Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 507.

• nova Go -Service is Unavailable

zananiro - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Υπάρχει πρόβλημα, δεν δουλεύει καμία έκδοση πλέον σε συσκευές που είναι Ρουτ. Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• Ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τι bug είναι αυτό? Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από lapan: “Τελικα ελυσα το προβλημα για την ενεργοποιηση της οθονης στις ειδοποιησεις, με την εφαρμογη Popup Notifications. EDIT : Σε σας,αν εχετε περασμενη την εφαρμογη σε 2 ή περισσοτερες συσκευες,σας ερχονται παντου οι ειδοποιησεις ? Γιατι σε μενα,την περασα σε 3 συσκευες και ερχονται μονο στην μια. Στις αλλες πρεπει να μπεις μεσα στην εφαρμογη για να δεις οτι ηρθαν. Τελικα τις 2 τις απεγκατεστησα και την εχω μονο στο κινητο μου. Επισης,καποιες φορες αργουν να ρθουν οι ειδοποιησεις.…

• Λογικό, από την 3.4 και μετά μην πω καλύτερα πως την έκαναν... Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• Έχει σύνδεση κανείς το mi band σε 2 διαφορετικές συσκευες? Γίνεται αυτό ή θα υπάρξει προβλημα? Send from my LG G3 using Tapatalk

• Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής, για το smart home έχει λιγότερα χρώματα για το φως της Κεντρικής μονάδας ή μου φαίνεται? Δεν βρίσκω το λευκό. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από kallair: “Σημερα το πρωί κατέβηκα με τα πόδια στο μαγαζι και έτσι ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω το "τρεχωντας". Τελικά σε αυτό το mode, δουλεύει κανονικά η ένδειξη παλμών σε πραγματικό χρόνο. Δυστυχώς η υπηρεσία χαρτων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, είναι μάλλον μόνο για Κίνα και έτσι αν και κατέγραψε την πορεια μου (όπως θα δείτε στις φωτό, δεν εμφάνιζε χάρτη.. η μετάφραση σε κάποια σημεια θελει λιγο βελτίωση αλλά γενικά είναι πολύ καλή. ” Πολυ καλό το ότι έχει επιλογή για συνεχής ένδειξ…

• RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Λέτε μελλοντικά να βγει κάτι και σε κοντρολ άλλων συσκευών του σπιτιού; Πχ να συνεργάζεται με το θερμοσίφωνα ή με το A/C? Sent from my m1 note using Tapatalk” Υπάρχουν ήδη smart home remote controllers για χειρισμό Α/C, τηλεοράσεις, φώτα στο σπίτι, πρίζες ηλεκτρονικές κουρτίνες, μικρές άλλες οικιακές συσκευές, έχει και η Xiaomi home remote control για μερικές από τις συσκευές που αναφέρεις. Εγώ έχω ένα της broadlink για αυτή τη δουλειά. Για θερμοσίφωνα επισης υπάρχουν, …

• Ποιά είναι τελικά η τελευταία έκδοση? Γιατί μου ήρθε αναβάθμιση σε 3.4.2. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• RE: RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Εγώ πάντως μάλλον γυρίζω σε παλαιότερη έκδοση. Μετά τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις έχω force closes, battery drain και γενικά η εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά. Γέμισε και με διαφημίσεις και είναι πολύ σπαστικό. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Λες με την τελευταία του γιατρού ή την τελευταία επίσημη; Γιατί δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα με του γιατρού. Sent from my m1 note using Tapatalk” Με την official. Ούτως ή άλλως ομως δεν νομιζω να …

• Εγώ πάντως μάλλον γυρίζω σε παλαιότερη έκδοση. Μετά τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις έχω force closes, battery drain και γενικά η εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά. Γέμισε και με διαφημίσεις και είναι πολύ σπαστικό. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• Καλοριζικο στα παιδιά που παρέλαβαν. Άντε να έρθουν και τα δικα μας. Για τους υποψηφίους αγοραστες, η τιμη που παίζει πλέον σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά είναι 23.99$, το έβγαλε σήμερα προσφορά και το geekbuying, οπότε οι επιλογές είναι πολλές πλέον. Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• Τελικά το παρήγγειλα και εγώ από Banggood, με κάτι πόντους που είχα βγήκε στα 25$ με tracking number. Αναμένουμε...ελπίζω να μου βγει καλύτερο από άποψη μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση που είχα! Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsopirs: “Την κάνω στο pcπάντα.. Και Samsung είχα και άλλη επώνυμη και no name όλες της έβγαλες off ,μιλάμε για κάρτες καινουργιες,όχι βάσει αυτόν που λέει η εφαρμογή είχαν πολύ χώρο μέσα..ουσιαστικά σπάνια την δουλεύω Όταν φύγω απο το σπίτι..μάλλον θα μετακομίσει εξω και θα πάρω της netatmo για μέσα κάποια στιγμή και ας είμαι πανάκριβη. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τότε μην βάζεις καθόλου κάρτα, αφού στέλνει βίντεο και ειδοποιήσεις και χωρίς κάρτα.…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “Αποθηκεύει και στην sd παράλληλα?” Αν έχεις κάρτα, τα αποθηκεύει εκεί. Αν δεν έχεις δεν ξέρω που τα αποθηκεύει, πάντως τα αποθηκευει. Για μια περίοδο που δεν είχα κάρτα τα εβλεπα κανονικά τα videos. Παράθεση από tsopirs: “Βασικά 3 κάρτες εχω περάσει και μετα απο λίγο καιρό μου βγάζει θέλει μορφοποίηση..της κάνω αλλά τίποτα.της δύο πρώτες δεν της έβλεπε ούτε ο υπολογιστής μετα απο την πρώτη φορά,την τελευταία δεν έχω δοκιμάσει..προτιμώ να πάρω σκληρό και να βάλω να …

• RE:

zananiro - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από yansta: “Την ιδια απορια εχω κι εγω, αν παρελαβε κανεις? Το βλεπω απο 3/12 ταξιδευει απο Ολλανδια και ακομη δεν εμφανιστηκε Ελλαδα. Απο το yeso521 το πηρα κι αρχιζω να ανησυχω @zananiro Αυτο εχω διαβασει κι εγω” Καλά άσε, το ολλανδικό ταχυδρομείο με έχει ξενερώσει, έχω ξεχάσει και εγώ από ποτέ περιμένω να παραλάβω ένα κινητό. Πάντως ελπίζω με κάποιο update να υπάρχει η δυνατότητα για heart rate monitoring όχι μόνο on demand. Λέω να το πάρω μιας και αυτό που εχω τα έχει παίξει η μπατ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “ναι εκεί φαίνεται ή sd αλά στο άλμπουμ και στο βίντεο δεν άλλαξε κάτι δεν υπάρχει επιλογή sd δεν έχω καταλάβει άμα αποθηκεύει κάτι στην sd και πότε” Στο album του κινητού δεν θανδεις κάτι, τα videos που καταγράφει ή κάμερα τα βλέπεις μέσα από τα settings της κάμερας, εκεί που λέει albums. Απλώς τα έχει καταχωρημένα ανά ημερομηνία, οπότε διαλέγεις ημερομηνια και βλέπεις τα videos που έχουν καταγραφεί. Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• Έχει παραλάβει κανείς να μας πει εντυπώσεις για το heart rate monitoring? Διάβασα ότι η μέτρηση των παλμών είναι μόνο on demand και δεν είναι συνεχής ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ισχύει αυτό? Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “έβαλα sd αλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς χρειάζεται αφού δεν την βλέπω στην εφαρμογή.... Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι πάνω στην κάμερα έχει διαφορετική ώρα από ότι στην εφαρμογή (το βλέπω όταν κοιτάω live υπάρχουν 2 διαφορετικές ώρες) αλλάζει αυτό” Τι εννοείς ότι δεν βλέπει την sd card? Στα settings εκεί που γράφει storage σου δείχνει την χωρητικότητά της κάρτας και πόσο ελεύθερο χώρο έχει. Επίσης έχει επιλογή να την κάνεις format αν γεμίσει. Αυτό με την ώρα είναι γνωστ…

• Ναι τα κινέζικα είναι online, εμφανίζονται και σε εμένα που εχω την αγγλική στοκ. Προσωπικά η τελευταία αναβάθμιση δεν μου αρέσει καθόλου με όλα αυτά που έχουν προσθέσει και τα οποία βρίσκω άχρηστα. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk