Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 128.

• Bootloop σε πέρασμα official

sm0k3 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Για να μπορέσω να ξεκλειδώσω bootloader

• Bootloop σε πέρασμα official

sm0k3 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά είχα ξανααναφέρει το θέμα μου στον οδηγό για πρώτο flash της συσκευής, αλλά για να μην σπαμάρω εκεί έκανα θέμα. Εδώ και 1μισι χρόνο έχω 1 mi note pro, το κινητό μου είχε έρθει με μια multilangual dev. rom και προεγκατεστημένο twrp 2.8.6.0. Πέρυσι τον Οκτώβρη(2015) πέρασα την official stable 7.0.5.0 και μετέπειτα την Ελληνική 7.0.5.0 από εδώ την οποία και ακόμη έχω. Ο bootloader είναι κλειδωμένος, προσπαθώ να περάσω official dev. απο twrp έτσι ώστε να μπορέσω να ξεκλειδ…

• Καλημέρα σε όλους! Ποιά η διαφορά των xtrv rom με τις προηγούμενες που βάζαμε. Εγώ που θέλω μια σταθερότατη για mi note pro να πάω σε xtrv ή να πάω σε παλαιότερη gtv;

• Παράθεση από bIBOS85: “κάποιος που να ξέρει πιο ειναι το τελευταίο μοντελ για τα hybrids ενδιαφέρομε και εγώ. κάποιο link θα βοηθούσε. Ευχαριστώ ” Το 2ο από τα 2 link που έβαλα(τα ακριβά δλδ) είναι το τελευταίο τους μοντέλο, 11 Νοεμβρίου 2016 κυκλοφόρησαν. head-fi.org/t/825485/xiaomi-in…dphones-pro-hd-2-1-hybrid

• Παιδιά στο gearbest έχει 2 ειδών : 1. gearbest.com/earphones/pp_261864.html 2. gearbest.com/earbud-headphones/pp_566702.html Ποιά προτείνετε και ποιές οι διαφορές;

• Παιδιά το ξέρω σας έχω πρήξει αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν επιχειρήσω ξανά(αν και μάλλον θα αργήσω). Μετά από πολύ διάβασμα στο internet για fastboot-edl-Miflash κτλ.(προετοιμάζομαι για την χειρότερη περίπτωση) κάπου διάβασα ότι πρέπει να κάνεις unroot πρίν πάς σε official(μην με βρίσετε αν είναι αυτονόητο δν το ήξερα ) οπότε εγώ που είμαι και rooted και με xposed framework λέτε γι'αυτό να έπεσα σε bootloop όταν πήγα να περάσω την official dev; (Έκανα φυσικά factory reset απο twrp πριν το fl…

• Ναι για κάποιον ανεξήγητο λόγο προς στιγμήν με άφησε να ξεκλειδώσω χωρίς mi account στο κινητό αλλά μετά ξανακλείδωσε όπως και παραμένει έτσι. Έλεγα να δοκιμάσω απο updater αλλά έτσι δν θα μπορέσω να κάνω τα wipes πριν το flash της rom... οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω απο twrp.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sm0k3: “Γι'αυτό θέλω 1αν ασφαλή τρόπο να περάσω official ώστε να ξεκλειδώσω κανονικά. ” Κατέβασε μία λίγο πιο παλιά ρομ και πέρνα την μέσω fastboot.. ” Ψάχνω για την 5.9.17 china γιατί είχα την 5.9.17 απο xiaomi.eu κάποτε και είμαι σίγουρος πως είναι 5.0.2 android αλλά δν μπορώ να την βρώ πουθενά. Έχεις να μου προτείνεις κάποια να δοκιμάσω; Επίσης θα με αφήσει να περάσω rom απο fastboot ενώ είμαι κλειδωμένος;

• Δεν έχω ξεκλειδώσει, όπως ανέφερα στα προηγούμενα post έπεσα σε bootloop προσπαθώντας να περάσω την official 6.10.13 και έμπαινε μόνο σε fastboot, τότε δοκίμασα να ξεκλειδώσω κ ναι μεν μου έδειξε ότι ξεκλείδωσε(ελεγχμένο και από cmd) αλλά χωρίς να έχω συνδέσει ποτέ mi account στο συγκεκριμένο κινητό... και εν συνεχεία επαναφέροντας το backup μου τον έδειχνε κλειδωμένο όταν ξαναέλεγξα. Γι'αυτό θέλω 1αν ασφαλή τρόπο να περάσω official ώστε να ξεκλειδώσω κανονικά.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Att…

• Παράθεση από sm0k3: “Λοιπόν παιδιά αναλυτικά τι έχω κάνει. Ξεκίνησα έχοντας στο κινητό την Ελληνική 7.0.5.0 stable -> κατέβασα και μετά από factory reset πέρασα την 6.10.13 China απο twrp -> έπεσα σε bootloop(κολλημένο στο mi logo κοντά στην 1 ώρα) -> Μπήκα σε fastboot γιατί ούτε σε twrp έμπαινε και ξεκλείδωσα bootloader παρόλο που δεν έχω συνδεθεί ποτέ σε mi account στο συγκεκριμένο κινητό(ούτε τώρα ήμουν συνδεδεμένος), το έλεγξα από cmd και όντως είχε ξεκλειδώσει(στο device tempered έγραφε tru…

• Απλά εκπληκτικό!!! Σκεφτόμουν να αλλάξω το note pro για το note 2 αλλά τώρα που είδα αυτό μάλλον αλλάζω πλεύση, ούτως ή άλλος οι κάμερες δν με πολυενδιαφέρουν και το μέγεθος είναι παρόμοιο. Μόλις βγούν και τα πρώτα hands on - review θα δείξει.

• Λοιπόν παιδιά αναλυτικά τι έχω κάνει. Ξεκίνησα έχοντας στο κινητό την Ελληνική 7.0.5.0 stable -> κατέβασα και μετά από factory reset πέρασα την 6.10.13 China απο twrp -> έπεσα σε bootloop(κολλημένο στο mi logo κοντά στην 1 ώρα) -> Μπήκα σε fastboot γιατί ούτε σε twrp έμπαινε και ξεκλείδωσα bootloader παρόλο που δεν έχω συνδεθεί ποτέ σε mi account στο συγκεκριμένο κινητό(ούτε τώρα ήμουν συνδεδεμένος), το έλεγξα από cmd και όντως είχε ξεκλειδώσει(στο device tempered έγραφε true, το αναφέρω μήπως ε…

• Παράθεση από Bodai: “Ναι όπως είσαι .. ” Να συνδεθώ στο mi account απο την εφαρμογή στο κινητό πριν δοκιμάσω ή όχι;

• Παράθεση από Bodai: “Οταν είναι η ίδια συσκευή @sm0k3 ξεκλειδώνεις όσες φορές θέλεις. Ξεκλείδωσε το πάλι .. ” Όπως είναι με την Ελληνική rom;

• Λοιπόν παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ. Γιατί δεν ήθελα να ξαναστείσω το κινητό απο την αρχή μετά απο το βήμα που ανέφερα πιο πάνω που είχε ως αποτέλεσμα να μην μου διαβάζει την sim(επαναφορά του back up δλδ που είχα απο την Ελληνική 7.0.5.0) αποφάσισα να ξαναφλασάρω την Ελληνική 7.0.5.0, το έκανα κ δούλεψε η sim, ξαναμπαίνω recovery, επαναφέρω ξανά το back up και όλα καλά, δουλεύει κανονικά η sim. Μπαίνω fastboot να ελέγξω bootloader απο cmd και ξανά κλειδωμένος... Λέτε επείδη flashara την Ελληνική…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sm0k3: “Τι να κάνω τώρα όπως είναι να το κλείσω και να δοκιμάσω να μπώ recovery; ” Τι έκανες τελικά; ” Δοκίμασα να το κλείσω και ξαναάνοιγε απο μόνο του, twrp δεν έλεγε να μπεί, μόνο σε fastboot έμπαινε. Οπότε το άφησα σε fastboot δοκίμασα να ξεκλειδώσω και ξεκλείδωσε κανονικά Μετά το ξεκλείδωμα έμπαινε σε recovery(twrp), οπότε ξαναμπήκα σε fastboot έλεγξα μέσω cmd και είχε ξεκλειδώσει κανονικά. Ξανά σε recovery, επαναφορά του backup που είχα απο την Ελληνι…

• Παράθεση από Bodai: “@sm0k3 μπες fastboot, ξεκλειδωσε πάλι και μετα λογικά θα ανοιξει.. ” Δεν έχω ξεκλειδώσει, θα το έκανα μόλις μου περνούσε την China dev. Τι να κάνω τώρα όπως είναι να το κλείσω και να δοκιμάσω να μπώ recovery; *Δέν εχω συνδεθεί σε mi account οπότε λογικά δεν θα με αφήσει να ξεκλειδώσω απο fastboot

• Καλησπέρα παιδιά, έκανα την διαδικασία που περιέγραψα πιο πάνω και έχει κολλήσει εδώ και σχεδόν 3 τέταρτα στο mi logo και δεν λέει να ανοίξει. Ήμουν σε Ελληνική 7.0.5.0 stable και μετά απο factory reset έκανα install την 6.10.13 China. Τι προτείνεται να κάνω; Να κρατήσω power button πατημένο για να κλείσει και μετά να μπώ σε twrp και να δοκιμάσω να το επαναφέρω με το backup της 7.0.5.0 stable;

• Καλησπέρα παιδιά, καταρχάς συγχωρέστε με εάν δεν γράφω στο σωστό νήμα. Λοιπόν, επειδή είμαι της άποψης καλύτερα να ρωτήσεις παρά να χτυπάς το κεφάλι σου μετά, θέλω τις συμβουλές σας. Έχω εδώ και 1+ χρόνο ένα mi note pro, το κινητό μου είχε έρθει με εγκατεστημένο twrp και κάποια multilangual rom(δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια), πέρυσι τέτοια εποχή είχα περάσει απο twrp την επίσημη 7.0.5.0 stable και μετά με την βοήθεια σας είχα περάσει απο εδώ την Ελληνική stable 7.0.5.0 με την οποία και παραμένω. Έχω…

• Σε όλη την διαδικασία έχω το τηλέφωνο συνδεδεμένο στο pc και το ξεσυνδέω όταν τελιώσω, στο reboot δηλαδή για την Ελληνική ή το ξεσυνδέω κάποια στιγμή πιο μπροστά;