Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 222.
-
Καλημέρα σε όλους Θα ήθελα να ευχαριστησω απο καρδιάς τον derveni για τη πολύτιμη βοήθεια του και τις συμβουλές του μετά τη κλοπή του Kenzο μου.Δυστυχως δεν καταφέραμε να το πάρουμε πίσω αλλά ούτε θα το χαρεί και κανένας αφού κλειδώθηκε και επίσης έχω προχωρησει σε όλες τις ενέργειες προσκομιζοντας όλα τα στοιχεια στις αστυνομικές αρχές και πιστεύω κάποια στιγμή να βρεθεί ο δράστης Θα ήθελα να πω σε όλους σας να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα μην τα αφήνετε ούτε δευτερόλεπτο απο τα ματιά…
-
παιδια καλησπερα ημουν κατοχος ενος kenzo που δυστυχως εκλαπει πριν 2 μερες,ενδιαφερομαι να παραγγειλω το mi6 μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες πχ αν υπαρχει καποια καλη προσφορα αυτη τη στιγμη,ποια εκδοση να παραγγειλω, υπαρχει ελληνικη ρομ για το τηλεφωνο,μπορω να ξεκλειδωσω bootloader,ευχαριστω
-
Αγορά Συσκευής
Μήνυμαkyrgeo1978 πως ανοιγω νεο θεμα δεν το γνωριζω
-
Αγορά Συσκευής
Μήνυμαευχαριστω για την απαντηση, ειμαι αναμεσα στο mi 6 και στο mi max 2 =============== Οκτ 28th 2017, 2:06pm =============== Xiaomi Mi 6 4G Smartphone - INTERNATIONAL VERSION 6GB RAM 128GB αυτη η εκδοση ειναι με global rom και ota ? θα ειμαι οκ αν επιλεξω κατι τετοιο? =============== Οκτ 28th 2017, 2:55pm =============== αν μπορει να βοηθησει καποιος γιατι θελω να παραγγειλω το mi6 ,ποια ρομ πρεπει να επιλεξω? εχει βγαλει η κοινοτητα ελλληνικη ρομ? μπορω σε αυτη τη συσκευη να ξεκλειδωσω bootoader? …
-
Αγορά Συσκευής
Μήνυμαπαιδια καλησπερα ,τι εχετε να προτεινετε για αγορα xiaomi συσκευη απο κινα μεχρι 350ευρω? υπαρχει καποιο φορουμ να κοιταξω να μη σας ζαλιζω ?ευχαριστω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλημερα σε ολους,πηγα να παρω backup μεσα απο το μενου των ρυθμισεων -αντιγραφα&επαναφορα και οταν παταω εκκινηση δημιουργια αντιγραφου βγαζει μηνυμα"some apps may not be able to be backed up or restored",και περιπου 10 εφαρμογες δεν κανουν backup π.χ facebook,whatsapp, γιατι συμβαινει αυτο? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ή αλλαγη?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημερα σε ολους ,απλα θα ηθελα να αναφερω κατι θεματακια που που μου εχει παρουσιασει η miui9 xtrv aroma 7.9.21,εμφανιζει καποια μικρα κολληματα σε εναλλαγη μενου και εργασιων,μειωμενη ελαφρως διαρκεια μπαταριας ,μειωμενη σε σχεση με τις αλλες ρομ υπολοιπομενη διαθεσιμη ram και δυο φορες εχει κολλησει το τηλεφωνο χωρις να αποκρινεται σε καμια εντολη και εκανε απο μονο του επανεκκινηση.Μπορω να κανω καποια ενεργεια για να διορθωθουν αυτα? ευχαριστω