Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 255.
-
άτιμες ...τιμές!
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦιλος που ειναι στο φορουμ μας και γνωριστηκαμε.Ειχαμε και οι δυο htc desire.Ζηλεψε και παραγγειλε και αυτος κοκκινοριζο απο merimobiles
-
άτιμες ...τιμές!
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαEιναι το κινεζικο.Για καποιο λογο το εχουν παντα ποιο ακριβο.Το wcdma το εχουν 119 ευρο.Πριν 10 μερες το παραγγειλε φιλος απο το φορουμ 112.μαλλον παιζει και η τιμη του δολαριου για τα πανω κατω
-
Την δευτερη φορα στον ota updater σαν να ξανακατεβασε κατι και η εγκατασταση εγινε κανονικα.
-
Παλι σαν αναφορα.Πηγα στις ρυθμισεις-εφαρμογες και εκανα απεγκατασταση ενημερωσεων και το εικονιδιο επανηρθε.
-
Κάνοντας επανεκκινηση χαθηκε σαν εικονιδιο η εφαρμογη OTA update.Στις ρυθμισεις-εφαρμογες υπαρχει κανονικα .Το αναφερω απλος μηπως παιζει κατι.
-
Η καρτα ειναι απο μαγαζι αγορασμενη; η ειναι απο σαιτ, κινα κλπ.Φιλος μου την ειχε πατήσει ετσι.πειραζουν τις καρτες φαίνονται μεγαλυτερες και οταν φορτωθουν χανονται δεδομενα η τα φτυνουν. Αν ειναι απο μαγαζι εχει εγγύηση να την πας να στην αλλάξουν. Και εγω kingstone εχω στο ενα κινητο(16) εδω και 1.5 χρονο και της εχω βγαλει τα ματια αλλα δεν χαμπαριαζει τιποτσ
-
Φιλε downunder αν εχεις ανοίξει απο την ασφαλεια/ δικαιώματα /δικαιωματα root,και παλι δεν σου λειτουργουν καποια προγραμματα απλος κατέβασε και το superSU και τα προγραμματα θα περνουν απο εκει έγκριση. Θα εισαι οκ.
-
Antutu score από τα xiaomi
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλοριζικο.
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΕτσι οπως το γραφεις δεν μπορω παρα να θελω να παραγγειλω ενα!!!!.Φιλε kynegeiros στειλε πμ με την διευθυνση στο ebay
-
Νεο android με ονομασια android L
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαNεο android με ονομασια android L ετοιμαζεται απο την google συμφωνα με αρθο. Τα χαρακτηριστικα και οτι αλλο νεο φερνει θα τα δειτε εδω :Android L: η νέα έκδοση του Android
-
Για ποιό κινητο μιλάτε? Καλο ειναι να το γράφετε. Στο δικο μου hongmi με ολες τίς αλλαγές που εχω κάνει το μόνο προβλημα ηταν τα βιντεακια αποτελεσμα ενος adfree ,και του πλοηγου που μετα απο λιγο λεει πως εχει σταματησει και πως πρεπει να τον κλεισω.Βαζω και εγω τον chrome και ειμαι ενταξει.Για κλείσιμο εφαρμογων αν μιλαμε για hongmi επειδή δεν εχουμε το κουμπι με τα τετράγωνα υπαρχει εφαρμογη soft key enabler,που μας φτιαχνει μια μπαρα με ολα τα κουμπια.Με το τετραγωνο μπορουμε με μια κίνηση ν…
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΠρεπει να ειχαμε και εμεις τα τηλ για να κανουμε συγκρισεις.Εγω παντος απο την οθονη του ρυζιου ειναι καραευχαριστημενος.Το καθε τηλ εχει τα δικα του χαρακτηριστικα,αλλου καλυτερο αλλου χειροτερο κλπ.Δεν βγαινει ακρη ετσι.
-
Εγω το φορτιζω να δοκιμασω μια 4.4.4 ενος τυπου που ασχολειτε ακομα (spezi77) .Παντος και στο desire σε miui ειμαι (android 4.1.2)αν και το δουλευω σαν δευτερο πια.
-
Ας μας φωτίσει καποιος που ξερει προγραμματισμο.Εγω το χρησιμοποιουσα στο desire με παρότρυνση απο τους developers της εκαστοτε ρομ που ανεβαζανε και ηταν βαριές ( για να μην σέρνεται το κινητο).Ισως ο επεξεργαστης να δουλευει παραπανω
-
Αν πάτε στις ρυθμισεις,επιλογες για προγραμματιστες,μετα στην σχεδιαση εχει τρεις επιλογες με βελακια που γραφουν κλιμακα και διαβαθμιση αν τα κάνετε 0.5χ πιστευω θα δειτε βελτιωση στην κίνηση
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΚαλοριζικο.Πιστευω πως εδω στην miui.gr οι πιο πολλοι ειναι με κοκκινοριζο
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΤο εψαξα λιγο.Ανοιγει απο τους χαρτες.Αυτο κανει που δειχνει το βιντεακι.Μαλλον ανοιγει πατωντας πανω στο χαρτη γρηγορα και μονο μια φορα αν φυγει και παει στον χαρτη θελει επανεκκινηση.Τουλαχιστον στην δικια μου εκδοση ετσι δουλευει εκτος αν κανω κατι λαθος.