Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 255.
-
Για τα δικτυα πας ρυθμισεις - γραμμη καταστασης- ειδικες ρυθμισεις και ανοιγεις την μπαρουλα με την εμφανιση ονοματος δικτυου.βουαλα!!!!!!
-
Στο ρυζι σας περνανε τα apk στην καρτα? Εμενα οχι.
-
Λοιπον μετα την παροτρυνση του δημητρη εβαλα την δικια μας ρομ.Με τα χιλια ζορια και δυστυχως δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε και το κινητο κολλαγε στο λογοτυπο τις μιουι. Παντως ειχα την ρομ του stas2z και απλος το αναφερω μηπως ετσι καποιοι δεν μπουν σε περιπετειες.Αν ειστε με αυτη την ρομ πριν βαλετε την δικια μας καντε full wipe. Η ρομ μας πραγματικα και οσες ωρες την δουλευω δειχνει καταπληκτικη και ωφειλωνα πωενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που δουλεψαν τοσο σκληρα.θα επανελθω με full παρ…
-
Πολλα πολλα ευχαριστω για την σκληρη δουλεια που εχετε κανει.εγω θα περιμενω μια 100% δικια μας ρομ .Τωρα ειμαι με την ρομ του stas2z 4.4.20 και το ρυζι δουλευει αψογα με ρουτ και με επιλογη μεταφορας τον apk στην καρτα.Μπορω με καποιο τροπο να φλασαρω την μεταφραση σας σε αυτη την ρομ να την δοκιμασω?
-
Ερωτηση:(χαζη ερωτηση? ) οι roms θα ειναι με root? Και ειδικα για ρυζι η 13 επειδη ειχε αρκετα bugs ειναι πειραγμενη?
-
.Ευχαριστα νεα.!!!Gracie .!!!!
-
Δημητρη διαβασα αυτο sta-s2z 18:40, Apr-08-2014 JellyBean 4.2 MTK patchrom updating was stopped by MIUI Devs. Sad but true. So i can't provide updates for Ultimate ROM anymore, please don't ask me, ask MIUI devs to continue support the huge MTK based fleet. Probably i will release the final update with some fixes for 4.3.28 release.και αυτοChabula 22:27, Apr-11-2014 Does this mean, that they will make a step forward leaving JB and go to KK If do i can understand if not it is stupid. Try differen…
-
Αν καταλαβα καλα ,( τα αγγλικα μου ειναι τρισαθλια),τελος η υποστηριξη απο τους developers της miui για το red rice με mtk.αν ειναι αληθεια δυστυχως χιλίαδες κατοχοι θα μεινουν με την χαρα οτι καποτε θα δουν την 4.4 και την v6 στο κινητο τους.ελπιζω να κανω λαθος και ατομα με περισοτερες γνωσεις εδω να με διαψευσουν.
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΑς αναφερουμε εδω πoιοι εχουμε ρυζι .Να δουμε ποσοι ειμαστε,και τι θα θελαμε να δουμε απο την miui σχετικα με αναβαθμισεις για το κινητο μας.Καποιο αυτι ελληνα developer ισως μας ακουσει και συντομα να δουμε μια (δικια μας) προσπαθεια για rom
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
Μήνυμαme to kalo na to paralavis.sorry gia ta greklish alla grafo apo tvbox kai apo eksoteriko pliktrologio den dexete ellinika.elpizo na mhn ypaxi provlima.an soy erthi me ellinika kai rootarismeno isos den aksizi na to piraksis giati oi allages einai elaxistes.alloste h parapano rom afto pou ousiastika kani einai na anigi ta permition tis miui.an tora thelisis na kanis anavathmisi (grapse me pia rom sou irthe to kinito otan to paralavis) isos xasis kai to root .pantos an thes na piramatistis kai mex…
-
Αν δεις στο link2sd και γράφει συνδεδεμενο στην κάρτα sd σε πρόγραμματα που ζήτησες να γίνουν link από κάτω είσαι οκ.αν παρόλα αυτά έχεις αμφίβολιες Κάτεβασε το ds app2sd lite και αν στην τελευταία επιλογή unlink from SD βλέπεις τα προγράμματα τότε σίγουρα έχουν συνδεθεί.παντός πιστεύω πως σύντομοτατα θα βγει Rom που θα μας λύσει τα χερια.
-
ελπιζω να μπορεσω να βοηθησω και να μην τα μπερδεψω χειροτερα.εχω μια 32gb (FAT32) .απο windows με αναλογα προγραμματα δεν καταφερα και εγω κατι.linux δεν εχω και ετσι στραφηκα σε κινητο που εχει 4ext recovery,(το εχω σε ενα desire).Τεσπα εκανα partitions τα 2gb .1gb σαν sd-ext και το αλλο 1 σαν sd-ext2 αλλα απο αυτα τα 768kb το προγραμμα μου τα εκανε swap.μετα εκανα format σε ext4.το link2sd μετα δουλεψε κανονικα.
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
ΜήνυμαΗ εμπειρία μου με το redrice Πριν απο περίπου δύο εβδομάδες έγινα και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος του κόκκινου ρυζιού. Η παραγγελία έχει γίνει απο merimobiles και το κινητό παραδόθηκε απο ems ταχύτατα και χωρίς πρόβλημα τελωνείου. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν οτι πήρα ένα κινητό πολλή καλής κατασκευής , και η σχέση ποιότητας-τιμής πραγματικα είναι απο τις καλύτερες που έχω συναντήσει. Το τηλέφωνο μου ήρθε ρουταρισμένο, με υποστήριξη ελληνικών και με 3e recovery.Το κινητό εντυπωσιαζη με την ταχύτη…
-
miui v6?
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓνωριζουμε κατι για miui v6 βασιζομενο σε kitkat?.κατι γραφτηκε στο xda developer για το desire.
-
Συναντηση μελων miui.gr!
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι εγω μεσα!!!!!Ι
-
desire (bravo)
ΜήνυμαΤο γεροdesire μας πηγε σε 3.11.15 εκδοση της αγαπημενης μας miui rom.και τα ευχαριστα νεα δε σταματανε εδω.ξεκινησαν προσπαθειες απο evervolv σε kit kat 4.4.μακαρι σε λιγο χρονο να δουμε το κινητο μας να πεταει με miui και kit kat