Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 739.
-
RE: [8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από almichael: “Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε πάλι όλους τους διακόπτες. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχεις δίκιο και παλιά συνέβαινε αυτό. μόλις απενεργοποιήσεις ενεργοποιήσεις τους διακόπτες στο ειδοποιήσεις - Σήματα Tapatlak Group - ήχος έρχονται οι ηχητικές ειδοποιήσες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stauros2653: “σε ρεντμινοτ 5 whyred πληρης απογοητευση.λαγκαρισμα παντου.το εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα? εκανα wipe τα παντα πριν κανω εγκατασταση.η ρομ δειχνει ομορφη και ειλικρινα μαρεσε,αλλα απο εφαρμογη σε εφαρμογη μου θυμιζει το παλιο σαμσουνγκ ς3.” Αν ακολουθήσεις τον οδηγό στην αρχή του νήματος και στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή με κάνα δύο καθαρισμούς της cache και μερικές επανεκκινήσεις η Ρομ στρώνει. Μην ξεχνάς ότι είναι σε beta στάδιο ακόμη. Εdit Τώρα είναι η 8.6…
-
Πρόβλημα με adaway με root Magisk εγώ δεν έχω. Σήμερα όμως έφαγα γερό κόλλημα με το android system να βγάζει σφάλμα και να μαυρίζει η οθόνη. Η επανεκκίνηση της συσκευής δεν διόρθωσε το πρόβλημα, τελικά μπήκα στο recovery έκανα τους καθαρισμούς και διορθώθηκε. Απο που προήλθε το πρόβλημα δεν ξέρω, δεν έκανα τίποτα όταν συνέβει. Απλά χρειάστηκε να τηλεφωνήσω και εκεί κόλλησε. Τα θέματα που έχω εντοπιστεί είναι 1 Δεν ανοίγει udapter όταν πάω Σχετικά με το τηλέφωνο - Ενημέρωση συστήματος. 2 Χαμηλώνε…
-
Η ενημέρωση συστήματος στην 8.6.26 σε μένα δεν ανοίγει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanostonia: “Ναι έκανα δύο πλήρεις αποφοιτήσεις,. Τι προτείνετε? Format data ή να περιμένω την καινούργια ρομ? ” Ήδη σας έχει έρθει σε VIP mail η νέα 8.6.26 ROM με πολλές βελτιώσεις και Fix ακόμη και στο GPS Button που έλειπε από την κουρτίνα. :D” Σε μένα δεν έλειπε733ad922952078fcc2b7bea9c1ff304d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Tο Format Data μου έβγαζε σφάλμα με το δικό μας twrp_whyred_3.2.1-2_tools 'ολα τα άλλα - Factory Reset – Wipe Cache – Wipe Dalvik Cache - Wipe Data κανονικά, πέράστηκε μια χαρά η άρωμα με προσαρμοσμένη εγκατάσταση προς το παρόν χωρίς root. Τώρα περνάω τις εφαρμογές απο την microsd που τις έχω μία μία και το στείνω απο την αρχή. Θα το δω μερικές μέρες πως θα πάει και θα επανέλθω. Ένα ευχαριστώ τους developmeds είναι πολύ λίγο !!! ” Τελικά με το format data είχε πρόβλημα μό…
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαTο Format Data μου έβγαζε σφάλμα με το δικό μας twrp_whyred_3.2.1-2_tools 'ολα τα άλλα - Factory Reset – Wipe Cache – Wipe Dalvik Cache - Wipe Data κανονικά, πέράστηκε μια χαρά η άρωμα με προσαρμοσμένη εγκατάσταση προς το παρόν χωρίς root. Τώρα περνάω τις εφαρμογές απο την microsd που τις έχω μία μία και το στείνω απο την αρχή. Θα το δω μερικές μέρες πως θα πάει και θα επανέλθω. Ένα ευχαριστώ τους developmeds είναι πολύ λίγο !!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skiabox: “Μόλις αγόρασα το πρώτο μου xiaomi κινητό (redmi note 5 - 64gb)! Απλά επειδή σε ολόκληρη τη Λάρισα δεν βρήκα cosmote nano-sim υπάρχει πρόβλημα αν το ανοίξω χωρίς κάρτα; Μήπως πρέπει η πρώτη φόρτιση να είναι πολλές ώρες; Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις αφελείς ερωτήσεις!” Κόψε μόνος σου την σιμ με ένα καλό ψαλίδι. Oδηγίες θα βρεις πολλές πχ Κόψτε μόνοι σας τη SIM σας, σε Micro ή Nano SIM | Tutorials | Angroid.gr Εγώ έτσι την έκοψα Αν μετρήσεις με έναν χάρακα το μετρίδι στο χα…
-
Xiaomi redmi note 5
ΜήνυμαShilas95@ όπως σου είπαν τα παιδιά προηγουμένως δοκίμασε φόρτιση με άλλο φορτιστή και καλώδιο.Αυτό για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να φταίει ο φορτιστής η το καλώδιο. Αν και πάλι δεν φορτίσει η μπαταρία πιθανώς να είναι πρόβλημα της συσκευής,οπότε πρέπει να ενημερώσεις το κατάστημα αγοράς. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Shilas95: “Δεν γινεται τιποτα..οταν πατησω το power & volume up ανοιγει η συσκευη με το λογοτυπο mi και ξανακλεινει και οταν πατησω power & volume down μου βγαζει το κουνελι και μετα ξανακλεινει..και αυτα τα κανει μονο οταν το εχω στην φορτιση, οταν δεν το εχω στην φορτιση ειναι τελειως νεκρο..και οταν το βαλω στην φορτιση μου βγαζει μια μπαταρια με κεραυνο μεσα και μετα σβηνει η οθονη και αναμοσβηνει η λαμπα..” Ασε το να φορτισει καμία ώρα και μετά κρατά το power button πατημένο μέ…
-
Παράθεση από koleoptero: “Παράθεση από maikmaik: “Προφανώς το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Για αυτό και ρώτησα μήπως κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο για να δουλέψει αλλιώς άδικα υπάρχει στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ενεργοποιείς quickball και επιλέγεις μια συντόμευση να είναι αυτό. Προφανώς αν δεν έχεις κουμπιά δεν μπορείς με τις δικές του συντομεύσεις. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Έχεις απόλυτα δίκιο. Απλά εχθές δεν δουλευε ούτε με τα buttons εν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από maikmaik: “Παιδιά ξέρει κάνεις αν μπορεί και πως να δουλέψει η λειτουργία ενός χεριού . Είτε σε προβολή πλήρης οθόνης ειτε με Buttons Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πρόσθετες ρυθμίσεις -> λειτουργία ενός χεριού όχι ;” Απλά ρωτάω αν δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από klgrpls: “Παράθεση από sardelisp: “Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, γίνεται να προσπεράσω το: couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device που μου βγάζει όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω; ” ακολουθησε αυτον τον οδηγο..Solution - Unlocking Bootloader for Redmi No… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.” Αυτός είναι ένας οδηγός για δημιουργία λογαριασμού ο οποίος υπάρχει και εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς που έχουμε ήδη λογαριασμό πρέπει να περιμένουμε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από episkeptis: “Καλημέρα, είδα τον πίνακα με τις εκδόσεις του Note 5 (πολύ καλή δουλεία). Η δική μου έκδοση όμως δεν υπάρχει! Είναι 6/64 και στο κουτί γράφει MEE7S/CMIIT. Αν υπάρχει καμία ιδέα πώς λέγεται η έκδοση για να έχω το νου μου αν βγει rom από εδώ. Εχω κάνε 3-4 updates από ότι μου βγάζει και τώρα φοράει την 9.5.16 stable. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη.” Δες εδώ Все модели Xiaomi выпущенные за историю бренда Μάλλον είναι cn etition Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντα…
-
Παράθεση από maikmaik: “Πάω να ξεκλειδώσω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια photo Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk