Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 459.

• Παράθεση από kfilinis: “Το ξεκλείδωμσ του bootloader είναι το root που λέμε? ” Είναι άλλο το root και άλλο το ξεκλείδωμα του bootloader

• Σε αυτό που είχατε αναφέρει πριν κάποιες σελίδες για την εφαρμογή ''έγγραφα'', κι εμένα κάθε φορά που κάνω reboot ή κλείνω το κινητό η εφαρμογή αυτή είναι απενεργοποιημένη. Πρέπει να μπαίνω στις εφαρμογές και να την ενεργοποιιώ manually. Ξέρεις κανείς πως λύνεται αυτό? Βασικά σε τι ακριβώς χρησιμεύει αυτή η εφαρμογή? Μπορεί εν τέλη να μου είναι αχρείαστο να την έχω ενεργοποιημένη

• Ερώτηση

chief - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Εμένα το πρόβλημα λύθηκε ''μόνο'' του. Μου ζήτησε άδεια το google να κατεβάσει languages english (US) και μετά από αυτό τα ελληνικά υπήρχαν και στο voice εκτός από το search. Το περίεργο είναι ότι τα english (US) υπήρχαν και πριν σα γλώσσα

• Σήμερα που κοίταξα τη χρήση μπαταρίας στις εφαρμογές είχε 60% το android system και 33% το android. Υπερβολικά συγκρίνοντας τα με το δικό μου κινητό που έχω 4% και 2,6% αντίστοιχα

• Πλέον όχι. Μόνο με την πρώτη unofficial κινέζικη rom το έκανε αυτό

• Πλέον δεν κλείνει μόνο του, αυτό έχει διορθωθεί. Τώρα για τη μπαταρία δεν ξέρω καθότι όπως είπα δεν είναι δικό μου, αλλά όντως προχτές που το συζητούσαμε το φόρτισε στις 12 το μεσημέρι και χωρίς να το πιάσει πολύ στα χέρια του στις 9 το βράδυ είχε 26% μπαταρία. Γενικά κάθε πρωί που βγάζει το φορτιστή από την πρίζα η μπαταρία είναι στο 100% αλλά μέχρι τις 9-10 το βράδυ θα έχει κλείσει από μπαταρία.

• Παιδιά σε redmi note 3 pro (kenzo) με τα 2 GB ram (φίλου και όχι δικό μου), υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία από τότε που το πήρε. Το κινητό είχε πάνω μια unofficial κινέζικη rom με την οποία του έκλεινε κάποιες φορές χωρίς να το πειράξει και εμ τη μπαταρία φορτισμένη. Του άλλαξε rom μέσω του mi pc suite και πέρασε μια developer με την οποία ναι μεν δεν του έκλεινε πλέον, αλλά η μπαταρία τελείωνε πριν καν συμπληρωθούν 20-24 ώρες χωρίς να του έχει κάνει ιδιαίτερη χρήση. Στη συνέχεια του έβαλε πάλι…

• Στο δικό μου hennessy έκανα update τη rom που μου έβγαλε το mi pc suite και ξεκλείδωσα με αυτή. Δε θυμάμαι να σου πω ποια rom μου έβαλε το update, αλλά πριν το update είχα μια κινέζικη unofficial Υ.Γ. Είχα άδεια όμως

• @geobas Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα που λέει ''τρόπος εγκατάστασης χωρίς root για συσκευές που δεν χρησιμοποιούν clean zip''. Θα κάνεις factory reset (το λέει και στις οδηγίες) γιατί πας από developer σε stable.

• Παράθεση από derveni: “Αρνητικά περίμενα να έχεις μερικές εφαρμογές περισσότερες εντός της rom σου υπερβολικά φτωχή θα έλεγα ” Προσωπικά αυτό το κατατάσσω στα θετικά. Το τηλέφωνο θα πρέπει να είναι άδειο και από κει και πέρα ο κάθε χρήστης να το προσαρμόζει στα μέτρα-ανάγκες του.

• Αν φτάσεις μέχρι το σημείο να εγκαταστήσεις το TWRP στο τηλέφωνο είναι κρίμα να μη βάλεις μια ελληνική rom. Θα έχεις φάει το γάιδαρο, είναι κρίμα να αφήσεις την ουρά...

• Έχεις πάρει άδεια, προχώρα στο ξεκλείδωμα

• Σε 2-3 μέρες από την ημέρα που έκανες την αίτηση θα σου έρθει sms στο κινητό (στα αγγλικά) που θα λέει ότι έχεις την άδεια να ξεκλειδώσεις το bootloader. Μετά προχωράς στη διαδικασία ξεκλειδώματος.

• @klainmaingr Έλεγξε από ΕΔΩ αν είναι κλειδωμένος ο bootloader

• Ερώτηση

Μήνυμα

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ. Τη stable 8.0.2 thunder του gkalen φοράω βέβαια αλλά τα ελληνικά δε μου τα έχει στη φωνή, μόνο στην αναζήτηση γλώσσας υπάρχουν. Φαντάζομαι θα είναι γενικό το πρόβλημα τότε σε redmi note 2 και 3 σε stable roms. Ξέρει κάποιος αν γίνεται να κατεβάσουμε manually τα ελληνικά και να τα εγκαταστήσουμε?

• Παράθεση από derveni: “@chief Και όμως σε μένα έτσι λύθηκε και εγώ φλασαρα 2 διαφορετικά κινητά, αλλά η λύση στο δικό μου βρέθηκε με την αποσυνδεση του Mi account. ” Δεν αμφιβάλλω ότι λύθηκε το πρόβλημα με αυτό τον τρόπο. Ήθελα απλά να πω ότι δεν είναι κανόνας να αποσυνδέουμε το mi account όταν φλασάρουμε μια rom διότι αν ήταν απαραίτητο θα το είχαν γράψει τα παιδιά στις οδηγίες

• @derveni 1)δε χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις αποσύνδεση από το mi account, κάπου αλλού ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισες (έχω φλασαρει ελληνικές rom σε τρία κινητά χωρίς να τα αποσυνδέσω από το mi account). 2) οι rom του gkalen σε hennessy, kenzo και helium που έχω φλασάρει έχουν πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και σε σένα. Αναμένουμε εντυπώσεις. Υ.Γ. Το kenzo πριν του φλασάρω την ελληνική stable thunder του gkalen είχε θέμα με τη μπαταρία, δεν έβγαζε ούτε μία μέρα (εί…

• @g.heretis θα μπω λίγο off topic αλλά... έτσι ξεκίνησα κι εγώ πριν ένα μήνα. Δεν είχα ιδέα καν τι είναι η rom σε ένα κινητό. Τώρα έχω αλλάξει 2-3 στο δικό μου (πειραματίζομαι να δω ποια μου ''κάθεται'' καλύτερα), έβαλα ελληνική στον αδερφό μου και σε μια φίλη μου. Και όλα αυτά με πολύ βοήθεια - υπομονή από τον @geoanto555

• Ερώτηση

Μήνυμα

Γιατί να μην υπάρχει? Την έχω δει σε κινητά με official global rom όμως. Έχεις καμιά ιδέα πως μπορώ να την κατεβάσω?

• Ερώτηση

Μήνυμα

Στη γλώσσα αναζήτησης κι εμένα έχει Ελληνικά. Στη φωνή (voice) δεν έχει Ελληνικά. Την 8.0.2.0 gkalen έχω