Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 739.
-
Επίσης και γω κανένα θέμα με το 3. Πάντα κάνω από recovery reboot ξανά σε recovery καθαρισμό μετά περνάω τα patch μετά πάλι καθαρισμό και reboot στο σύστημα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Είναι για να έχεις πιστοποίηση Play Protect Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP *Πρόσθεσα δυνατότητα για ανάποδο portrait mode (στροφή 180ο) για τον launcher (MiuiHome), Τηλέφωνο/Επαφές και 'Οθόνη κατά την κλήση'. Πώς απενεργοποιούμε την παρακάτω δυνατότητα: (Τηλέφωνο/Επαφές και 'Οθόνη κατά την κλήση'.) Διότι όλο βάζω ανάποδα στο αυτί το τηλέφωνο όταν με καλούν!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Εδώ θα βρείτε και την επόμενη έκδοση του Xperia keyboard 8.1.A.0.12 version: Xperia™ Keyboard for all Xiaomi Devices (Latest Version) (No Root) - Page49 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Και ο σύνδεσμος που δίνεται για κατέβασμα είναι αυτός: com.sonyericsson.textinput.uxp_8.1.A.0.12.apk - Google Drive Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP σε μένα Στον Δείκτη Μπαταρίας εμφανίζει: Γραφικά - μόνο γραφικά (σωστά) Ποσοστό και Γραφικά - μόνο ποσοστό (ελλιπές) Μπάρα στην κορυφή - μπάρα στην κορυφή (σωστά) Μόνο ποσοστό - μόνο γραφικά (λάθος) Μην Εμφανίζεις - μόνο γραφικά (λάθος)
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 twrp_whyred_3.2.3-5_tools-6_red_ss.img Ευχαριστούμε δουλεύει άψογα!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “@geoanto555 Στο whyred μου βγάζει σφάλμα όταν με twrp_whyred_3.2.3-4_miui-hellas_ss ή twrp_whyred_3.2.3-4_red_tools-6_ss φλασάρω llazyflasher-kernel-flasher ή lazyflasher-no-verity-opt-encrypt ή no-verity-opt-encrypt-6.0. Με το twrp_whyred_3.2.3-3_tools-6_red_ss δεν υπάρχει πρόβλημα. φλασάρει κανονικά. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Ορίστε και το σφάλμα που βγάζει με το 3.2.3_4 Ενώ με το 3.2.3_3 περνάει κανονικά. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
maikmaik - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Στο whyred μου βγάζει σφάλμα όταν με twrp_whyred_3.2.3-4_miui-hellas_ss ή twrp_whyred_3.2.3-4_red_tools-6_ss φλασάρω llazyflasher-kernel-flasher ή lazyflasher-no-verity-opt-encrypt ή no-verity-opt-encrypt-6.0. Με το twrp_whyred_3.2.3-3_tools-6_red_ss δεν υπάρχει πρόβλημα. φλασάρει κανονικά. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Αν θέλετε δοκιμάστε και αυτό: Stereo Sound For Redmi Note 5/Pro/AI [Magisk Module] #Root - Redmi Note 5 - Mi Community - Xiaomi Stereo Sound For Redmi Note 5/Pro/AI [Magisk Module] #Root Stereo Sound For Redmi Note 5/Pro/AI This Module Will Activate earpiece as second Speaker. The volume level of earpiece are Adjusted to reduce the risk of damage to the Earpiece Note : ⚠️ This Mod Can Damage Your Earpiece. I'm Not responsible for anything happens to your phone. Do it with your own risk ⚠️ Εγώ το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ilmas: “Παράθεση από maikmaik: “@thanfun δοκίμασα τα statusbarsize και το fingeprintmod σε whyred dev XTRV 9.3.1. Σε ενημερώνω ότι δουλεύουν άψογα. Έχω επίσης περασμένα τα patch του UserXP και τα tweaks του BanditGR και το κινητό φυσάει. Σας ευχαριστούμε όλους για αυτά που μας προσφέρετε!!! ” Ακριβώς τα ίδια έχω κι εγώ (XTRV 9.3.1, patches, tweaks) και το statusbarsize αρνείται να δουλέψει! Θα το σπάσωωωωω!!!” Εγώ το πέρασα με root explorer τον mixplorer Δοκίμασα και τα τρία zip. Δο…
-
2. Προτείνεται ανεπιφύλακτα να έχετε εγκαταστήσει το module/πρόσθετο "Busybox for Android NDK" - Δημιουργός: osm0sis @xda-developers από το αποθετήριο εφαρμογών/repository του Magisk (θα χρειαστεί και reboot της συσκευής). Για να το λέει ο BanditGR κάτι θα ξέρει. (Δεν το δοκίμασα χωρίς αυτό) Επίσης προτείνει και για 4/64 ρομ την έκδοση 1.4 την όποια θα ανεβάσει και στο πρώτο ποστ. Εγώ πάντως με 4/64 και με το 1.3 περασμένο δεν είχα πρόβλημα. Έχω μια υποψία ότι η έκδοση 1.4 κάθισε λίγο καλύτερα. …
-
@thanfun δοκίμασα τα statusbarsize και το fingeprintmod σε whyred dev XTRV 9.3.1. Σε ενημερώνω ότι δουλεύουν άψογα. Έχω επίσης περασμένα τα patch του UserXP και τα tweaks του BanditGR και το κινητό φυσάει. Σας ευχαριστούμε όλους για αυτά που μας προσφέρετε!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk 289c80fd0a94735fc69c37d1c958e6ad.jpg8dc97d5eb2f76460f68ea110dd7e9981.jpg
-
Είναι Ελληνικές Developer και συγκεκριμένα η τελευταία xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_XTRV_9.3.1.zip ή η άρωμα, απλά έγραψα 9.2.28 επειδή πάει ανά βδομάδα και η προηγούμενη ήταν η 9.2.21. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@UserXP κατεβαίνει η 9.2.28 περιμένουμε με ανυπομονησία τα patch σου!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk