Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 209.
-
Οκ. Το δοκιμάζω με στικάκι γιατί έκανα πατάτα και έβαλα πρώτα το recovery χωρίς να έχω περάσει τη Rom και δεν ανοίγει!
-
Παράθεση από NasDriver: “TWRP > WIPE > Format Data > Back > Back > reboot to recovery...έχεις κάνει ? ” Οχι. Να το κάνω κι αυτό. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και OTG με στικάκι;
-
Παράθεση από leas1968: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από leas1968: “Η οποία μου άφησε τον bootloader ξεκλείδωτο παρολαυτά. ” Τότε το τηλέφωνο το είχε ξεκλειδώσει κάποιος με τον official τρόπο. ” Ναι. Ετσι ήρθε από την Geekbuying. Το είδα μεσω adb. Δηλαδή εσύ με βοήθησες να το δω γιατί είχαν μπλεχτεί οι drivers στο pc μου! ” Επίσης, όταν πήγα να βάλω την GTV ή μετά πάλι την stable και πήγα να κάνω wipe dalvik, cache, data μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει wipe dalvik και πολλά άλλα …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από leas1968: “Η οποία μου άφησε τον bootloader ξεκλείδωτο παρολαυτά. ” Τότε το τηλέφωνο το είχε ξεκλειδώσει κάποιος με τον official τρόπο. ” Ναι. Ετσι ήρθε από την Geekbuying. Το είδα μεσω adb. Δηλαδή εσύ με βοήθησες να το δω γιατί είχαν μπλεχτεί οι drivers στο pc μου!
-
Θα την κατεβάσω πάλι. Εχω ακολουθήσει τη διαδικασία Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Η οποία μου άφησε τον bootloader ξεκλείδωτο παρολαυτά. Και μετά έβαλα την τελευταία GTV που είχε πρόβλημα με τη SIM
-
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβως έκανες; Εγώ δεν τα κατάφερα. Δεν βλέπει sim με την τελευταία GTV. Αρχισα από εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Και συνέχισα κατεβάζοντας την τελευταία GTV αλλά τίποτα.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
leas1968 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην ξαναβαλα την τελευταία GTV που υποτίθεται λύνει το πρόβλημα με τις sim. Τίποτα. Δουλευει το τηλ αλλά δεν έχει sim. Να βάλω την 6.10.20;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
leas1968 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠώς μπορούμε να το ξανακάνουμε αυτό για να περάσουμε πάλι από την αρχή όλα αυτά; Εχω βάλει Ελληνική rom gtv, δεν έβλεπε sim, μετά έβαλα την stable, ούτε τότε έβλεπε sim και μόνο stable δεν είναι. Χτυπάει μηνύματα ασταμάτητα.
-
Μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις το link με την stable να την περάσω; Είχα πριν βάλει την αγγλική. Κατέβασε ρυθμίσεις από τον λογαριασμό miui που είναι συνδεμένη η συσκευή και προγράμματα. Μετά το flash μέσω TWRP δεν χάλασε τίποτα από ολα αυτά. Παίζει ρόλο; Μήπως θέλει wipe και το Internal storage; Γιατί αυτό δεν το έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες edit: Καλα δεν υπάρχετε εσείς!!!!! Ούτε που πρόλαβα να το γράψω!!!!! Κατεβάζω και ενημερώνω.