Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρες που εχει εκκλησια ο Άγιος Μητροφάνης Τσι-Σουνγκ και κανε ταμα να πας γονηπετης μπας και διορθωσει το bug εκτος και αν περιμενεις μεχρι του χρονου 11/6 να κανεις προσφορο ή κανεις αυτο που λεει ο @spideman3 πιο πανω για πιο γρηγορα .Ασχετο και σε μενα τα βγαζει κανονικα τα συνημενα απο το browser
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο απολαύσαμε την Κυριακή μας αρκεί δε θέλω άλλη απόλαυση, γιατί μετά θα το συνηθίσουμε και θα θέλουμε κι άλλο και ξέρεις μετά από κάποια ηλικία γίνεσαι μερακλής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπο το νημα ρε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυχομαι να μην στο σβησουν και αυτο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα με ωραιες φθινοπωρινες μυρωδιες μετα απο την χθεσινοβραδυνη - μετα απο πολυ καιρο - βροχη youtube.com/watch?v=TlBIa8z_Mts
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό. Εμάς που είμαστε σε διατροφή δεν μας σκέφτεσαι; ” Σε διατροφή ή δια(σ)τροφή
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕκεί θα συχνάζει και ο Μάρκος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Μην το λες αυτό.. Αναγκάστηκα να κεράσω όλα τα μέλη λιβανεζικο κεμπάπ για να πάρω την πλειοψηφία.. ” Μια ψήφο ήταν από εμένα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα!! Συναντήσεις βλέπω παντού ... ” Τι να πω και εγώ βρε που είμαι πρόεδρος και (μοναδικό) μέλος του επίσημου fan club Μάλτας.. Ε; ” Αυτα είναι προνόμια και ο άλλος παιδευεται εδώ και ένα χρόνο μπας και γίνει κάτι της, αλλά το βλέπω με την χαρά τον βλέπω να μένει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε κι ας γινουμε Τρι-λος youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Τον εκκλησιασμο ποιος τον επιβάλει; ” Οποιός είναι το αφεντικό στο σπίτι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑντε και σε σένα καλός πολίτης ψαρακλα χωρίς παρεξηγήση.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΏπα πάλι γλυκό θα φάμε, θα πάει το ζάχαρο στα κόκκινα , δε πειράζει ότι έχει κανείς καλό είναι, γι'αυτό είμαστε και γλυκά παιδιά άλλωστε, @makis1024 πολυχρωμος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα με ολιγον δροσια youtube.com/watch?v=jL0QV7H7-o0
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤου έκανα μετάφραση μόλις τώρα και το ειδα. Είναι Ιαπωνέζικη έκφραση?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “会社と一緒におはよう。小さな文字は気にしないでください。 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συγνωμη για την καθυστερημένο σχόλιο αν σου πω τι μου. Συνέβη δεν θέλει το πιστέψεις, ωχ συγνωμη @demakhs που σου πήρα την έκφραση δε πιστεύω να παρεξηγήθηκες , αλλά .τι μωρέ αφού εσύ ξέρεις από χιούμορ.Φιλε καρνταση ,ελπίζω με τα κινέζικα που εγραψες να καταλάβει ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκεί που βρίσκεται ότι κανείς χιούμορ κα να μην δημιουργηθεί κανένα διπλωματικό επεισόδιο και να μας στείλει καν…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε m.youtube.com/watch?v=93-euNspk4M
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από zanos: “@sso αυτό το τραγούδι τα λέει όλα . Σιγά μη κλάψω... μάλλον απο ότι φαίνεται κάποιοι στη Κεντρική Ελλάδα δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ ” Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; Επειδή το λέει στην υπογραφή του ο Βασίλης; @linuxilakis icon_mrgreen.gif ” Έβαλα πληθυντικό από ευγένεια.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@sso αυτό το τραγούδι τα λέει όλα . Σιγά μη κλάψω... μάλλον απο ότι φαίνεται κάποιοι στη Κεντρική Ελλάδα δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ