Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 373.

• Παράθεση από komatoza: “Εγώ εδώ και μέρες βλέπω ότι το κινητό δεν κοιμάται και από gsam δείχνει τις υπηρεσίες Google να ευθύνονται. Τι μπορώ να κάνω ” Μου το είχε κάνει και μένα μια φορά, μετά από wipe cache και επανεκκίνηση δεν το έχω ξαναδεί.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από giasoy: “Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πως γίνεται κάποιοι να παίρνουν 7.3.Χ.Χ μέσω ΟΤΑ (για το Redmi Note 3 Kenzo μιλάω) ενώ στο επίσημο site να είναι η 7.2.5;;;;;; ” συνήθως τραβάνε τις roms από το xiaomi eu αλλα για το kenzo δεν έχει βγει ακόμη rom multi 7.3. Δες την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.αν θες δες και εδώ >> https://xiaomi.eu ποιες roms έχουν βγει στο EU πχ Θα δεις ότι εχει βγει για το hennessy οπότε και οι developers της κοινότητας σε διάστημ…

• Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πως γίνεται κάποιοι να παίρνουν 7.3.Χ.Χ μέσω ΟΤΑ (για το Redmi Note 3 Kenzo μιλάω) ενώ στο επίσημο site να είναι η 7.2.5;;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και σε μένα τα ακουστικά, 2 διαφορετικά σετ απο κάποια samsung, παίζουν μια χαρά.

• Ακούγεται οτι κυκλοφόρησε η Αγγλοκινεζικη 7.3.2.0 για το Redmi Note 3 Pro, αληθεύει; Edit: Τελικά αληθεύει, κάποιοι την πήραν, μέσω ΟΤΑ.

• Περίεργο Factory Reset - Shell

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Αντε πάλι.... εχτές πέρασα την Ελληνική stable 7.2.2 ερχόμενος από την dev 6.4.21 και σήμερα μετα από πλήρη φόρτιση μέσω φορτιστή ενεφανίσθει ο οχτρός, επανεκκίνηση και όλα καλά. Και με τον superuser απενεργοποιημένο. Μακάρι να είναι λογω πρόσφατου φλασαρίσματος, θα δούμε. Παρεπιπτόντως η διαχείρηση μνήμης, η μπαταρία και η γενική εικόνα στην stable είναι πολύ καλύτερη από την dev

• Παράθεση από lallasgr: “@Spy767 η Stable τρέχει καλύτερα.δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και δουλεύουν όλα άψογα. Sent from my Redmi Note 3 Pro ” Το μόνο αρνητικό ακόμα, που πιστεύω θα διορθωθεί στην επόμενη, είναι η μαύρη οθόνη στο τέλος των κλήσεων (στην dev 6.4.21 έχει διορθωθεί).

• Παράθεση από Bodai: “@tjole71 εγινε εξαιτίας της καθαρής αυτό. Σταμάτα την διαδικασία γιατι υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς με sms (international) ” Επειδή μου το βγάζει και εμένα από που σταματάει η διαδικασία; Σε Redmi Note 3 Pro αφού πέρασα από όλες τις dev και μετά την τελευταία 6.4.21 αποφάσισα να δοκιμάσω την stable 7.2.2. Αν και μόνο μια μέρα σαν να μου φαίνεται καλύτερη η μπαταρία και παρα πολύ καλύτερη η διαχείρηση μνήμης. Το μόνο αρνητικό ακόμα, που πιστεύω θα διορθωθεί στην επόμενη, είν…

• Παράθεση από tkvkp: “Παράθεση από giasoy: “.... στην συνέχεια δίνουμε την εντολή : settings put global tether_dun_required 0 και είμαστε έτοιμοι. ” Υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς τη χρήση υπολογιστή; Μιλάω πάντα για συσκευή με δικαιώματα διαχειριστή. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Σύμφωνα πάντα με αυτό 1. Εγκαθιστάς έναν SQLite editor όπως αυτός 2. Από τον SQLite editor, πηγαίνεις στο αρχείο /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db (εδώ είναι που χρειάζονται τα …

• Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από lallasgr: “@giasoy μου βάζεις δύσκολα. Δεν έχω hands free. Το μόνο που μπορώ να δω στο αμάξι αλλά εκεί είναι συνέχεια ανοιχτή η οθόνη μιας και δεν κλείνει κάτι τον σένσορα! ” Ακόμα και στο αυτοκίνητο, όταν είσαι σε κλήση η οθόνη θα κλείσει μετά το χρόνο που του έχεις ορίσει εσύ πχ 1 λεπτό. Αν ο συνομιλητής σου τερματίσει την κλήση ή διακοπεί η σύνδεση ή την τερματίσεις εσύ, η οθόνη σε όσα κινητά είχα μέχρι σήμερα, άνοιγε για να σε ειδοποιήσει οτι η κλήση έχει τ…

• Παράθεση από lallasgr: “@giasoy μου βάζεις δύσκολα. Δεν έχω hands free. Το μόνο που μπορώ να δω στο αμάξι αλλά εκεί είναι συνέχεια ανοιχτή η οθόνη μιας και δεν κλείνει κάτι τον σένσορα! ” Ακόμα και στο αυτοκίνητο, όταν είσαι σε κλήση η οθόνη θα κλείσει μετά το χρόνο που του έχεις ορίσει εσύ πχ 1 λεπτό. Αν ο συνομιλητής σου τερματίσει την κλήση ή διακοπεί η σύνδεση ή την τερματίσεις εσύ, η οθόνη σε όσα κινητά είχα μέχρι σήμερα, άνοιγε για να σε ειδοποιήσει οτι η κλήση έχει τερματιστεί και αν είχε…

• @lallasgr και @Project_P όταν κάνουμε κλήσεις μόνο με το κινητό και σε μένα δουλεύει μια χαρά το proximity sensor και ανοιγοκλείνει η οθόνη, αλλά σε κλήσεις με hands free και bluetooth όταν τελειώνεις μια κλήση η οθόνη ΔΕΝ ανοίγει. Για δοκιμάστε το και πείτε.

• RE:

giasoy - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από giasoy: “Φίλε @jerry007 ξαναδιάβασα το πρόβλημά σου και θα σου πω οτι ούτε στην 6.4.14 διορθώνεται. Εμένα με τις official κινέζικες πριν περάσω την Ελληνική συνδεόταν για ένα δευτερόλεπτο και στην συνέχεια ενω στο κινητό έδειχνε συνδεδεμένο, το ηχοσύστημα δεν το έβλεπε. Όταν φλασαρα την Ελληνική dev μπόρεσα επιτέλους να συνδεθώ και πλεον μπορώ να απαντάω σε κλήσεις, να κάνω κλήση από το κινητό και να έχω ανοιχτή ακρόαση, αλλά δεν μπορώ να δωσω εντολή κλήσης από το ηχοσύστημα. Το θεω…

• Παράθεση από stema: “μια ερώτηση. που θα βρω τους drivers του κινητού; Ευχαριστώ. ” Δες εδώ

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Απενεργοποίησα τελέιως το SU και δεν ξαναείδα shell, όλα μια χαρά. Βέβαια όταν και εφόσον εγκαθιστάς μια εφαρμογή που θέλει δικαιώματα root πρέπει να ενεργοποιείς το SU και να της δίνεις, μικρό το κακό.

• Φίλε @jerry007 ξαναδιάβασα το πρόβλημά σου και θα σου πω οτι ούτε στην 6.4.14 διορθώνεται. Εμένα με τις official κινέζικες πριν περάσω την Ελληνική συνδεόταν για ένα δευτερόλεπτο και στην συνέχεια ενω στο κινητό έδειχνε συνδεδεμένο, το ηχοσύστημα δεν το έβλεπε. Όταν φλασαρα την Ελληνική dev μπόρεσα επιτέλους να συνδεθώ και πλεον μπορώ να απαντάω σε κλήσεις, να κάνω κλήση από το κινητό και να έχω ανοιχτή ακρόαση, αλλά δεν μπορώ να δωσω εντολή κλήσης από το ηχοσύστημα. Το θεωρώ βέβαια φυσιολογικό …

• Παράθεση από jerry007: “Πέρασα την 7.2.2.0 GTV Stable και εξακολουθεί να μην δουλεύει το bluetooth σωστά. Παίζει κάποιο καλό παιδί που φοράει την Ελληνική dev να ανεβάσει το Bluetooth.apk να το δοκιμάσω; Path: root: /system/app Edit: Έκανα extract το bluetooth.apk από τα .dat της 6.4.14, δεν δούλεψε ούτε με αυτό. Θα δοκιμάσω να πάρω το αρχείο της 6.3.31 αν το βρω και θα ενημερώσω. ” Στην 6.4.14 εκτός από τον φάκελο Bluetooth με το Bluetooth.apk μέσα, έχει άλλους δυο οι οποίοι έχουν σχέση με το b…

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν σας βοηθάει, στο δικό μου που δεν έχω ενεργοποιήσει το SU ποτέ, δεν μου το παρουσιάζει ” Απενεργοποίησα το superSU να δω πως θα τα παει.

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Τώρα η λύση του φίλου @giasoy είναι καλή και λειτουργεί, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα νομίζω μόνιμα. Θα δείξει φυσικά στην πορεία. ” Φίλε @mixaliscy συμφωνώ, βρήκα την λύση μόνο για μια περίπτωση, όταν συνδέουμε το κινητό στο pc και αντι να φορτίζει αυτό ξεφορτίζει, με τοMiPcSuite και χωρίς αυτό κλπ κλπ.. Είμαι στο αυτοκίνητο (δεν οδηγώ) και ανοίγω το shazam να αναζητήσω κάποιο τραγούδι που ακούμε.... στην συνέχεια παίζω λίγο με τις φωνητικές εντολές και το φωνητικό πληκτρ…