Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 373.
-
H rom είναι prerooted ὀπως γράφει και στη αρχική, αν θες να μην έχεις καθόλου super SU τότε δες εδώ. Αν θες απλως να μην είσαι root πήγαινε στον superSU-Ρυθμίσεις και ξετίκαρε το Εναργοποίηση Superuser. Πρόβλημα με το shell σε μένα τουλάχιστον μόλις το συνδέσω σε pc με mi pc suite γίνεται χαμός, δες και στο Περίεργο Factory Reset - Shell
-
Ναι αυτό με το SwiftKey έχει αναφερθεί ξανά, ενώ με το Google πληκτρολόγιο παίζει μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
giasoy - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giasoy: “ίσως πρέπει να πάρουμε την βοήθεια του @MIUI_ART ” Αν δεν θέλεις να έχεις Super User, απλά άνοιξε το Zip της ROM και διέγραψε τον φάκελο supersu μέσα από το zip.Μετά κάνε Flash το zip της ROM Και πάλι, και δε θα έχεις Super User και ROOT. ” Επειδή super user θέλω να έχω, όμως super user και mi pc suite είναι συνδιασμός ο οποίος έχει σαν αποτέλεσμα το shell, καταλήγω στο να πετάξω το mi pc suite και φυσικά αν ξαναεμφανιστεί το shell θα προχωρήσω σε un…
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
giasoy - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Disable του SuperSu από τις ρυθμίσεις του και ένα restart και τελείωσες ” Φίλε @mixaliscy μέχρι τώρα κάναμε disable το superSU και καθαρίζαμε, στην 6.6.30 όμως τo "Απενεργοποίηση" είναι αχνό και δεν σε αφήνει, το έχω αναφέρει στο νήμα της 6.6.30 εδώ και εδώ αλλά μάλλον δεν γνωρίζει κανείς, ίσως πρέπει να πάρουμε την βοήθεια του @MIUI_ART
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Το mipcsuite βγάζει μήνυμα ότι η rom που έχεις είναι παλιά και δεν παίρνει αντίγραφο Ευχαριστώ” Ένας άλλος εύκολος τρόπος για backup εφαρμογές και ρυθμίσεις είναι να πάς: Ρυθμίσεις- Πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντίγραφα & Επαναφορά - Τοπικά αντίγραφα να πάρεις ότι θες και μετά να αντιγράψεις τον φάκελο MIUI-Backup-Allbackup στο pc σου να κάνεις ότι θες και όταν χρειαστεί τον ξαναρίχνεις εκεί που ήταν κάνεις restore και είσαι κομπλέ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk…
-
Όχι φίλε, μου αν δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις υπάρχει θέμα σοβαρό με το shell. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κι άλλος; Προσπάθησα και μέσω Titanium να το κάνω freeze αλλά το superSU δεν εμφανίζεται καν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί κάποιος να πάει Ρυθμίσεις_ΕφαρμογέςsuperSU και να δει αν το "Απενεργοποίηση" είναι ενεργό;;;;; το ίδιο ισχύει σε μένα σε όλες τις εφαρμογές συστήματος....... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στο su το "Απενεργοποίηση" είναι αχνό, όπως και σε άλλες εφαρμογές συστήματος, και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω;;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νάστε καλά παιδιά , μόλις περάστηκε μια χαρά η 6.6.30 Respect!!
-
Παράθεση από Thracia: “@omek07 xiaomi-miui.gr/community/index…651546/?highlight=error+7 Ο 15ος σύνδεσμος. Εκει που λεει για το Mi5. @Bodai ????? ” ξαναανεβάζεις το link γιατί είναι λάθος;
-
Παράθεση από omek07: “Για πέστε βρε παιδιά τι είναι το error 7 κατά την εγκατάσταση της ρομ? ” Είσαι σίγουρος οτι έχει κατεβάσει rom για το kenzo ??
-
Παράθεση από Pantak: “που βεθηκε αυτες εξαφανιστηκαν παντελως ” Δεκαετία '80 από υπολογιστές στον Δημόκριτο.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15782/ Έχω μερικές αναμνηστικές....
-
Welcome!! εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές ευπρόσδεκτα!!!
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από taxbak: “ρε παιδια που πηγαν οι ρυθμισεις στην μπαταρια που δημιουργουσαμε προφιλ για το wifi δεδομενα κτλ , ωρα ενεργοποιησης - απενεργοποιησης ? ωστοσο η αυτοματη ενεργοποιηση δεν λειτουργει εαν σβησει το κινητο ” Θα πας στην εφαρμογή ασφάλεια μετά μπαταρία τερνά επάνω θα πατήσεις το εικονίδιο και εκεί θα τα βρεις. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Τα προφίλ που λέει ο @taxbak λείπουν Unfortunately in MIUI 8, some features have been removed from the Secu…