Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-255 από 255.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• 3.11.1

cas21 - - HTC

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…f26d62712deeb377025f1ee1f η ρομ ειναι αρκετα καλη και εχουν λιγοστεψη τα προβληματακια.το σημαντικοτερο προβλημα ειναι πως ειναι ακομα λιγο αργη.αλλα θα υπαρχουν βελτιωσεις.η ρομ ειναι εδω forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2458493 ισως καποια στιγμη να δουμε και προσπαθεια με 4.4 kit kat που λεγετε ειναι πιο ελαφρη και θα δωσει ζωη στα κινητα με χαμηλα ram.

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Αυριο το κινητο μας θα εχει αναβαθμιση σε miui 3.11.13 συμφωνα με τον spezi77.και με ελληνικα.

• Το καλυτερο θα ηταν αγορα απο merimobiles, ισως με μια μικρη εκπτωση η χωρις εξοδα μεταφορας. Οταν θα βγει στην αγορα ελπιζω η merimobiles να κανει κατι για τα μελη της ελληνικης miui.οπως και για τι mi3.

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Η rom πηρε αναβαθμιση και απο λεει ο κατασκευαστης στοxda developers θα μπουν και αλλες.ευχαριστα νεα.

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

ευχαριστούμε MIUI_ ART. Η rom είναι η ίδια που είχα παραθέσει πιο πάνω να τη δεί ο φίλος kokkow0 (νομιζω οτι πρεπει να αναφερουμε οτι η προσπαθεια της rom ειναι του spezi 77). Πάρα πολύ καλή και σταθερή rom, τη δοκίμαζα για αρκετό καιρό και μπορώ να πώ πως εκτός των γνωστών προβλημάτων που έχει το desire με τη φωτογραφική και την επικοινωνία usb με υπολογιστή έτρεχε σχετικά καλά. Φυσικά για το desire μιλάμε και όσο βαραίνουν οι rom δυσκολεύεται και αυτό. Το απεγκατέστησα γιατί απο ένα σημείο και…

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Διπλα ειμαστε φιλε.θα στειλω σε προσωπικο μηνυμα ( μην ζαλιζουμε εδω τον κοσμο) τον τροπο να βρεθουμε.μετα την ρομ για να ανταλαξουμε αποψεις.

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Παρα πολυ ευχαριστα νεα! !!!!!

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Ναι μενω ιλιον.εσυ?φυσικα και να βρεθουμε.οχι gas αλλα cas.

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Φιλε kokkow0 δες εδω forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2458493. Μια ακομα καινουργια προσπαθεια.βαρουτσικο και αυτο αλλα ακομα για το γερο desire γινονται προσπαθειες και αυτο ξαναζωντανευει το κινητο μας.αληθεια αυτο εχεις ακομα? .ελπιζω πως ναι για να μην ειμαι ο μονος εδω με desire

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Οχι φιλε.δεν ξερω καν αν μπορει να φτιαχτει κατι τετοιο.οτι πιο νεο σε miui ειναι αυτο που σου εδειξα.αν βγει κατι αλλο θα το γραψω εδω.κατα καιρους βγαινουν νεες προσπαθειες .ισως βγει κατι καλυτερο.υπομονη

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Μπορεις να δοκιμασεις αυτη την ρομ φιλε.ειναι καπως βαρια αλλα αξιζει να την δοκιμασεις forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850436

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Μακαρι.Το περιμενω με μεγαλη χαρα..!!!!

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Απο τις μεταφρασεις σε ειχα "γνωριση" finn.φυσικα και δεν περιμενω κατι επισημο.παντως το γεροdesire αντεχει.οπως ειχα γραψει τρεχει το δικο μου χωρις ιδιετερα προβληματα 4.12 με miui 3.5.10. Τεσπα δεν ηθελα να κουρασω απλος να εκφρασω την επιθυμια μηπως καποιος ανεπισημα ξανασχοληθει.

• desire (bravo)

cas21 - - HTC

Μήνυμα

Υπαρχει ελπιδα να δουμε καποια ελληνικη προσπαθεια για το αρχαιο αλλα αγαπημενο μας desire.?παντα υπαρχουν καποιες προσπαθειες απο διαφορους developers,αυτη την στιγμη ειμαι σε android 4.1.2 kai miui 3.5.10.Αλλα πιστευω πως παρα πολλοι θα ηταν ιδιαιτερα χαρουμενοι αν βλεπαν και καποια προσπαθεια εδω.

• Καλωσορισμα

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ MIUI Ηellas ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ MIUI ROMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (htc desire bravo) ΖΗΛΕΥΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.