Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-128 από 128.
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Με δύο μέρεςωχρηση στο Note Pro ή ρομ τα σπάει...πάει σφαίρα... Κανένα bugs... Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν ..... ” Καλησπέρα, δουλεύει το native root ή θέλει superSU για root;
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sm0k3: “Παράθεση από maddoctor: “ ” Παράθεση από pilot: “ ” Καλησπέρα, αξίζει να την βάλω;Είμαι ακόμα σε 5.9.17 για xposed framework.Νόμιζα πως ή χρήση superSU ήταν επικίνδυνη για το miui, σε εσάς λειτουργεί καλά; ” Είναι λίγο σπαστική η χρήση του, αλλά συνηθίζεις. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι δεν έβλεπε το κινητό ο Η/Υ, αλλά το διόρθωσα από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές. Τώρα για την μπαταρίαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10416…
-
Παράθεση από maddoctor: “Μια χαρά στο Note Pro. Ωραίο το twrp 3.0. Είδα περάστηκε όταν πήγα να βάλω το supersu. ” Παράθεση από pilot: “Καλημέρα... Ναι όλα καλά σε mi note pro αλλά η μπάρα με την κινεζική αναζήτηση μπορεί να φύγει από τη γραμμή κατάστασης κάπως ;;;όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο απλά αν γίνεται... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα, αξίζει να την βάλω; Είμαι ακόμα σε 5.9.17 για xposed framework. Νόμιζα πως ή χρήση superSU ήταν επικίνδυνη για το miui,…
-
Παράθεση από birel-motosport: “λοιπόν στο note pro με την rom 7.1.4 ο αισθητηρας φωτός δεν έχει και πολύ καλή λειτουργία... Και ένα ακόμα έντονο όταν είναι ανοιχτό το κινητό και σε καλούν επάνω στην οθόνη που βγάζει να απαντήσεις τρεμοπαίζει δεν είναι καθαρή (μόνο το μαύρο πλαίσιο της απάντησης και του κλεισίματος τρεμοπαίζει) ” Παράθεση από birel-motosport: “ένα ακόμα πρόβλημα με την 7.1.4 νότε προ εκεί που είναι ανοιχτό το Facebook σβήνει και ξανά περνάει η ρομ μόνη της και μετά το Facebook λέ…
-
Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση γιατί με μπερδέψατε κάπως, είμαι στήν ελληνική stable 7.0.5.0. για mi note pro την οποία είχα περάσει 02/11/15 κάπου τότε την είχατε βγάλει. Είναι ή τελευταία δικιά σας stable ή βγάλατε κάποια πιό καινούρια. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με ένα Factory Reset δεν γυρίζεις πίσω στην παλιά ROM. Χρειάζεται όμως αν θέλεις να περάσεις πάνω από την ROM που έχεις την Stable έκδοση για την συσκευή σου. ” Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δηλαδή για να περάσω την τελευταία stable πάνω απο την 5.9.17 developer που έχω τώρα κάνω factory reset απο TWRP και εγκατάσταση της stable από recovery ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Ή μετά το factory reset bootarw και την εγκαθιστώ απο το miui update;
-
Kαλησπέρα σε όλους, παιδιά κάποιες διευκρινιστηκές ερωτήσεις μόνο γιατί είμαι καινούριος στο miui και γενικώς στο android(πρώην χρήστης meego). Έχω 1 Mi Note Pro με την έκδοση 5.9.17 η οποία δεν μου έχει αρέσει, όταν το είχα πρωτοπάρει είχε μια έκδοση του miui6(5.6.11 | Developer) απο την οποία ήμουν ευχαριστημένος, εάν μέσα απο το recovery(TWRP) κάνω factory reset θα επιστρέψει σε εκείνην που είχε στην αρχή ή μετα το factory reset θα πρέπει να την περάσω ο ίδιος; Έαν έχετε κάποια άλλη πρόταση γ…