις τον οδηγό που σου δίνω σε αυτο το τοπικ.. ” ναι ακριβως ετσι... εντωμεταξυ μετα την xtrv dev περασα την xiaomi.eu stable... κ ολα μια χαρα.. βαζω στοιχημα αν περασω την china stable η οποιαδηποτε dev.. παλι θα χασω τα imei............ τον οδηγο σου πηγα να τον δοκιμασω... αλλα μεσα στη rom το μονο αρχειο που μπορω να βρω ειναι για τ…
-
ομορφα..... απο πριν περασα (ξανα) τα ιμει..... τωρα ξαναφλασαρω την xtrvbeta1 6.12.8... θα ενημερωσω σε λιγο αν ολα πηγαν καλα......... ακομα μια απορια.... @pechr στο sp tools το preloader να το εχω πατημενο? η δε χρειαζεται? αλλοι λενε μπορει να μπρικαρει το κινητο αλλοι λενε οχι.... μηπως μεσα εκει εχει πληροφοριες για τα ιμει?? edit: περασα την ελληνικη dev, αλλα παλι τζιφος.... κ το χειροτερο ειναι , οτι ανοιγω ξανα την εφαρμογη meta μπας κ ξαναπερασω τα imei..... αλλα δεν κανει τπτ οταν σ…
-
ωραια... οποτε η διαδικασια επαναφορας ποια ειναι? επαναφερω τα imei κ στο επομενο boot τα αναγνωριζει? ή επαναφερω τα imei φλασαρω την ρομ που θελω κ περνιουνται?
-
Redmi Note 4 sim & baseband problem.............
-
Παράθεση από nikpoth: “Τα tools και τους drivers τα πέρασες σωστά?Απενεργοποίηση υπογραφής πριν την εγκατάσταση? Με πια Fastboot ROM έκανες την διαδικασία? Μήπως σου ξέφυγε κάποιο γράμμα από τα imei που αναγράφονται στην συσκευασία της συσκευής? ” Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikpoth: “Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο φίλε μου.Από διάβασμα σε διαφορα forum βλέπω ότι συμβαίνει μετά από κάποιες φορες χρήσεις του sp tool. ” συμβαίνει μονο οταν επιλεξεις format all & downloadΔείτε το post 8 ” βα…
-
ο οδηγος λεει να κανεις στο τελος disconnect... το πατησα κ εβγαλε failed μαλλον ολη η διαδικασια failed παντως σε ολα succesfuk κλπ μου εβγαζε..... τι να πω...
-
δεν εχω τετοια error Που ειπες..... ακολουθησα τον οδηγο κ δε πετυχε unsure.png
-
τωρα ακολουθω τον οδηγο κ εχω κλειστο το κινητο... αλλα να σου πω δε προσεξα καπου αυτο το προβλημα δε νομιζω να εισαι μονο θεμα sp flash tool>.. κ μεσω twrp το κανει......
-
ο λογος που μπορει να χαθει ενα imei ειναι τα πολλα φλασαρισματα?? δε φταιει οτι μπορει να λειπει καποιος "driver" η κτ τετοιο ας πουμε , μεσα στην ρομ κ δε μπορει να περασει? γτ με sp flash tool περναω την global κ μου εμφανιζει το imei... με sp flash tool περναω στο καπακι την china stable κ χανεται το Imei....