Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 255.
-
Drilerkiller για σένα έγραψα το μήνυμα και φανταζομαι και ο miui art
-
Να πας στο recovery menu και να κανείς factory default. Σαν πρώτη κίνηση.Έτσι είχε λυθεί ίδιο πρόβλημα σε μένα στο hongmi.
-
Για hongmi θα έχουμε κάτι η δεν υπάρχει λόγος και μένουμε στήν 3.10?
-
Οπως και να εχει σε ευχαριστουμε για ολα.και μονο που ξεκινησες την miui.gr για εμας που ειχαμε κολλησει με την συγκεκριμενη ρομ και ζηλευαμε τις αλλες χωρες που ειχαν δικα τους σαιτ ηταν υπεροχο.Ευχαριστουμε και ολο το επιτελειο που προσπαθει να κανει τα κινητα μας καλυτερα.Προβληματα παντα θα υπαρχουν αλλα οπως φαινεται (και με την εμπειρια μου στα 3 χρονια με miui) ειμαστε απο τα καλυτερα φορουμ και πρεπει να εχουμε βαλει γυαλια σε πολλους.συνεχιστε ετσι.
-
Ναι Δημητρη το Host βρεθηκε και διαγραφηκε.Ευχαριστω πολυ.Τα βιντεακια φαινονται.Ο ενοχος βρεθηκε, το θεμα ειναι να μην εχουμε αυτο που εγραψες για κωδικα εκκινησης,(αν και το φοβαμαι) .Παιζει να εχει αφησει κατι απο το backup που επαναφερω τα προγραμματα? Αν ναι, να κανω καθαρη εγκατασταση να υσυχασω.
-
Οι διαφημισεις δεν φαινονται εκτος την τελευταια με τον μιστερ μπιν.εχω κουφαθει τελειως
-
Επειδη το σκεφτηκα και αυτο τον εχω βγαλει απο την 3.9
-
Για μια ακομα φορα ξαφνικα εξαφανιζονται τα βιντεακια ειτε απο σαιτ ειτε απο φατσοβιβλιο και χωρις λογο ( hongmi με 3.10).Το θεμα το εχω ξαναγραψει και οι οποιοι λογοι αναφερθηκαν σαν υποπτοι για το θεμα δοκιμαστηκαν και δεν ελυσαν το προβλημα.Προχωρησα σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ουτε τοτε βρηκα λυση.Καποια ιδεα? Και κατι ακομα σε επανεκκινηση η ρυθμιση root σβηνει και πρεπει να την ανοιγω.Συμβαινουν και σε αλλου με hongmi αυτα?
-
Οποτε πηγαινε σε 2g.εγω ειμαι με ενα φορτιστη μαζι μου,αλλα και το ξεφτυλιζω στην χρηση.οπως θα διαβασες θα βγουν κινητα με 5000 mh.ας ελπισουμε και miui.τοτε θα μιλαμε για αλλους χρονους
-
Αυτα τα κινητα ειναι μπαταριοφαγα.σκεψου μονο η οθονη τι θα τρωει.ποιο κινητο εχεις?τωρα αν μιλαμε και για hongmi που ειναι και με δυο σιμ,φαντασου.παντος η 3.10 μου φαινεται και μενα πως εχει μεγαλυτερη καταναλωση.εγω ακουσα την συμβουλη φιλου απο εδω και γυρισα το δικτιο σε 2g.αν δεν χρειαζεσαι mobile internet γυρισε το.βοηθαει.
-
Τι εννοεις? Πως πεφτει γρηγορα?
-
Σωστο.να δει τι παιζει και με αλλες ρομ.
-
Δεν δοκιμαζεις να βαλεις πρωτα twrp μηπως ετσι αλλαξει κατι.
-
Antutu score από τα xiaomi
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε 3.9 ηταν στο 16821 αλλα και τωρα οκ
-
Ενα μικρουλη προβληματακι.Μετα απο επανεκκινηση καποια εικονιδια πεφτουν το ενα πανω στο αλλο.
-
Το ιδιο προβλημα και στα βιντεακια του φατσοβιβλιου.Ξαναεκανα εγκατασταση της 3.10 και το εφτιαξα.Με ρυθμισεις,εφαρμογες κλπ δεν εφτιαξε .Αν ξανασυμβει θα δω αν φταιει οτι ειμαι σε δυο browser ταυτοχρονα.παντος ολα τα αλλα φαινονται κανονικα εκτος τα βιντεακια που φαινονται κενα.
-
Οποτε τι παιζει?
-
Προβλημα (2η φορα) με τα βιντεακια απο σαιτ.οπως εδω πχ το βιντεακι που παρουσιαζει την εκδοση 4.6.6. Την πρωτη φορα με την εκδοση gtv 3.9 εφτιαξε.Τωρα τα ιδια.Επειδη δεν ξερω αν ειναι προβλημα δικο μου η της ρομ 3.10 μπορει καποιος να με φωτισει.