Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 668.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geopan100: “καλησπέρα Μόλις έκανα αναβάθμιση με την νέα MIUI 10.3.2.0 κα ANDROID 9 και ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να έχω ταυτόχρονα ανοιχτό το wifi και να κάνω hotspot μαζί. ενώ με την παλιά αυτό γινότανε!!!! δηλαδή είχα 2 σήματα wifi πάνω στην μπάρα του κινητού μου. ένα για να λαμβάνω σήμα από το router και ένα για να μεταδίδω το σήμα του σαν hotspot!!! πολύ αρνητικό αυτό που έκαναν!!!! το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; έχει κανένας καμιά ιδέα γι αυτό; και αν διορθώνεται;;” Υπάρχει τρό…
-
ευχαριστούμε για όλα..Το 11αρι φαίνεται να τρέχει μπάλα..Έβγαλα και το edxposed/customiuizer γιατί απίστευτο μεν,αλλά σκαλωνε λίγο το κινητό.Προς το παρόν 2 πραματακια @UserXP .το animated rainbow συνεχίζει να μη μου αλλάζει το χρώμα συνεχώς απο παλιά τώρα..Επίσης πολύ βολικό που είχε το customiuizer ήταν ενέργεια fingerprint να μεταβαίνει στην προηγούμενη εφαρμογή.Αν μπορείς Πρόσθεσε το γιατί το stock διπλό γρήγορο πάτημα του menu,δε πιάνει πάντα..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για να καταλάβω..Τι προτείνετε να κάνουμε;Κατέβασα την σημερινή rom.Και αυτή έχει θέμα; 9/26 V11.9 λέει..Να μη την περάσω καθόλου;Ούτε τα patches? ” Την κατεβάζεις και την περνάς κανονικά v11_9 = Miui 11 βασισμένη σε Android 9 ;)” άρα όλα κομπλέ..Απλώς αύριο απλά θα αλλαξουν τα patches για να μη βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση;
-
Για να καταλάβω..Τι προτείνετε να κάνουμε;Κατέβασα την σημερινή rom.Και αυτή έχει θέμα; 9/26 V11.9 λέει..Να μη την περάσω καθόλου;Ούτε τα patches?
-
@UserXP θεωρώ απαραίτητα τα:screen-all rotations,audio-disable ducking, vibration-block vibration, lockscreen-keep notifications, double tap to sleep, enchanced screen lock, other-clean share menu, prevent app force close.controls-fingerprint scanner, volume keys-actions, various-app state control, show additional app details,περισσοτερες επιλογές ώρας στο do not disturb mode και τέλος mac randomizer.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Η rom του redmi note 5 έγινε fix με νέα rom. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε αφοβα :thumbsup:” που την έχουν και ποια να κατεβάσω; εχω μπερδευτεί..
-
Πλέον δηλαδή δε χρειάζεται reboot μετά το φλασαρισμα του 1ου patch?Επίσης θα πρότεινα αν έχεις το χρόνο να "κλέψεις"και άλλα από το customiuizer,καθώς το edxposed δεν είναι και ότι καλύτερο,κάνει το κινητό πιο αργό στο άνοιγμα εφαρμογών και δε κρατιούνται οι εφαρμογές στη μνήμη καθόλου..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από glykeria_kk: “Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ Απορια XTRV/EU Κάνουμε και κάνα search πριν ρωτήσουμε... ” Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Επειδή σκέφτομαι να περάσω την XTRV στο RN5Pro, να προτιμήσω την Stable ή την Developer? Η τελευταία Developer έχει κάποια σημαντικά bugs? Το μόνο που είδα ήταν ότι δεν λειτουργούν κάποιες gcams..” βάλε τελευταία 9.9.3 dev δεν υπάρχουν bugs και η gcam δουλεύει άψογα..
-
Παράθεση από maikmaik: “Πήγα πίσω στην 9.8.9. (αλλά χωρίς format) και μετά στην 9.9.3. Κάποιες gcam δουλεύουν αλλά όχι σε όλα. @Kostas_kanal μπορείς μου στείλεις το build.prop του vendor ή τι γράφει σε txt Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” 9.9.3build.prop - Google Drive Κάτι παίχτηκε εκεί όποτε.Δε πειράζει,κάνε όλα τα format (εκτός data,internal storage) flash rom,magisk και λογικά θα είσαι οκ.
-
Παράθεση από lefesta: “Ευχαριστούμε, αλλά λέω εγώ μήπως υπάρχει η δυνατότητα για τα patches στην έκδοση την σημερινή? Είναι που περίμενα περίμενα περίμενα αλλά δεν έβγαιναν και σήμερα που βγήκε η νέα έκδοση της ρομ την πέρασα...... Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ο νόμος του Murphy
-
Παράθεση από maikmaik: “Μόλις το πέρασα τώρα μου κρασάρει και η default camera. Εdit: το πέρασα ξανά με το πέρασμα της rom δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με πριν το πέρασμα. Κάποιες κάμερες δουλεύουν όπως και πριν αλλά όχι σε όλα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” τώρα είδα ότι κάτι αναφέρουν για custom kernel με το fix.Η gcam δουλεύει στην τελευταία 9.9.3? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk