Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 739.
-
@UserXP (Όσοι έχουν την δική μας xtrv (ή arwma), η ενεργοποίηση του camera2api ΔΕΝ μπορεί/φτάνει να γίνει με την προσθήκη της παρακάτω γραμμής στο system/build.prop: persist.camera.HAL3.enabled=1 Πρέπει να διορθωθεί η αντίστοιχη γραμμή στο vendor/build.prop (η επιλογή εκεί, υπερκαλύπτει την όποια επιλογή στο system/build.prop). Eγώ το είχα persist.camera.HAL3.enabled=1 στο system/build.prop και persist.camera.HAL3.enabled=0 στο vendor/build.prop Όταν το έχω τροποπημένο με magisk module Camera 2 …
-
@sideris20250 Παράθεση από sideris20250: “Καλησπέρα σήμερα έβαλα την ρομ στο rn5 αλλά το τηλέφωνο σέρνεται μπήκε με factory reset εξάλλου έκανε καμία ώρα για να ανοίξει πρέπει να την ξαναπεράσω ή να γυρίσω στην προηγούμενη δοκασα και την ίδια σε global αλλά με εκείνη δεν άνοιγε καν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την arωma έβαλες η την XTRV Στο δικό με xtrv και χωρίς Factory Reset Κελαηδάει. Ποιό TWRP έχεις; Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
@Valmans10 δεν έχω τέτοιο θέμα Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Στο Whyred έχω δύο θέματα: 1 δεν μπορώ να βρω που είναι η επιλογή για το region. 2 το Night mode δεν μου δουλεύει στο automatic. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Το ίδιο σε whyred πέρασε και πολύ γρήγορα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Για την 9.2.15 πλέον Edit: Για την 9.2.21 πλέον Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Και στο δικό μου Whyred δεν έχει πρόβλημα η αριθμομηχανή. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Ούτε σε redmi note 5 whyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μυνήματα-ρυθμίσεις-χρήση GSM αλφαβήτου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν χάθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το παρατήρησα ακόμη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Τα patches ενημερώθηκαν (καθυστερημένα) για την έκδοση 9.1.24.” Πάλι θα προλάβουμε να τα χαρούμε λόγω της αναβολής της ρομ. Σε ευχαριστούμε UserXP!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι και να μας ζητάς και συγνώμη. Εμείς σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώνεις!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Quick settings layout: με το patch στο default παραμένουν τα εικονίδια με το compact συμπτύσσονται. Χωρίς το patch συμβαίνει το αντίθετο Θεωρώ όμως πιό σωστή την προσέγγιση του patch. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk