Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
Μια ερώτηση πριν φλασάρω τη νέα rom. Εγώ που είχα από πριν εγκατεστημένη την TWRP στο Red Rise 1s, θα πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό ή εγκαθιστώ κανονικά όπως πριν τη νέα rom που έχει ήδη ενσωματωμένη την TWRP?
-
Αγορά redmi 1s
ΜήνυμαΦωτιζομενα οχι. Για το root νομιζω πως αν περασεις την τελευταια rom, εχει ενσωματωμενο root οποτε εισαι ok!
-
Ωραια! Ποτε με το καλο η νεα rom? Απο Παρασκευη με το επομενο update?
-
Εγω προτιμω την TWRP. Αυτη χρησιμοποιω και τωρα, νομιζω οτι ειναι η πιο ευχριστη.
-
Εγκατάσταση νέας ROM
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ! Ειμαστε και απο την ιδια πατριδα...
-
Εγκατάσταση νέας ROM
ΜήνυμαOk, δηλαδη βαζω τη νεα ROM στην sd και μεσω της TWRP πηγαινω και κανω install, χωρις να σβησω τιποτα απολυτως?
-
Εγκατάσταση νέας ROM
ΜήνυμαΓεια χαρά σε όλους! Κάθε φορά που βγαίνει νέο update κάνω full wipe και ξανά clean install. Είναι λίγο κουραστικό... Χρησιμοποιώ για την εγκατάσταση την TWRP. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να μην ξαναπερνάω πάλι όλες τις εφαρμογες από την αρχή. Έχω ψάξει αρκετά στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο που να αφορά μόνο update και όχι καθαρή εγκατάσταση της ROM μέσω TWRP. Έχω εγκατεστημένη την GTV-4.9.19 και όταν με το καλό βγεί νέο update, θα ήθελα να γλυτώσω όλη τη διαδικασία που κάνω. Ευχ…
-
Link to sd
ΜήνυμαΕχεις τσεκαρει την επιλογη δικαιωματα root?
-
Τα φώτα σας παρακαλώ.
ΜήνυμαΕμενα παντως σε 1s δουλευει μια χαρα!