Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 255.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Λοιπον επιβεβαιωνω για το προβλημα με τα θεματα δεν κανει συνδεση.τα σηματα στην τηλεφωνια δειχνουν πεσμενα και το 3g χαθηκε η μπαταρια μαλλον τρωγεται γρηγοροτερα.καμερα αψογη(και σε mp4) ηχος (μουσικη τηλεφωνια κουδουνισμα κλπ) αψογα .ταχυτητα οκ το untutu εβγαλε 15800.Για το root να δωσω μια βοηθεια, καποια προγραμματα δεν ακουνε στα miui permitions (οπως πχ file manager ,σε αυτη την ρομ, [το εχω ξανασυναντηση και αλλοτε]) οποτε καλο ειναι να εχουμε και το superSU. Κατι αλλο προς το παρον δεν…
-
Η ρομ περασε.λεπτομεριες αυριο.Σαν πρωτη πρωτη παρατηρηση, η 1η σιμ ( cosmote) που εγραφε 3g δεν γραφει πια.Και η ενδειξεις σηματος (παντα απο το ιδιο σημειο) δειχνουν πιο αδειες.
-
Gps Fix για Hongmi
cas21 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαNavigon europe προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα.
-
ΣΑΝ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ADMINISTRATOR ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ MIUI ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΩΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ) ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΛΠ.
-
προτασεις προγραμματων
ΜήνυμαΣκεφτηκα να προτεινω καποια προγραμματακια που χρησιμοποιώ στο red rice μου και τα βρισκω εξαιρετικα χρησιμα.βεβαια ειναι καθαρα προσωπικες επιλογες. 1: file manager{rhythm explorer).file explorer με παρα πολυ καλες δυνατοτητες. 2: mobileuncle tools.το γνωστο προγραμμα για mtk επεξεργαστες 3: πληκτρολογιο multiling. παναλαφρο και εξαιρετικο (προσωπικα σβηνω τα βαρια πληκτρολογια και κανω το συγκεκριμενο system apk) 4: weather bz .ουσιαστικα πρεπει να ειναι το weather της miui αλλα πληρως εξελλην…
-
Με την προηγουμενη ημουν περιπου στις 15000
-
Ραμ στο 55% με απλο καθαρισμα.τι στο καλο μονο σε μενα δουλευει καλα?
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΚαλοριζικο
-
Δεν δουλευω e-mail μονο gmail.προσωπικα μαλιστα ειναι απο τα apks που παω και τα σβηνω.
-
Λοιπον γραφουμε τα στραβα αλλα να λεμε και τα καλα.εγω περασα την 3.9 χωρις factory.οχι μονο δεν εχω προβληματα αλλα διορθωθηκε και ενα προβλημα που ειχα με τα βιντεακια απο διαφορα σαιτ.το τηλεφωνο το βλεπω γρηγοροτερο και ενα θεμα που ειχα με το σημα απο τηλεφωνια φαινεται να λυθηκε.μεχρι και η μπαταρια νομιζω κραταει παραπανω.Τυχαιο? Δεν ξερω.Αν δεν ειχα την μανια να αλλαζω ρομ (περιμενω την ρομ με τα καλουδια) θα εμενα ετσι.
-
video
ΜήνυμαΑκυρο.εβαλα την καινουργια ρομ και οκ.
-
video
ΜήνυμαΔεν ξερω αν προκειται για bug για αυτο το γραφω εδω.Μετα την αναβαθμιση σε gtv-3.8 δεν βλεπω βιντεακια(πχ εδω στο σαιτ μας οπως τα βιντεακια της official miui με τις αναβαθμισεις) ηκαι στο facebook.Ετυχε και σε καποιον αλλο? Ειναι προβλημα δικο μου απο flash? Παντος παιχνια flash παιζουν.
-
Ειχαμε πει πιο παλια να βρεθουμε αλλα κολλησε.εγω παντος για Αθηνα ειμαι μεσα αν γινει κατι αναλογο.
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
Μήνυμα25?
-
Θα παμε καποια στιγμη και σε ΟΤΑ?
-
Για πες για την "ασπιδα".αν υπαρχει και δουλευει κατι τετοιο ειναι πολυ ενδιαφερων ανεξαρτητα κινητου και σαρ.
-
Για το ρύζι δεν έχω βρει ( η παραπανω μετρηση δειχνει m3 vs samsung) ουτε εγώ και καποιες αναφορές που υπαρχουν λένε γενικός μικροτερο απο 2 που είναι το ανώτερο επιτρεπτο .για τα αλλά αν ψάξεις θα βρεις οτι όντος κάπου εκει παιζουν.!!!!
-
Εγω παλι σαν πρωτες παρατηρησεις.1: στις γραμμουλες των δικτυων στο ιδιο ακριβως σημειο με την προηγουμενη ρομ(sta2z) οι μπαρουλες ηταν πιο γεματες και περιμενω να τεσταρω καλυτερα την ποιοτητα των συνδεσεων και στα δυο δικτυα( cosmote vodafone).2: το επιπεδο μπαταριας κατεβαινει γρηγορουτσικα νομιζω.περι.ενω εκτιμησεις να δω αν ειναι συμπτωματικο στο δικο μου ρυζι.