Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.

• Παράθεση από movieland: “Όταν παρήγγειλα το mi4c θεωρούσα σοβαρό μειονέκτημα την έλλειψη εξωτερικής sd, τώρα πια νομίζω ότι σώθηκα δεν έχω πια την σκοτούρα που αποθηκεύω και τι, διπλοεγγραφές back up διαχείριση αρχείων και κουραφέξαλα, το συννεφάκι πάει σύννεφο. ” Ακριβώς. Το My Documents είναι το Dropbox και ως «αποθήκη» έχω το Google Drive. Δεν έχω χάσει το παραμικρό εδώ και χρόνια, είμαι ήσυχος.

• Παράθεση από nasosvsnasos: “καλημερα φιλοι μου. εχω το red mi note 3 pro με global rom kineziki και προσπαθω να βαλω την 8αρα αλλα δε μπορω. αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει!! 6985675003. ” Εδώ ο φίλος που έχει μια κινεζορομ τρεχαγύρευε, θα του προτείναμε να κάνει την αλλαγή μεσω του updater και Choose update package σε μια official ή dev?

• Συγγνώμη, IFTTT εννοούσα. Δες στο ifttt.com Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Με όλο το σεβασμό, το ότι δεν βρίσκεις πρόγραμμα που να το κάνει ίσως σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμη λειτουργία. Δεν έχει νόημα αυτό που ζητάς. Χρήσιμη λειτουργία είναι να αποθηκεύεις και στο σύννεφο (πχ Google Photos). Anyway, αν δεν υπάρχει πρόγραμμα τότε ψάξε μήπως υπάρχει κάποιο recipe του ITTT. Και αν δεν υπάρχει ίσως μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου.

• Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ πολύ.

• Έχει έρθει η έγκριση ξεκλειδώματος, δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα. Προτιμώ φλασάρισμα χωρίς PC όπου είναι δυνατόν.

• Παράθεση από geoanto555: “Βασικά στο είπα γτ διάβασα ότι κάποια στιγμή έβαλες με Miflash την 7,2,5 και έκανε 400 sec.. Επίσης δεν άνοιγε και έπρεπε να βγάλεις την μπαταρία.. Για μένα πρέπει να κάνεις καθαρή από την αρχή.. Μι flash και εγκατάσταση μία ρομ (εκτός dev global) Και στην συνέχεια ότι νομίζεις.. Αν θέλεις μένεις εκεί , αν θέλεις βάζεις άλλη. Εφαρμογές καλύτερα να τις στήσεις από την αρχή... ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση Λογικά θα πάω σε κάτι σαν ξεκλείδωμα BL-->wipe με TWRP-->καθαρή …

• Παράθεση από geoanto555: “@ovelikios αυτή τη στιγμή διαβάζω το ιστορικό σου .... Μήπως τελικά κάτι δεν έκατσε καλά στο τηλεφωνό σου; Μήπως θα πρέπει να το στήσεις από την αρχή με μία καθαρή εγκατάσταση; Έχεις το κουράγιο; ” Έβαλα την 7.2.5 μέσω miFlash και ενώ ήταν μπρικαρισμένο. Μετράει αυτό ως καθαρή εγκατάσταση; Μετά πέρασα την τελευταία dev μέσω του updater (choose update package) και από εκεί πέρασα στην 7.5.3.0 stable με τον ίδιο τρόπο. Τα προβλήματα με το ξυπνητήρι εμφανίζονταν σε κάθε μί…

• Παράθεση από demakhs: “Δεν χρειάζεται τόση "γκρινια" τότε, από τη στιγμή που ξέρεις να πας ασφάλεια--> δικαιώματα--> Αυτόματη έναρξη κ δικαιώματα, να δώσεις τις απαραίτητες εγκρισεις σε 5 λεπτά το πολύ, με τις οποίες θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα για τα οποία "γκρινιάζεις"... ” Όπως είπε και ο @NasDriver, δεν είναι φυσιολογικό να πρέπει να πειράξεις permissions κλπ για να δουλέψει ένα ξυπνητήρι. Και, επίσης, δεν είναι φυσιολογικό να δεχόμαστε ότι μπορεί να σου τύχει συσκευή από το «κακό» εργοσ…

• Δεν νομίζω ότι είναι θέμα hardware και δεν μπορώ να χωνέψω ότι σε Android συσκευή δεν δουλεύει σωστά το ξυπνητήρι ή το Ελληνικό Caller ID που δούλευε σε κάθε παρτάλι Samsung που είχα. Σε καμία περίπτωση δεν μηδενίζω την αξία του MIUI, είναι καταφανώς εξελιγμένο και με πολλές λύσεις. Απλώς παρατηρώ ότι στα Xiaomi χρειάζεται πολύ περισσότερο σκάλισμα για να επιτελέσεις σχετικά απλές λειτουργίες και ρυθμίσεις. Δεν μιλάω για το tweeking που είναι ευπρόσδεκτο για όσους είμαστε power users, αυτό είναι…

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση: “ ” Οι κινέζοι της XIAOMI, έχουν τρία εργοστάσια στην Κινα. Εσενα, δυστυχώς, σου λαχε συσκευή από το 3ο εργοστάσιο... ” Αυτά τα ξέρεις από κάπου στα σίγουρα ή τα υποψιάζεσαι απλώς;

• Επίσης, συγγνώμη κιόλας, αλλά τι φάση αυτή με το ξυπνητήρι; Δεν δουλεύουν 3rd party apps όπως το Timely, δεν δουλεύει καν το στοκ ξυπνητήρι. Χθες δεν ξύπνησε καν (έπρεπε πρώτα να ανάψει η η οθόνη), σήμερα μετά από ρυθμίσεις άναψε η οθόνη μόνη της, αλλά χωρίς ήχο. Δέκα μέρες έχω το κινητό, μια φορά δεν με έχει ξυπνήσει όπως πρέπει. Επίσης, δεν θεωρώ λύση το να βουτάει ο χρήστης στις ρυθμίσεις, να ορίζει εξαιρέσεις, ή να προσέχει να μην έχει σίγαση. Είκοσι χρόνια έχω κινητά, πάντα το ξυπνητήρι απλ…

• Εκτός από ένα περσινό θρεντ για άλλη συσκευή, δεν έχω δει κάποια άλλη αναφορά. Η IPS οθόνη μας στο Note 3 δεν τα πάει καθόλου καλά με polarized γυαλιά ηλίου (πράγμα που δεν συμβαίνει με τις AMOLED). Όταν φοράω γυαλιά ηλίου η οθόνη μού φαίνεται σχεδόν μαύρη. Είδικά στην πλοήγηση στο αυτοκίνητο o χάρτης είναι σχεδόν αόρατος. Δεν έχω κάνει ακόμα πειράματα με διαφορετικες γωνίες κλπ, αλλά είναι κάτι πολύ εκνευριστικό. Και αναπάντεχο. To έχει παρατηρήσει άλλος; Λύσεις; (σε ξένο φόρουμ προτείνουν τοπο…

• Τα backup γενικά έχουν την έννοια ότι τα data βρίσκονται σε διαφορετική τοποθεσία. Το να έχεις data στην εσωτερική μνήμη και στην sd δεν έχει νόημα. Αν -ο μη γένοιτο- χαθεί η συσκευή έχασες και τα δύο. Προσωπικά έχω ορίσει αυτόματο backup για τα πάντα στο σύννεφο (settings και apps σε Google Drive και MiCloud, οι εικόνες στο dropbox) και εβδομαδιαίο backup στην sd για όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις. Μια φορά την εβδομάδα (ή και πιο αραιά) συνδέω το καλώδιο και τραβώ στο PC το τελευταίο αντ…

• Cloud photo

ovelikios - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Έχω επιλεκτικό συγχρονισμό. Ναι στα περισσότερα, εκτός από φωτογραφίες. Δεν παίζει να τον ακυρώσω εντελώς.

• Cloud photo

ovelikios - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί το συννεφάκι μια και δεν επιθυμώ να συγχρονίζω εικόνες με το MiCloud? (στην 6.7.21)

• Και τα μαγαζιά, μη νομίζεις, λιγότερη εμπειρία από σένα έχουν πια στα Xiaomi μετά από τόσο σκάλισμα που έκανες Σύμφωνα με την εμπειρία μου πάντα, δοκίμασε σε διαφορετικά PC μέχρι κάποιο να "κάτσει". Ωστόσο ο @lallasgr έχει δει πολλές άλλες περιπτώσεις, έχει δει να ανασταίνονται κινητά έτσι, χωρίς προφανή λόγο. Χαχαχα. Ελπίζω και το δικό σου να είναι ένα από αυτά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Σε περίπτωση που περάσω China Dev ή Global beta στο κινητό, το τοπικό πλήρες backup που έχει πάρει μέσω της κανονικής εφαρμογής (με εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ) θα ανακτηθεί κανονικά στο νέο λειτουργικό; (Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ήδη απαντηθεί)

• Καλησπέρα φίλε μου, ένα έχω να σου πω: μην χάνεις το κουράγιο σου, 99 στις 100 φορές τα Xiaomi ξεμπρικάρονται. Βέβαια, όπως έχει αναφερθεί στο φόρουμ, αυτό ίσως προϋποθέτει μια κάποια ταλαιπωρία. Αλλά αφού αποφασίσαμε να τα σκαλίσουμε, παίρνουμε και αυτό το ρίσκο biggrin.png Λοιπόν τα δύο PC στα οποία το φλασάρισμα ολοκληρωνόταν μεν, δεν άναβε το τηλέφωνο δε, ήταν 7άρια. Τελικά δούλεψε με 10άρια σε ένα παρτάλι Lenovo που δανείστηκα (μάλλον ήθελε ο ένας Κινέζος τον άλλον) biggrin.png Δες ξανά τον…

• Στον εξαιρετικό αυτό οδηγό να προσθέσω το εξής: Το αρχείο που δημιουργείται πάει απευθείας στην microSD κάρτα (αν υπάρχει) κάτω από το folder MIUI κλπ. Αλλιώς στον εσωτερικό χώρο. Για έξτρα ασφάλεια (όπως έκανα εγώ) μπορείτε να το μεταφέρετε στο PC απευθείας μέσω Windows Explorer (δλδ χωρίς χρήση Mi PC Suite), ο οποίος βλέπει το τηλέφωνο (RN3P σε developer mode με ενεργοποιημένο USB debugging στην περίπτωσή μου) σαν να ήταν εξωτερικός δίσκος ή usb stick. Άρα απλή αντιγραφή. Αυτό το γράφω γιατί π…