Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 459.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠρόσφατα πήρε ένα redmi pro ένας φίλος και επειδή το ψάχναμε γενικά με τις rom θυμάμαι ότι δεν είχε βγει official global stable, ωστόσο αυτό ''MIUI Global 8.0 / Stable 8.0.0.1 ( MHQMIDG ) '' μου φάνηκε official rom γι αυτό και η απορία μου...
-
ΜήνυμαΈχει βγει official Global stable για το redmi pro
-
Μήνυμαglobal stable 8.1.6.0(MBFMIDI) είναι official υποθέτω
-
ΜήνυμαΣωστά. Γενικά πως καταλαβαίνουμε για official - unofficial πέρα από αυτό που είπες? Υπάρχουν άλλοι κανόνες? π.χ. αν έχει μηδενικά στο τέλος ή αν είναι του στυλ 8.99.99.00 είναι unofficial. Αλλά πέρα από αυτό?
-
Μήνυμα8.0.7.0 μου μοιάζει σαν official η rom
-
@jojos υποθέτω έχεις cosmote? πήγαινε στις ρυθμίσεις apn και στο όνομα βάλε Cosmote Internet, στο APN γράψε Internet, στο πρωτόκολο APN γράψε IPv4/IPv6 και στο πρωτόκολλο περιαγωγής APN γράψε IPv4. Εγώ αυτά έκανα και δούλεψε. Δες σχετικά και ΕΔΩ
-
Εσύ πας από developer σε Stable οπότε είσαι στη δεύτερη περίπτωση. Περίμενε βέβαια να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος από μένα για σιγουριά. Μέχρι τότε διάβασε τα βήματα με προσοχή 2-3 φορές για να τα κατανοήσεις.
-
@Mylosjohny επειδή πας από lollipop σε MM ξεκίνα από ΑΥΤΟΝ τον οδηγό
-
@gkalen Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αναφέρομαι στο mi max pro (hellium) οπότε έχω την εντύπωση ότι η τελευταία stable είναι η xiaomi-miui-hellas-6.0_helium_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0.zip οπότε δεν είναι nougat, έτσι δεν είναι? Εν τέλη έκανα factory reset + wipe internal storage και φλάσαρα τη rom μέσω μιας κάρτας micro sd που είχα. Όλα καλά έχρι στιγμής
-
Drivers στο pc μου? Δεν νομίζω να έχω περάσει. Βέβαια δε θα το έβλεπε ούτε τώρα, ε? Βασικά θέλω να βάλω την τελευταία rom και να καθαρίσω τελείως το κινητό ώστε να το δώσω στη φίλη μου. Πως θα το κάνω αυτό? Τι wipes πρέπει να κάνω και που θα περάσω τη rom για αν τη φλασάρω μετά τα wipes?
-
Έχω ένα hellium τα χέρια μου με την Helium_THUNDER_StableV8.0.3.0 και θέλω να του βάλω την xtrv που βλέπω στην πρώτη σελίδα. Θέλω να του κάνω καθαρή εγκατάσταση με wipe cahe, dalvic και internal memory. Μετά το wipe αν το συνδέσω στο pc σε recovery mode θα μου βλέπει τη συσκευή για να περάσω μέσα τη rom και αν την φλασάρω? Τώρα το βλέπει. Θα το βλέπει και μετά τα wipes?
-
Σωστά οπότε kenzo, ε? Θα του το είπε το aida64 υποθέτω
-
@ThakiC Μάλλον το hennessy έχεις αλλά για να είσαι σίγουρος κατέβασε το aida64 από το playstore και τρέξτο. Θα σου βγάλει στα specs ποιο μοντέλο έχεις
-
Αν βάλεις καινούρια rom πρέπει να κάνεις factory reset γιατί θα πας από MIUI 7 σε MIUI 8. Αν βάλεις παιλιότερη rom που είναι ήδη MIUI 7 δεν χρειάζεται το factory reset. Σε κάθε περίπτωση το φλασάρισμα θα το κάνεις από το recovery. Νομίζω από το update της συσκευής δεν κάνει αναβάθμιση άλλες rom πέρα από τις official
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμα@harjo Έχεις το hennessy αν δεν κάνω λάθος. Για αρχή πήγαινε settings --> installed apps και πάτα clear cache σε οποιαδήποτε εφαρμογή γράφει google. Κάνε ένα reboot στο κινητό και δες αν διορθώθηκε το πρόβλημε με το play store. Τώρα, αν θες να πας σε ελληνική rom πρέπει να ακολουθήσεις τους οδηγούς που θα βρεις ΕΔΩ. Υ.Γ. Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει ελληνικά η rom που φοράς τώρα. Νόμιζα ότι είχαν μεταφράσει μεγάλο ποσοστό των stable 8.1 στα ελληνικά
-
Το μόνο που βαριέμαι είναι ότι πρέπει να φτιάξω τα settings του κινητού από την αρχή (ήχο κλήσης, notifications, άδειες, γραμματοσειρές, κτλ κτλ), εκτός και αν υπάρχει τρόπος να πάρω back up και γι αυτά και δεν τον ξέρω. Οπότε σκέφτομαι ότι αφού είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος με τη δική σου rom μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξω. Ακούω και πολλούς που λένε για διάφορα προβλήματα τύπου ότι δεν διαβάζει sim, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κτλ και με κάνει λίγο δυσταχτικό. Ίσως να το δοκ…
-
@Ettore_M κι εγώ το Hennessy έχω αλλά έχω μείνει ακόμα στη stable 8.0.2.0 του gkalen. Επειδή έχω δει εδώ μέσα διάφορους να αναφέρουν κάποια προβλήματα, δεν το τόλμησα. Βέβαια είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή που φοράω τώρα και γενικά είμαι της φιλοσοφίας ''if something works, let it work'' γι αυτό και δεν το έψαξα ιδιαίτερα. Παρ' όλα αυτά δώσε ένα feedback ακόμα μετά από καμια 10ρια μέρες για το πως πάει αν δε σου κάνει κόπο
-
Πρόσφατα έκανα factory reset στο κινητό μου από twrp και ξαναπέρασα την ίδια rom, ωστόσο οι φωτογραφίες, βίντεο κλπ που είχα στο κινητό δεν διαγράφηκαν. Τι πρέπει να κάνω για να διαγραφούν τα πάντα ώστε να είναι εντελώς καθαρό το κινητό όταν π.χ. θέλω να το πουλήσω.
-
Αυτό σε περίπτωση που έχει official και θέλει πάλι να βάλει την καινούρια official. Αν έχει την ελληνική που έχουν φτιάξει εδώ τα παιδιά και θέλει να βάλει πάλι την ελληνική μπορεί μέσω του updater της συσκευής? Νομίζω με twrp μπορεί να την φλασάρει. Γι αυτό ζήτησα το about του κινητού, να δούμε ποια έχει και να μας πει ποια θέλει να βάλει.
-
Βάλε ένα screenshot από το about του κινητού σου να δουν τα παιδιά ποια rom έχεις ακριβώς και θα σε βοηθήσουν