Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 507.
-
Οπότε δύσκολο για μετάφραση στα online scenes. Είναι ψιλό στάνταρ οι επιλογές, οπότε και με google translate γίνεται δουλειά, αν και τα βασικά όπως φως της νύχτα κλπ τα έχει έτοιμα στα settings. Εγώ αυτό θέλω ειναι μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση ο ήχος του συναγερμού να είναι συνεχόμενος, γιατί όταν χτυπάει συναγερμός αυτό γίνεται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, όσα δηλαδή αναγράφονται κάτω από το ήχο που επιλέγουμε. Για παράδειγμα με τον ήχο που έχω επιλέξει χτυπάει μόνο 7δευτερα, το ανώτερο είναι μ…
-
Αμέσως μετά το τελευταίο update στη night vision, για κάποιο λόγο η κάμερα αποσυνδεθηκε τελείως, μέσα από το app φαίνονταν σαν να μην υπήρχε καμία συνδεδεμένη καμερα. Έκανα reset, πήγα να την συνδέσω αλλά μάταια. Τελικά απεγκατέστησα το app, πέρασα ένα προηγούμενο version που είχα κρατημένο και την ξανασύνδεσα επιτυχως. Ήρθε ξανά το τελευταίο update και τώρα δουλεύει μια χαρά. Κάτι δεν θα έκατσε καλά μόλις έγινε το update την πρώτη φορά μάλλον. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Την ανέβασα εδώ MEGA Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Ευχαριστούμε, αλλά δεν μου την περνάει πάνω από την προηγούμενη. Μπορείς να τσεκάρεις το checksum? d87913b44bbb1a61243a335100a384e4 Sent from my m1 note using Tapatalk” Δεν θα σου περνάει πάνω από κανένα προηγούμενο αρχείο, κινέζικο ή δικό μου, γιατί έχει διαφορετική ψηφιακή υπογραφή. Κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση της huawei.” ------ Γιατί να μην την…
-
Μου ήρθε καινούργιο update της εφαρμογής σε version 3.0.3. Το update δεν ήρθε μέσα από την εφαρμογή, αλλά από το market της huawei που έχω στο κινητό. Change log δεν γνωρίζω, αυτό που είδα ότι άλλαξε είναι ο τρόπος που εμφανίζει τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες, τώρα έχει τα εικονίδια των συσκευων. Τα online scenes εξακολουθούν να είναι στα κινέζικα, δεν κοίταξα αν έχουν προστεθεί καινούργια scenes. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Δεν το ολοκληρώσεις το αρθρο...δεν έγραψες τι ΔΕΝ επιτρέπεται να αγοράσεις από εξωτερικό μέσω internet... "Ωστόσο, εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι ακόλουθες γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet: -Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. -Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. -Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού, τυχερά παιχνίδια και video games. -Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. -Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. -Προσωπικές υ…
-
πρόβλημα με mi band
ΜήνυμαΈτσι πως πας θα ξεχάσεις πως το να το βάζεις να φορτίσει...:D Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
πρόβλημα με mi band
ΜήνυμαΕμενα το mi band παντως, αρχισε να εχει προβλημα με τη μπαταρια τον τελευταιο καιρο. Εκει που κρατουσε 20-25 μερες τωρα κραταει 2-4 μερες. Και το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα με τη μπαταρια. Κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα. Ελπιζω αυτο να ειναι θεμα firmware. Sent from my Onda V975m using Tapatalk
-
aliexpress
ΜήνυμαΤο ali δεν δέχεται PayPal. Επίσης νομίζω στο ali είναι πολύ δύσκολο να περάσει πληρωμή λόγω capital controls. Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να έρθει σε επικοινωνία με τον πωλητή να ρωτήσει αν δέχεται PayPal και να του βάλει τα χρήματα στο PayPal. Το πρόβλημα είναι ότι λίγοι πωλητές το δέχονται αυτό και δεν γνωρίζω τι συμβαίνει όσον αφορά την προστασία που έχεις μετά από το ali. Λογικά έχεις την προστασία του PayPal. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Φυσικά θα μπορείς.” ----- Να ενημερώσω ότι ολα οκ, έβαλα το plug in στην stock εφαρμογή smart home και το μενού που αφορά την κάμερα είναι τώρα μεταφρασμένο. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Μηνυματα
ΜήνυμαΒάλε την εφαρμογή go sms. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
Xiaomi Yi Camera
ΜήνυμαΑφού δεν χρειάζεσαι action camera, μην πάρεις action camera. Για τη δουλειά που τη χρειάζεσαι πάρε μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Να προσθέσω ότι εγώ δεν βρήκα τρόπο τόσο καιρό να βαράει ο συναγερμός, όταν δει κίνηση ο σενσορας σώματος. Μόνο ήχος κουδουνιού χτυπάει. Μόνο με την παγίδα πόρτας χτυπάει ο συναγερμός. Ζαν βρήκες τρόπο να χτυπάει ο συναγερμός και με τον σενσορα σώματος; Unleashed by my M1 note” ----- Βάζοντας τις ρυθμίσεις που δείχνω στα 4 πρώτα screenshots χτυπάει ο συναγερμός μόλις ο σενσορας σώματος δει κινηση. Με σενάριο δεν το έχω δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Να προσθέσω ότι εγώ δεν βρήκα τρόπο τόσο καιρό να βαράει ο συναγερμός, όταν δει κίνηση ο σενσορας σώματος. Μόνο ήχος κουδουνιού χτυπάει. Μόνο με την παγίδα πόρτας χτυπάει ο συναγερμός. Ζαν βρήκες τρόπο να χτυπάει ο συναγερμός και με τον σενσορα σώματος; Unleashed by my M1 note” ----- Βάζοντας τις ρυθμίσεις που δείχνω στα 4 πρώτα screenshots χτυπάει ο συναγερμός μόλις ο σενσορας σώματος δει κινηση. Με σενάριο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να το ρυθμισω, αλλά φαντάζομαι θα ε…