Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-110 από 110.
-
Καλημέρα,αφού κατάφερα και ξεκλείδωσα με τον official τροπα το bootloader εγκατέστησα χθες το βράδυ την Ελληνική DEV. Σήμερα το πρωί έκανα και ένα antutu test το έβαλα στο ψυγείο μπροστά το κινητό μέσα σε θήκη την Nillkin και έγραψε αποτέλεσμα 69441 από 46100 που είχα με την official dev.Το κινητό είναι φορτωμένο εφαρμογές 3,13gb και είναι το Mi4c 2/16.Για το Supersu δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα και από ότι είδα στο google play είναι εγκατεστημένο το οποίο δεν του κάνω update.Κάτι άλλο θέλω να δ…
-
Καλησπέρα μέχρι να μπορέσω να ξεκελιδώσω με τον official τρόπο το κινητό γιατί μου βγάζει eror όπως έγραψα σε άλλο post πέρασα την dev και εχω antutu 46100 ενω με την official stable chinise που ειχε ερθει το κινητό ειχα 41400.Την dev την έβαλα μέσω update στο recovery .Κινεζικες διαφημισεις δεν μου εμφανιζονται στις εφαρμογες και γενικα μου το εχει στειλει καθαρο το vickmall με μονες εφαρμογες της xiaomi μερικες απο τις οποιες τις απεγκατεστησα.Γενικα το περιμενα λιγο πιο γρηγορο.Πριν ειχα το l…
-
Αφαίρεση διαφημίσεων.
fragsp - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, εμενα ηρθε το κινητο στις 7/9 με official stable chinese απο vickmall εβαλα την dev μεσω update recovery. Ξεκλειδωμα κωδικος ειχε ερθει απο τις 22/8 και προσπαθησα να το ξεκειδωσω official την παρασκευη αλλα μου εβγαλε το γνωστο error εστειλα mail στη xiaomi και μου ειπε τα γνωστα για το update στο mi flash unlock. Θα περιμενω μεχρι να το ξεκλειδωσω για να περασω την ελληνικη rom.
-
Καλημέρα στα μέλη, Αγόρασα από το Vickmall το MI4c 2gb/16gb με official chinese/english(δεν τους είπα dev ή stable) με εγκατάσταση του google play και χθες μου έστειλε track No.Έχω ξεκινήσει να διαβάζω για τις διαδικασίες εγκατάστασης της Ελληνικης ROM.Έχω κάποιες απορίες ελπίζω να μην σας ζαλίσω:α)To vickmall συνήθως το στέλνει με of.stable ή of.dev. β)Την τελευταία dev να την βάλω από την αρχή ή όταν έρθει η έγκριση για το unlock;Την εγκατάσταση να την κάνω με το MiSuite σε recovery flash ή να…
-
Xiaomi mi4c Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 3080mAh Android Smartphone
-
Αγορά τηλεφώνου
fragsp - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Από Gps πως πάει αναφέρομαι κυρίως στο Mi4c γιατί το χρησιμοποιώ στις αθλητικές εφαρμογές sports-tracker όπου εκεί το Spirit με έχει απογοητεύσει , κλείδωμα ουσιαστικά μόνο χρήση δεδομένων και ακρίβεια από 15μ στην καλύτερη περίπτωση και πάνω ουσιαστικα βλέπω συνέχεια Ζ και S στις διαδρομές.Από μπαταρία ξέρω ότι είναι αρκετά καλή όπως και το Spirit η οποία με ελάχιστη χρήση μπορεί να κρατήσει και 5 ημέρες. Παράλληλα ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από το Vickmail …
-
Αγορά τηλεφώνου
fragsp - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην αρχή όταν ξεκίνησα να ψάχνω έβλεπα από samsung S5 neo Lg G3 και μετά κατάλαβα όταν τα έπιασα στα χέρια μου ότι το Lg G3 είναι λίγο μεγάλο για μένα και άρχισα να ψάχνομαι από κίνα μεριά και την Xiaomi αρχικά με Redmi 3 Pro και μετά με το Mi4c για το οποίο είμαι έτοιμος να το αγοράσω αλλά πάντα κολάω στα παραπάνω.Για μένα θεωρώ ότι το Mi4c είναι στις ιδανικές διαστάσεις για αυτό το αναφέρω σαν compact. Απλά διστάζω να δώσω τα 220$ για ένα τηλέφωνο το οποίο σαν χαρακτηριστικά μπορεί …
-
Αγορά τηλεφώνου
fragsp - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα εδώ και λίγο καιρό θέλω να αγοράσω κινητό για αντικατάσταση του LG Spirit 4G.Συνέχεια είμαι στο παρα πέντε για να αγοράσω την έκδοση 3/32Gb αλλά πάντα με σταματάνε κάποια πραγματάκια τα οποία διαβάζω κατά καιρούς στα forum. Κάποιοι αναφέρουν για αδύναμο GPS είναι κάτι το οποίο με απασχολεί για το Spirit πάσχει, φωτογραφική μηχανή άλλοι λένε ότι είναι καλή για τα λεφτά του κινητού και άλλοι ότι ακόμα και με το φως του ήλιου πάσχει. Αυτό που με απασχολεί είναι το μέγεθος γιατί είναι compa…