Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Πειραζει που το θελω??? Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη τυχη σε ολους
-
Παράθεση από gripas4: “Παράθεση από adisson: “Τελικα το ανοιξαμε και οντως ηταν βλαβη στο ακουστικο...Αναμενουμε εντος των ημερων το ανταλλακτικο ” Το prime του αδερφού μου έχει ανάλογο πρόβλημα το οποίο δεν είναι σίγουρο αν προέρχεται από soft ή hardware. Μετά από τα wipes που του έκανα φαίνεται να είναι εντάξει :αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος θα μπορούσες να μου πεις από που πήρες το ανταλλακτικό για να το έχω υπόψη μου; ” Επειδη βιαζομουν το πηρα απο Αγγλια με επιβαρυνση 2 λιρες μεταφορικα. Γ…
-
Ρε μπας και γινω και εγω τυχερος? παντα τετοιες εκπληξεις ευχομαι
-
Το δικο μου συνεχιζει και παιζει μια χαρα (6.2.18) Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα. Του εκανα τα σχετικα wipe (dalvik & cache) και στην συνεχεια του περασα την 6.2.18 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει... Εχει τυχει σε αλλον αυτο? Οποιος εχει αποψη ας δωσει μια εικονα
-
91ος σαν Adisson 71...Παμε γερα
-
Αντε και ενα like απο μενα (Sam Adisson)
-
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση
-
Με μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα κατι εδω (μονο στο αγγλοφωνο miui υπαρχει) Πιστευω οτι καλο θα ηταν να δωσουμε και απο εδω τις απαραιτητες οδηγιες για να απολαμβανει καθε τυχερος ιδιοκτητης την οθοναρα του κινητου. Οποτε πως διορθωνουμε το προβλημα στην αναπαραγωγη αρχειων AC3 απο τον MX Player στο Xiaomi RedMi Note2?
-
Παρελαβα πριν καμια εβδομαδα το Xiaomi Redmi Note 2 (16gb) και φορουσε την 66.77.55.00 stable Μπηκα εδω και μεσω της εφαρμογης updater περασα την Ελληνικη 5.10.8 χωρις προβλημα. Με τον ιδιο τροπο περασα χθες την 5.10.16 Εχω κατεβασει την 5.10.22 Συνεχιζω να την περναω με τον ιδιο τροπο? Επειδη διαβαζω διαφορα και δεν ειμαι συνηθισμενος σε αλλαγες rom οποτε δεν ξερω εαν το κανω σωστα. Το τηλεφωνο με την 5.10.16 λειτουργει μια χαρα περα απο το προβλημα με την μετονομασια των sim που δεν παραμενουν…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για την δυνατοτητα εγγραφης