Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 255.
-
Δυστυχώς το προβλημα με την μπαταρια δεν ειναι τοσο απλο.Δεν ειναι μονο οτι φευγει πραγματικα σαν νερο ( ισως ο λογος να ειναι αυτος που λεει ο αντμιν) αλλα και οτι εκει που εισαι στο πχ 60% αν κανεις επανεκκινηση ( η κανει το κινητο μονο του, οχι σπανια περιπτωση) μετα η μπαταρια πηγαίνει στο 2% και το κινητο παπαλα.Αν δεν εισαι με φορτιστη και το χρειαζεσαι την εκατσες.
-
Για μπαταρια και ραμ δεν εχει fix.Σαν να μας λενε τα κινεζακια οτι πολλή κατσαμε με τα ρυζακια μας (1 και 1s) και πρεπει να τα ξανασκασουμε.
-
Λοιπόν για redrice 1s.Δοκιμασα την multiling απο το ανεπισημο eu.Fc δεν εχω διαπιστώσει αλλα η ρομ μια απο τα ιδια.Προσωπικά δεν με νοιάζει τι αλλαγές κάνουν αλλα όσο δεν διορθώνουνε ραμ και μπαταριά θεωρώ την v6 με κιτ κατ αποτυχία. Και φυσικα δεν τα βαζω ουτε με την ανεπισημη eu ουτε και με τα παιδια τα δικα μας.Οταν η οικοδομη ειναι στραβη απο τους Κινέζους οσο και να προσπαθείς να την διορθωσεις (@)εσε μεσα.Σκεφτομαι σοβαρα να δοκιμασω καποια lollipop 5.1.1 ,και υπαρχουν πολλες και καλες οπω…
-
Την θερμοκρασια μπορεις να την δεις απο αναλογα apps.Την εχει σαν επιλογη κσι το clean master. Εγω εχω βαλει και μια πιο συνχρονη εκδοση του twrp recovery που και εκει φαίνεται. Οντως κανει και καποιες επανεκκινησεις μονο του.Όσο για το αργό κοιτα το untutu που ανεβασα. Επειδη ηθελα να ημουν σιγουρος οτι δεν φταινε παλια σκουπιδια εκανα εγκατασταση με full wipe.Ας ελπισουμε οτι με τον θόρυβο οι κινεζοι θα ξυπνησουν.
-
Δεν θελω να γινω γκρινιαρης για κατι που αγαπω πολύ οπως η miui. Την γνωρισα με το htc desire και παροτι φλασαρα καμια 100 ρομ στο συγκεκριμενο κινητο παλι σε αυτη γυριζα.Μεγαλη και η χαρα μου οταν εβγαλε κινητο και μεγαλυτερη οταν καταφερα να παρω το κοκκινορυζακι(τωρα εχω το 1s).Και ενω εχουν περάσει 4 χρονακια απο την γνωριμια μου με την συγκεκριμενη ρομ, τα αστερια της Κινας ( developers)που ασχολουνται με τα κινιτακια μας αρχιζουν και με ξενερωνουν.Δυστυχώς αντίς να πηγαινουμε μπροστα μας π…
-
Να προσθέσω οτι σε κάποιες επανεκκινησεις δεν βρίσκονται οι σιμς και δεν συνδέεται στα δικτια,και χρειάζεται εκ νέου επανεκκινηση.
-
Για hongmi 1s : 1: Η διαχείριση ραμ δεν παρουσιάζει καποια αλλαγή. Ξεκινάει με καθαρισμο απο 64-66% και πολύ γρηγορα φτάνει 88-90% χωρις ανοιγμα apps απο εμενα. 2: Η μπαταρια με τα ιδια προβληματα. Κατεβαίνει πολύ γρηγορα με σχετικη χρηση και σε επανεκκινησεις δειχνει οτι θελει. 3: Το κινητο δειχνει να λαγκαρει και ο επεξεργαστης υπερθερμενεται (55-57 βσθμους κελσιου???????) 4: Στις γλωσσες βρισκονται ολες ( multiling) και οχι οι γνωστες τέσσερις τις ελληνικης μας ρομ. ( δεν ειναι προβλημα φυσικ…
-
Για το redmi 1s: η ρομ φαίνεται πιο σταθερη απο την προηγούμενη ( δεν βγαζει μηνυματα κλεισιματος), η ραμ ελαχιστα πιό βελτιωμενη αλλα ακομα προβληματικη και η μπαταρια με τα γνωστα προβληματα ( οι ενδειξεις σε καθε επανεκκινηση διαφερουν).
-
Γνησιοτατο.Ναι θα ανοιξουμε ενα εκει.
-
Οχι μαλλον το εγραψα λαθος εννοω εχει το μαμισιο και οτι και να δοκιμασα δεν εγκαθισταται.
-
Σε mi2s φιλου με gtv roms δεν βγαινει το twrp recovery.Στις Ελληνικες ρομ δεν ειναι σαν προσθετο????.Επισης παρολες τις προσπαθειες ουτε με εγκατασταση καταφερα να του το περασω.Καποιος μπορει να δώσει καποια φώτα?
-
Μην ορκιζομαστε οτι θα ειναι καλύτερη. Τα παλληκαρια στην Κινα ασχολουνται μαλλον με το πώς θα βάλουν miui σε ολες τις συσκευες της γης και οχι πως θα φτιαξουν τα τηλεφωνα τους.Και πλέον σε πιάνει τρέλα οταν μενεις με κιτ κατ και τοσα προβληματα ενω καποιοι τυποι φτιαχνουν πανω στα κινητα μας λολιποπ 5.1.1(πχ hongmi 1s mokee os) .
-
Όσο εγραφα το ποστ ο δεικτης εφτασε 38%. Δηλαδη ουτε σε 3 λεπτακια +36% ( φόρτιση)
-
Παντος η κατασταση με την μπαταρια ειναι κωμικοτραγικη και κάπως πρεπει να πιεσουμε και εμεις απο την Ελλαδα κατι να γίνει. Δείκτης μπαταριας στην μπαρα 58% στο ρεκοβερι 70% επανεκκινηση μπαρα 38% ξανα ρεκοβερι 70% ξαναμανα επανεκκινηση, μπαρα 52% ρεκοβερι 70%.Το αφησα 2 ωρες μπαρα 48% ρεκοβερι 48% .Επανεκκινηση μπαρα 2%.
-
Ας δοκιμασει καποιος να δει βιντεο απο youtube.Εκει μου κολλησε για καλα το κινητο εβγαζε μηνυμα για σταματημα στο συστημα και χρειάστηκε επαννεκινηση.
-
Για το 1s η ραμ γεμιζει γρηγορα, και δυστυχος κανει το κινητο να ψιλοκολαει.Πρεπει αρκετα συχνα να γινεται εκκαθαριση cache.Η ρομ βγαζει και αρκετα συχνα μηνυματα οτι διαφορες εφσρμογες εκλεισαν .Ας ελπισουμε οτι η επομενη αναβαθμιση θα λυσει αυτα τα προβληματακια και το μεγαλο προβλημα της μπαταριας
-
Επειδη μαλλον θα κρατησω το 1s και εχουμε το τεραστιο προβλημα της μπαταριας τουλαχιστον να μην εχουμε και με την ραμ . Η odex πεφτει πολλή βαριά .Η μουλτι που δοκιμασα (5.4.27) ηταν ελαφροτερη, οποτε θα την δοκιμασω
-
Admin στο 1s η ρομ θα παραμεινη odex?
-
Admin διάβασα ( αν καταλαβα καλα με τα κ@ λ@αγγλικα μου)οτι η 5.5.1 εχει βγει με προβληματα.Ισχυει? Να την δοκιμασουμε?
-
Το θεμα της μπαταριας στο redrice 1s ειναι μεγαλυτερο απο όσο νομιζα.Ξαφνικα απο το 35% το κινητο επεσε στο 2% και εκλεισε. Οταν το εβαλα για φορτιση απο 19% που το κοιταξα ανεβηκε στο 38% σε δευτερολεπτα.Επειδη σκεφτηκα οτι μπορει να φταίει η μπαταρια πηρα αλλη και την αλλαξα.Δυστυχώς και στην αλλη μπαταρια οι ενδειξεις αλλαζαν οπως αυτες ηθελαν.