Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 255.

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Miuistises και miuistes εύχομαι επιτέλους έναν καινούριο καλύτερο χρόνο με υγεία ,χαρά ,καί οικογενειακη γαλήνη για ολους μας!!!!! Στό τέλος τέλος και καλύτερα οικονομικά. !!!!

• ΚΙΝΗΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σύμφωνα με βιντεακια που κυκλοφορούν στο ιντερνετ και οχι μονο φτιάχτηκε το πρωτο βραχιολακι που μετατρέπει το χερι μας σε κινητό _ ταμπετα κλπ.Ανέβασα το κειμενο απο το πρωτο θεμα ( στα ελληνικα) . Βίντεο: Κι όμως, αυτό το βραχιόλι μετατρέπει το χέρι σας σε οθόνη αφής! Ρε που παμε και τι αλλο θα δουμε. Αρνητικο ισως για να κανουμε χιουμορ τα μικρα η γεματα τριχες μπρατσα. Εύχομαι σε ολες ολους μας μια καλη καινουργια χρονια με υγεια.!!!!!

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλα Χριστουγεννα σε ολες και ολους μας.Εύχομαι παντα υγεια τυχη και χαρα σε ολους σας εδω και στις οικογένειες σας .Και ιδιαιτέρως στα παιδια του φορουμ που ειναι απικο ολη μερα για τα κινητακια μας καλη δυναμη!!!!!

• Μπραβο στα παιδια που τρωνε τοσο χρονο για να κανουν τα miui κινητα μας αστερια και να λυσουν τα οποιαδηποτε προβληματα που μας παρουσιαζονται

• Μπράβο και πάλι μπράβο. Αν καί κατά τήν δικιά μου εκτίμηση η όλη ψηφοφορία είναι γιά τα πανηγύρια. Σίγουρα πολλά άτομα δέν κατάφεραν να γραφτουν και να ψηφίσουν. Άλλωστε ποιος ο λόγος να γραφτείς σε ενα άλλο φορουμ και να ψηφισεις εκει.Ποιος δηλαδη θα εμπαινε και θα έριχνε την ψήφο του σε αλλη χωρα.Ουτε ειναι λογικο να μπαινουν στο ιδιο καζανι χωρες με τεραστιες διαφορες στον πληθυσμο.Φαντάζομαι ποιο δικαιο θα ηταν να ψηφίζουμε στο φορουμ μας ξεχωριστα αν ειμαστε ικανοποιημενοι η οχι απο την λει…

• +1 και απο μενα σαν cad21 (πατησα λαθος γραμμα στην εγγραφη)

• Πολλή καλη κινηση.Αντε τα επομενα δωρα να ειναι mi4 ( εστω mi 3 χαχαχαχ).Καλη επιτυχία

• επεξεργαστης στο redmi 1s

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Απο την στιγμή που ειναι τεσταρισμενο το θεμα τέλειωσε. Προχωρώ στην καινούργια.gracie

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με το untutu ενω με την παλια δειχνει στην επιλογη core information core0 core1 κλπ 1593 και ποσοστο χρησης του καθε πυρηνα, με την καινουργια δειχνει 998 αν θυμαμαι καλα γιατι την εβγαλα.

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Λοιπον μετα απο πολυ καιρο ειπα να αλλαξω την ρομ στο κινητο της φιλης μου.Ειχε μεινει με την δικια μας την ελληνικη 4.9.26. Ειχα αφησει αυτη την ρομ γιατι φιλος απο εδω ειχε αναφερει πως απο καποια ρομ και μετα ο επεξεργαστης του κινητου απο 4core στα 1.5ghrz χρονιστηκε στo 1g. Ο προφανεις λογος ειναι μαλλον για να μην ζεσταινεται, και για να μην τρωει την μπαταρια γρηγορα.Δυστυχος διαπιστωσα πως ειχε απολυτο δικαιο.Ρωτω λοιπον τους γνωστες στο αντικειμενο, αξιζει να μεινει το κινητο στην 4.9.2…

• Γεια και απο μενα.Ειμαι ο Κωστας απο Αθηνα(Ιλιον) με καταγωγή απο την ομορφη Κερκυρα.Βιοτεχνης στο χωρο των τροφίμων (πόσο ακόμα άγνωστο με αυτούς πού έχουμε μπλέξει) .Διαζευγμενος με δυο αγορια (αντρες πια).Ασχολουμαι απο το 88 με pc σαν χομπι και γενικος ειμαι γκατζετακιας.Γνωρισα το miui απο τα πρωτα του βηματα (κατοχος htc desire) και απο τοτε ειμαι φανατικος μαζι του.Θελω και απο εδω να πώ ευχαριστω στον Δημητρη (admin) και σε ολα τα παιδια που βοηθάνε.Και να προτείνω ξανα μια συνάντηση και…

• Tempered Glass

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δες και κατι σαν αυτο Εφαρμογές για Κινητά Τάμπλετ Φωτογραφικούς Φακούς & Οράσεως Για κινητα μέχρι 5 ιντσες στοιχίζει 15 ευρω.Ειναι νανοτεχνολογια και το εχω δει σε παρουσιαση,φαίνεται απαιχτο.

• Χρηστες red rice

cas21 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Καλοριζικο!

• Πας στα θεματα πατα στο θεμα που θες να δισγραψεις και οταν στον βγαλει στην κεντρικη οθονη τραβας την εικονα προς τα πανω μεχρι να δεις την επιλογη delete

• Μετα την επιλογη ενημερωσεις συστηματος πατας τις γραμμουλες αριστερα κατω να σου βγαλει το μενου.εκει εχει και την επιλογη για πακετο εγκαταστασεις

• fake root?

cas21 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Δοκιμασε να βαλεις το superSU.δωσε απο εκει δικαιωματα να δεις αν τελικα εχεις καποια ανωμαλια στα permissions

• Εγω το ειχα δοκιμάσει και ειχε περασει κανονικα,δυστυχώς δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου να σε βοηθήσω παραπανω αλλα πέραν του back up και με το μαμισιο κανεις την δουλεια σου.

• Τυπική ερώτηση γιατί δέν βλέπω το κινητο σου.Εχεις το hongmi 1S ετσι? Αν ακολουθησεις τα βήματα προσεκτικά και διαλέξεις στο trwp manager την επιλογη armani ολα θα πανε καλα και το recovery θα περάσει κανονικα.

• play.google.com/store/apps/details?id=pl.qbanin.reboot Η κατεβαζεις ενα προγραμματακιοπως το παραπανω.

• Antutu score από τα xiaomi

cas21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σαν να ανεβαίνουμε