Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 739.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτή λέω!!! Την εξωτερική Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk Τι προτείνετε;
-
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Τελικά πέρασα την 9 rom και δεν μου αναγνωρίζει την sd card. Μου λέει ότι θέλει format Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Nα φανταστω ότι πήγες να το βάλεις ενώ ήσουν σε android 8 ακόμη έτσι;” Έχεις δίκιο δεν πήγα σε 9 ακόμη. Περιμένω και τα patches του UserXP. Av όμως δεν δουλεύει σε 8 θα έχουμε πρόβλημα αν πάμε να γυρίσουμε από 9 σε 8. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Υπομονή μας το λέει πιο πάνω ο UserXP : (Ξεκίνησα τη "μετατροπή" των patches, αλλά θα πάρει 2-3 μερες.) Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
maikmaik - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε να μπεις με τα κουμπιά.” Δεν έμπαινε με κουμπιά. Δοκίμασα πολλές φορές. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Επίσης και για oreo που το δοκίμασα και δουλεύει. Το βρήκα στο ίδιο νήμα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@ilmas Δοκίμασε αυτά και πες μας.Εγώ δεν έχω βάλει ακόμη pie και δεν τα δοκίμασα τα βρήκα εδώ: MIUI Auto Brightness Fix (Magisk Mod) - Pg. 4 | Xiaomi Mi Mix 2S Είναι και magisk modules Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Πήγα να περάσω το twrp_whyred_3.2.3-6_tools_red.img μέσω twrp και δεν μου άνοιγε. Άνοιξα το κινητό και φλάσαρα το προηγούμενο. Χρειάζεται factory reset για να περάσουμε το τελευταίο; Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μάλλον εννοεί ότι δεν θα μπορούν να γυρίσουν σε ARB 1 (Ναι βρε, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είχαν αγοράσει πρώτοι την συσκευή, και δεν είχε ARB 4 αλλά ARB 1) Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Δηλαδή format data - πέρασμα την προηγούμενη rom - πέρασμα του nandroid backup της προηγούμενης μέσω twrp. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Και γω νωρίς την αγόρασα την συσκευή. Καθώτην όμως βιαστικός πέρασα από τους πρώτους την πρώτη rom που μας έβαλε το ARB προτού δοθούν οδηγίες. (ευτυχώς δεν πήγα να γυρίσω στην προηγούμενη)!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Ανακοίνωση από τον MIUI_ART Θέλει ιδιαίτερη προσοχή...... Αν η συσκευή σας δεν έχει ARB 4 (AntirollBack), μετά από το Flash της ROM θα το αποκτήσει και δεν θα υπάρχει επιστροφή πίσω σε OREO ROM. Προς το παρόν έχουμε αποσύρει τις ROM για το RedMi Note 5/PRO μέχρι να βγουν νέες οδηγίες. Ευτυχώς περιμένουμε τα patch και δεν την περάσαμε ακόμη!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Με ARB 4 είμαι. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Αφού λέει ότι μπορούμε να την περάσουμε από πάνω. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Κατεβαίνει η XTRV-9.3.25 ROM @UserXP θα περιμένουμε πρώτα τα patch σου και μετά την περνάμε!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Πάντως αν βάλετε το StatusBar_ Bat_Fonts.zip να ξέρετε ότι και το μέγεθος του αριθμητικό ποσοστού της μπαταρίας είναι πολύ καλό (Για μας τα στραβάδια!!!) Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@ipankas Τα StatusBarSize_12.zip (ń το 13,15) περιέχει και αυτό όπως και το StatusBar_ Bat_Fonts.zip το com.android.systemui που μπαίνει στην ίδια διαδρομή (system - media - theme - default) Έτσι κρατάει αυτό που βάζεις δεύτερο. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “@UserXP Πέρασα από πάνω τα test patches όλα καλά εκτός από το ότι δεν μου εμφανίζει το μενού απενεργοποίησης στο παρατεταμένο πάτημα στην γραμμή κατάστασης. (Αντί του μενού κάνει απενεργοποίηση της οθόνης) Οι άλλες επιλογές δουλεύουν. Δείτε το παιδιά και πείτε μου αν δουλεύει σε σας. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Δεν λέω ότι δεν δουλεύει το μενού απενεργοποίησης αλλά ότι δεν μου το εμφανίζει όταν αγγίζω παρατεταμένα στην γραμμή κατάστασης (αφού προηγουμένως το έχω …
-
@UserXP Πέρασα από πάνω τα test patches όλα καλά εκτός από το ότι δεν μου εμφανίζει το μενού απενεργοποίησης στο παρατεταμένο πάτημα στην γραμμή κατάστασης. (Αντί του μενού κάνει απενεργοποίηση της οθόνης) Οι άλλες επιλογές δουλεύουν. Δείτε το παιδιά και πείτε μου αν δουλεύει σε σας. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP Όταν πατάω το αναλογικό ρολόι στην αναπτυγμένη γραμμή κατάστασης δεν με πάει στο ρολόι ξυπνητήρι κλπ. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk