Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 459.
-
Η stable 8.1.1.0. είναι MM και διάβασε προσεκτικά ΕΔΩ πως θα πας από lollipop σε MM Υ.Γ. Από dev σε stable factory reset οπωσδήποτε
-
Cm13 Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Ήλπιζα σε κανα πιο εύκολο οδηγό όπως ΑΥΤΟΝ που έχουν για το kenzo...
-
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Είναι υποτίθεται πιο ισχυρό από το factory reset?
-
Το delete system πως το κάνεις? Μέσα από το twrp?
-
Υπάρχει τρόπος να πάμε από lollipop σε MM για το hennessy?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@thornagon Σε kenzo φίλης μου με unofficial rom έκανα upadate στη rom που μου έβγαλε το mi pc suite και ξεκλείδωσα με αυτή. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε εσένα αυτό ή αν δουλεύει γενικά αλλά σε εμένα έπιασε...
-
Δεν έχουν clean.zip όλα τα μοντέλα. Το nikel π.χ. δε χρειάζεται clean.zip γι αυτό δεν το βρίσεκις στο spoiler
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vampire_m: “Θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω την κινέζικη rom και μετά να αιτηθώ για ξεκλείδωμα; ” Μπορείς να αιτηθείς για ξεκλείδωμα όποτε θες. Δεν παίζει ρόλο ποια rom έχεις στο κινητό σου
-
@gkalen έχει βγει, ετοιμάζεται ή τίποτα από τα δύο XTRV thunder stable για hennessy?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “με βλεπω με Samsung ” Πρόσεχε γιατί αυτά είναι του διαόλου. Σκάνε...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “διαβασα οτι θελουν στο reason αληθινο λογο και οχι cοpy-paste στα κινεζικα. Οσα εχουν αντιγραφη-επικολληση θα τρωνε reject... ” Τι εννοείς αληθινό λόγο και πως τον ξεχωρίζουν από τον ''ψεύτικο''? Δε νομίζω να φταίει αυτό αν τώρα τελευταία ομολογουμένως έχουν θέμα με τους server τους γενικά @Tilemaxos42 δοκίμασε να συνδέσεις το τηλεφωνό σου στο mi flash και βάλε τη rom που θα σου βγάλει αυτό. Ενδέχεται να ξεκλειδώσεις και με αυτή που θα φλασάρεις
-
@vaggelisp7406 το hennessy έχεις?
-
Μήνυμα@alexandros98 κατέβασε το aida64 από playstore, τρέξτο και θα σου πει ποιο κινητό έχεις για να σιγουρευτείς
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΓιατί θες να κλειδώσει ο bootloader?
-
Παράθεση από ekans: “χρειαζεται να κανω wipe και factory reset? ” από stable σε thunder καλό είναι να κάνεις factory reset
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
chief - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@papakigr Εναλλακτικά, μπορείς να κατεβάσεις το aida64 από το playstore, να το τρέξεις και θα σου πει αν έχεις το Helium ή το Hydrogen ώστε να βρεις και τους σωστούς drivers
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
chief - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@spyrosrotary Πρώτα απ' όλα δες ΕΔΩ αν όντως είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloader
-
Μπερδεύτηκα γιατί στα δύο τελευταία post (osalonikios, dimitris alti) είναι δύο διαφορετικές απόψεις
-
@gkalen τα link για τις rom θα τα βάλεις και στην πρώτη σελίδα? Για θυμισέ μου λίγο τα βήματα για update? install, wipe cache dalvik ή wipe cache dalvik, install, wipe cache dalvik?