Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

zanos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Βρες που εχει εκκλησια ο Άγιος Μητροφάνης Τσι-Σουνγκ και κανε ταμα να πας γονηπετης μπας και διορθωσει το bug εκτος και αν περιμενεις μεχρι του χρονου 11/6 να κανεις προσφορο ή κανεις αυτο που λεει ο @spideman3 πιο πανω για πιο γρηγορα .Ασχετο και σε μενα τα βγαζει κανονικα τα συνημενα απο το browser

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα youtube.com/watch?v=wTP2RUD_cL0

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το απολαύσαμε την Κυριακή μας αρκεί δε θέλω άλλη απόλαυση, γιατί μετά θα το συνηθίσουμε και θα θέλουμε κι άλλο και ξέρεις μετά από κάποια ηλικία γίνεσαι μερακλής.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απο το νημα ρε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχομαι να μην στο σβησουν και αυτο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα με ωραιες φθινοπωρινες μυρωδιες μετα απο την χθεσινοβραδυνη - μετα απο πολυ καιρο - βροχη youtube.com/watch?v=TlBIa8z_Mts

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “Δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό. Εμάς που είμαστε σε διατροφή δεν μας σκέφτεσαι; ” Σε διατροφή ή δια(σ)τροφή

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εκεί θα συχνάζει και ο Μάρκος

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Μην το λες αυτό.. Αναγκάστηκα να κεράσω όλα τα μέλη λιβανεζικο κεμπάπ για να πάρω την πλειοψηφία.. ” Μια ψήφο ήταν από εμένα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα!! Συναντήσεις βλέπω παντού ... ” Τι να πω και εγώ βρε που είμαι πρόεδρος και (μοναδικό) μέλος του επίσημου fan club Μάλτας.. Ε; ” Αυτα είναι προνόμια και ο άλλος παιδευεται εδώ και ένα χρόνο μπας και γίνει κάτι της, αλλά το βλέπω με την χαρά τον βλέπω να μένει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε κι ας γινουμε Τρι-λος youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Τον εκκλησιασμο ποιος τον επιβάλει; ” Οποιός είναι το αφεντικό στο σπίτι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αντε και σε σένα καλός πολίτης ψαρακλα χωρίς παρεξηγήση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ώπα πάλι γλυκό θα φάμε, θα πάει το ζάχαρο στα κόκκινα , δε πειράζει ότι έχει κανείς καλό είναι, γι'αυτό είμαστε και γλυκά παιδιά άλλωστε, @makis1024 πολυχρωμος

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα με ολιγον δροσια youtube.com/watch?v=jL0QV7H7-o0

• Magic WormHole

Μήνυμα

Του έκανα μετάφραση μόλις τώρα και το ειδα. Είναι Ιαπωνέζικη έκφραση?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “会社と一緒におはよう。小さな文字は気にしないでください。 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συγνωμη για την καθυστερημένο σχόλιο αν σου πω τι μου. Συνέβη δεν θέλει το πιστέψεις, ωχ συγνωμη @demakhs που σου πήρα την έκφραση δε πιστεύω να παρεξηγήθηκες , αλλά .τι μωρέ αφού εσύ ξέρεις από χιούμορ.Φιλε καρνταση ,ελπίζω με τα κινέζικα που εγραψες να καταλάβει ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκεί που βρίσκεται ότι κανείς χιούμορ κα να μην δημιουργηθεί κανένα διπλωματικό επεισόδιο και να μας στείλει καν…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε m.youtube.com/watch?v=93-euNspk4M

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από zanos: “@sso αυτό το τραγούδι τα λέει όλα . Σιγά μη κλάψω... μάλλον απο ότι φαίνεται κάποιοι στη Κεντρική Ελλάδα δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ ” Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; Επειδή το λέει στην υπογραφή του ο Βασίλης; @linuxilakis icon_mrgreen.gif ” Έβαλα πληθυντικό από ευγένεια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@sso αυτό το τραγούδι τα λέει όλα . Σιγά μη κλάψω... μάλλον απο ότι φαίνεται κάποιοι στη Κεντρική Ελλάδα δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ