Πριν μερικές ημέρες είχα γράψει για ένα πρόβλημα που είχα με το ίντερνετ σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Το πρόβλημα μου εμφανίστηκε μόλις πέρασα την προηγούμενη stable. Τώρα, λοιπόν που πέρασα την νέα stable έχω πάλι ίντερνετ στο συγκεκριμένο σημείο. Αργό όπως ήταν και παλιά, αλλά τουλάχιστον έχω.
Παράθεση από stef08: “Να ρωτησω και εγώ κάτι άσχετο;ή αλυσίδιτσα που μου βγάζει δίπλα από το σήμα το wifi τι είναι βρε παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Μήπως εννοείς το σύμβολο του tethering?
Πριν περάσω την ελληνική είχα ικανοποιητικο ίντερνετ από την κάρτα μου. Μετά το πέρασμα της ελληνικής όταν βρίσκομαι σε ένα συγκεκριμένο σημείο που πριν είχα ίντερνετ, τώρα δεν έχω. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται να αλλάξω τίποτα στις ρυθμίσεις. Υπόψιν ότι βρίσκομαι Ιταλία αν αυτό βοηθάει.
@lallasgr 45584e2e9fdb4fe1dc83e45e2aa33535.jpg Δες τώρα πως φαίνεται το ρημάδι. Είναι τόσο αχνο που τόση ώρα δεν μπορούσα να το δω. Σε ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Chridimi1: “@lallasgr Μπορεί φίλε μου περιμένω κωδικό για ξεκλείδωμα και ορμαω στην ελληνική Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Πληροφοριακά το λέω απλά, εμένα ποτέ δεν μου ήρθε μήνυμα για την έγκριση ξεκλειδώματος (αν και δεν έχω wind). Από μόνος μου μπήκα στο εργαλείο ξεκλειδώματος 11 μέρες μετά από την αίτησή μου και μου το ξεκλείδωσε το μηχάνημα. Btw @lallasgr σαν να τρώει παραπάνω μπαταρία με την τελευταία Ελληνική stable (σε σύγκριση πάντα με τις κινέζικες που είχα μέχ…
Πάμε καλά.... πέρασα την κινέζικη dev, ξεκλείδωσα και τον bootloader....τώρα που θα βρω τον οδηγό του lalasgr για το φλασάρισμα της ελληνικής stable; Κάπου τον είχα βρει αλλά τώρα τον ψάχνω και δεν τον βρίσκω.
Παράθεση από lallasgr: “Ο οδηγός που αναφέρεις ισχύει αλλά μόνο σε ξεκλείδωτα κινητά. Δηλαδή αφού πρώτα έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader μετά μπορείς με το MiFlash να περάσεις κάποια official rom σε fastboot mode. Εσύ αν έχω καταλάβει καλά θες να περάσεις μια official dev rom ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και μετά να βάλεις την Ελληνική. Άρα ακολούθα αυτόν εδώ τον οδηγό και θα περαστεί με επιτυχία η chinish dev (tgz version) ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις ” Τελικά κατάφερα και την πέρασα …
Παράθεση από lallasgr: “Σημαίνει ότι δεν έχεις διαβάσει σωστά τον οδηγό!! Κατά 99.9% έχεις το κινητό σε fastboot mode ενώ πρέπει να είναι σε download mode. ” Εγώ είδα αυτόν τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…F%84%CE%BF-MiFlash-VIDEO/ που λέει να το βάλω σε fastboot mode. Ποιον οδηγό να διαβάσω;
Παράθεση από lallasgr: “Ποια ακριβώς κατέβασες? Την .zip version ή την tgz? Την tgz θες για να φλασάρεις με το MiFlash! ” Ωπ.... ερώτηση παγίδα. Και τις δύο κατέβασα.... πάω να δοκιμάσω την tgz και επανέρχομαι. Ευχαριστώ.
Παράθεση από biancoceleste: “Την πιο πρόσφατη. 6.5.5 . Έβαλα την Ελληνική rom και όλα δείχνουν καλά. Ευχαριστώ παιδιά. ” Και εγώ αυτήν κατέβασα αλλά πάω να την φλασάρω με το mi flash και δεν υπάρχει μέσα το αρχείο flash_all.bat που λέει ο οδηγός.
Παράθεση από biancoceleste: “'Ολα καλά. Δεν έμπαινα σε fastboot mode γι΄ αυτό δεν προχωρούσε το ξεκλείδωμα. Το ξεκλείδωσα επιτέλους. Τώρα πάω να εγκαταστήσω Ελληνική rom. Ελπίζω χωρίς προβλήματα. Αλλίως θα επανέλθω. Ευχαριστώ. ” Ποιά κινέζικη dev φλάσαρες;