Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 739.
-
@fragsp Καλό είναι να την ξανακατεβάσεις ή να κάνεις έναν έλεγχο md5 για την άρωμα 7.10.26 είναι: be0a0be2efe8e37afce10209fcc2170e Από το Mi-4c μου με Tapatalk Edit αν και θα σου πρότεινα να βάλεις πρώτα την 7.10.19 διότι η 7.10.26 έχει αλλαγή στο bootloader και εσύ πήγες απευθείας από την 7.5.11
-
@fragsp Δεν μπορεί η προηγούμενη να είναι miui 9 και η επόμενη miui 8 Ήμουν στην 7.10.26 και ξαναγύρισα στην 7.10.19 λόγω αυξημένης κατανάλωσης μπαταρίας. Δεν πρόσεξα τι έγραφε η rom. Ας μας πει κάποιος άλλος με mi4c που την φοράει. Πάντως να ξέρεις ότι κι αν γράφει είναι miui 9. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Ξαναγύρισα στην 7.10.19. με απλό καθαρισμό chace, dalvik-cache. Ο μοναδικός λόγος η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας της 7.10.26 Από το Mi-4c μου με Tapatalk Edit: @fragsp που την βρήκες την 7.10.27 για mi4c; Η ρομ είναι η xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V9_arΩma_7.10.26.zip
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από maikmaik: “@gkalen δεν βρήκα το Documents στις εφαρμογές. Νομίζω ούτε στην προηγούμενη. Θυμάμαι σε ποιο παλαιές rom το έβρισκα και το ενεργοποιούσα για να δουλέψει το titanium backup με το usb otg. Τώρα titanium backup δουλεύει απευθείας. Edit: το root με magisk. Από το Mi-4c μου με Tapatalk ” Ξαναπήγαινε στις εγκατεστημένες εφαρμογές, πάτησε δεξιά πάνω στις τρεις τελείες και διάλεξε Show all apps.” @dnomikos αυτό το έχω κάνει αλλά documents δεν βρήκα στην αν…
-
[@maikmaik Στην aroma δεν είναι έτοιμο ακόμα , την άλλη βδομάδα .. Αυτή τη βδομάδα μπήκε δοκιμαστικά στην XTRV αλλά κάναμε ένα λάθος στο script εγκατάστασης του supersu zip .. Μπορείς να το περάσεις στην aroma και θα δουλέψει , για να δεις ότι δουλεύει όντως θα τσεκαρεις το Documents το οποίο είναι πλέον ενεργοποιημένο από το init.d ..] @gkalen δεν βρήκα το Documents στις εφαρμογές. Νομίζω ούτε στην προηγούμενη. Θυμάμαι σε ποιο παλαιές rom το έβρισκα και το ενεργοποιούσα για να δουλέψει το titan…
-
[@maikmaik Αν έχεις όρεξη μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το update binary της ρομ του libra στο libra-supersu.zip και να δοκιμάσεις πάλι .. Πάρε το update binary από τη ρομ , στο META-INF/com/google/android/ .. και βάλτο στο ζιπ του supersu στην ίδια διαδρομή .. Προσοχή , όχι το update binary της aroma όμως .. της xtrv ..] @gkalen το έκανα αλλά τίποτα, ακόμη έκανα εγκατάσταση ξανά της rom χωρίς επιλογή για root και ξαναδοκίμασα με το τροποποιημένο libra-supersu.zip αλλά πάλι μου λέει unRooted ό…
-
@gkalen δεν περνάει το libra_supersu.zip.που έδωσες Ανοίγει το κινητό και λέει unRooted. Το φλάσαρα 3 φορές το ίδιο Ενώ το magisk από την άρωμα κανένα πρόβλημα. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen [ΤΑ supersu.zip ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ , ΟΣΟΙ ΈΒΑΛΑΝ ΤΗΝ XTRV , ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ .. ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΟΤ.ΙΜG ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗΣ .. ΑΥΤΌ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ init.d support ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΟΤ .. ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΊ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ scripts ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΜΕ android 7.0 , 7.1 ..] 1. Όσοι φλασάραμε το supersu της άρωμα είμαστε εντάξει με την υποστήριξη των scripts του init.d; ή να φλασάρουμε αυτό που δίνεις; 2. Επίσης όσοι φλασάραμε το mag…
-
Παράθεση από ikonios: “Αυτό που για κάποιους είναι απλό για εμάς τους άσχετους είναι βουνό που βρίσκουμε το build prop τη γραμμή 'persist.camera.HAL3.enabled=1' ? Μι4c” Έχει απαντηθεί 2 φορές. Με κάποιον root manager στον κατάλογο root στο system βρίσκεις το αρχείο build.prop. Μολις το βρούμε το ανοίγουμε με κάποιον text editor και κάπου στο τέλος βρίσκουμε τη γραμμή persist.camera.HAL3.enabled=1 σβήνουμε το 1 και το κάνουμε 0 και κάνουμε αποθήκευση. Μετά κάνουμε μια επανεκκίνηση το κινητό και έ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg FIX για την ανάποδη κάμερα... Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery. „<span style="font-size: 18pt"><a href="http://ota.xiaomi-miui.gr/downloads/camera fix.zip" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">DOWNLOAD camera_fix.zip</a></span><span style="font-size: 18pt"></span>“” Επίσης και αυτό είναι…
-
Με κάποιον root manager στον κατάλογο root στο system βρίσκεις το αρχείο build.prop. Μολις το βρούμε το ανοίγουμε με κάποιον text editor και κάπου στο τέλος βρίσκουμε τη γραμμή persist.camera.HAL3.enabled=1 σβήνουμε το 1 και το κάνουμε 0 και κάνουμε αποθήκευση. Μετά κάνουμε μια επανεκκίνηση το κινητό και έχει διορθωθεί η κάμερα. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@Pstelios εγώ στο libra mi4c δεν έχω πρόβλημα με το Titanium backup. Αν έχει προηγηθεί factory reset τότε επαναφέρω όλες τις εφαρμογές μου χωρίς δεδομένα.Μόνο σε ορισμένες επαναφέρω δεδομένα
-
Αν Θέλετε μια καλή κάμερα δοκιμάστε την Snap camera hdr 8.6.0 Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από liquid: “Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από lelepepe: “Στο mi4c η ανάποδη κάμερα είναι bug που εμφανίζεται όταν ενεργοποιηθεί το camera 2 API. Για να απενεργοποιηθεί βρίσκουμε στο build prop τη γραμμή 'persist.camera.HAL3.enabled=1' Και αντί για 1 βάζουμε 0. ” Επιβεβαιώνω και γώ ότι με αυτό τον τρόπο η κάμερα διορθώθηκε. Από το Mi-4c μου με Tapatalk ” ” Με κάποιον root manager στον κατάλογο root στο system βρίσκεις το αρχείο build.prop. Μολις το βρούμε το ανοίγουμε με κάποιον text…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lelepepe: “Στο mi4c η ανάποδη κάμερα είναι bug που εμφανίζεται όταν ενεργοποιηθεί το camera 2 API. Για να απενεργοποιηθεί βρίσκουμε στο build prop τη γραμμή 'persist.camera.HAL3.enabled=1' Και αντί για 1 βάζουμε 0.” Επιβεβαιώνω και γώ ότι με αυτό τον τρόπο η κάμερα διορθώθηκε. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “Παράθεση από tommimetal: “Σε mi4c όλα καλά χωρίς προβλήματα η εγκατάσταση, αναμενεται να δουμε και την μπαταρια πως παει. ” Η κάμερα σου είναι οκ ;” Η κάμερα ανάποδα τα πάνω κάτω Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@djtutis έχεις δίκιο Το ling για την xtrv xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V9_XTRV_7.9.14.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other και για την άρωμα xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V9_XTRV_arΩma_7.9.14.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Edit: Μέχρι να το διορθώσουν οι Developer's
-
Επίσης σε libra mi4c όπως και η προηγούμενη άμεση ανταπόκριση χωρίς προβλήματα κολλήματα κτλ ότι δοκίμασα δουλεύει καλά. Επιτυχία και στoν έλεγχο για το safetynet με το τελευταίο universal flx. Συγχαρητήρια σε όλους. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Περάστηκε σε libra mi4c όλα καλά όπως και η προηγούμενη. Μένει να δούμε κάποια παιδιά που δεν μπόρεσαν να περάσουν την προηγούμενη αν καταφέρουν να περάσουν αυτή χωρίς πρόβλημα. Από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Ίσως με την επόμενη rom να μήν έχετε πρόβλημα. (και να έχω εγώ που τώρα δεν έχω χαχα!!!) Από το Mi-4c μου με Tapatalk