Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 348.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
zaf_4 - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@amigagr ευχαριστώ για την ενημέρωση, πίστευα και εγώ ότι μάλλον τα xp είναι το θέμα.
-
ΜήνυμαΕίμαι σε ένα παλιό τώρα στη δουλειά desktop xp, μπορει να φταίει κι αυτό. Δεν μπορώ να δώσω ασύρματα ιντερνετ, θα το δοκιμάσω και αργότερα σπίτι που θεωρώ ότι θα πιάσει. Διάβασα στο "αναζήτηση" πόσες φορές έχει ερωτηθεί το ίδιο πράγμα. Και πως μπορείς να βρεις λύση ή να δεις κάτι διαφορετικό. Απλά έτσι ήθελα να το πω.
-
ΜήνυμαΠροσπάθησα να ξεκλειδώσω το κινητό της αδελφής μου. Λοιπόν, κόλλησε σ αυτό που το έχουν πάθει πολύ could not verify account στο 50%. Oπότε ψάχνοντας εδώ μέσα, είδα ότι χρειάζεται να ενεργοποιήσεις στο developers options το oem unlock. Πάλι δεν έπιασε, τσέκαρα ότι οι λογαριασμοί είναι το ίδιο στο κινητό και στο miflash ulock. Διάβασα μετά ότι θέλει πάνω από 70% μπαταρία, εκεί σταμάτησα γιατί είχα πολύ λιγότερο. Οπότε αναμένω να δω εάν με αυτό θα έχω λύση.
-
Αγόρασα 2 συσκευές για τον φίλο μου που βιαζόταν να τα έχει άμεσα και με τιμολόγιο. Η εξυπηρέτηση ήταν μια χαρά, ένα μικρό λάθος στην παραλαβή ότι ήταν αντικαταβολή, μ' ένα τηλεφώνημα όλα καλά. Εγώ προσωπικά το συνιστώ, φαίνεται αξιόλογο.
-
Nαι μόλις μίλησα μαζί τους, είναι για έναν φίλο μου αλλά δυστυχώς έχει μόνο σε χρυσό. Εάν του αρέσει, θα το πάρω από εκεί. Μου φαίνονται ενημερωμένοι. Θα δείξει μέχρι αύριο που θέλω να έχω τελειώσει με το όλο θέμα. Ένα άλλο μαγαζί που ρώτησα απ τα σκρουτζομαγαζα το απέρριψα γιατί έρχεται με MULTI και εάν αλλάξεις ρομ, χάνεις εγγύηση. edit τα έκανα 2 τα μαγαζιά που έχουν multi, χωρίς αναβάθμιση και απαγορεύεται η οποιαδήποτε αλλαγή.
-
Επειδή ενδιαφέρεται ο κολλητός μου να το πάρει κι εκείνος από Ελλάδα λόγω τιμολογίου (xiaomi redmi note 3 pro και 3s). Ήρθα εδώ να μην ανοίγω νέο θέμα. Τελικά η αγορά από mygad είναι οκ; έρχεται με official global. Οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ελληνικά και αν πειραχτει χάνει την εγγύηση; Σωστά έχω καταλάβει; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Πας στις ρυθμίσεις, display, font και ψάξε να βρεις online την γραμματοσειρά zegoe και θα λυθεί το πρόβλημα σου. Εάν τυχόν έχεις όπως είχα και εγώ official developers δεν την έβρισκα. Την κατεβάζεις από εδώ cloud.tapatalk.com/s/579e01b1ce6f2/Zegoe_font.zip Πας στα themes, offline. Κάτω χαμηλά import και βρίσκεις το αρχείο (εφόσον πρωτα την εχεις ξεζιπαρει και βλέπεις το αρχείο να έχει κατάληξη mtz) επιλέγεις την γραμματοσειρά. Πας ξανά display, system font και εκεί θα την δεις και θα την επιλέξε…
-
Παράθεση από stakantzi: “Παιδιά για τις ειδοποιήσεις σε viber που δεν έρχονται σε ποια ρύθμιση πας ακριβώς; το έχω στα αγγλικά και δεν βρήκα το ασφάλεια - δικαιώματα. Επίσης μία ερώτηση στη Ζαφειρα που έκανε επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων σε dev που της είχαν περάσει πλαγιως το play. Οταν έκανες επαναφορά πως ξανά έβαλες ακριβώς το play store. Σου εμφανίστηκαν και κινέζικες εφαρμογές; γιατί εμένα μου ήρθε με dev με play store χωρίς ίχνος κινεζιας πάνω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Σορρυ α…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Απο την άλλη, εαν θέλεις τα συχνά updates και τα τελευταία features (developer rom) τότε γιατί δε σκέφτεσαι τη λύση της ελληνικής που δοκιμάζεται απο πολύ κόσμο; Λογικά σκέφτεσαι το ξεκλείδωμα κτλ κτλ. Δεν έχει OTA αλλά με drag and drop κάνεις το install απο το twrp. ” Eίχα το rn2 pro πριν λίγο καιρό και ξέρω τι εστί ελληνική ρομ, δεν έχω κανένα παράπονο. Όσον αφορά για το ξεκλείδωμα, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Απλά θέλω για λίγο καιρό να δοκιμάσω την official devs, εν κα…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παντού και πάντα... Εννοώ να σβήσεις τις επαφές και από τα 2 και να ανεβάσεις την vcard(το backup τελος πάντων) στο κινητό για να συγχρονίσει από εκεί προς το gmail.. Βασικά και μένα η γνώμη μου είναι να το κάνεις όλο από την αρχή.. Να γίνει δλδ εργοστάσιο... Εγώ θα το κανα με miflash και θα βαζα όποια ρομ dev ήθελα.. ” Ναι, τώρα κατάλαβα. Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις, έβαλα play store. Πλέον οι επαφές συγχρονίζονται. Όμως για να είμαι σίγουρη, θα πάω σπίτι αργότερα κα…
-
Παράθεση από Thracia: “και θέλεις να απαλλαγεί απο το play store κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω της miui.Μου έτυχε το ίδιο σε συσκευή φίλου απο vickmall που ήρθε με official dev με εγκατεστημένο το play και χωρίς κινεζιες ” Και εγώ χωρίς κινεζιές είμαι και playstore. Θα δοκιμάσω εργοστασιακές ρυθμίσεις, να δω τι γίνεται. Γιατί είμαι ήδη στην τελευταία αναβάθμιση της miui rom.
-
Παράθεση από geoanto555: “Για αρχή πρέπει να σβήσεις τις επαφές από το gmail και να αφήσεις να τις πάρει από το κινητό απευθείας..(Στο ξανά είπα.. μου τυχε και λύθηκε με αυτό.. )Πάρε backup ..για καμια στραβή.. ” Ναι Γιώργο, μου έχεις απαντήσει και στο άλλο φορουμ. Ήθελα να έχω και μια άποψη και εδώ μέσα, αλλά είσαι πανταχού παρών! Τις επαφές gmail τις έσβησα. Τι εννοείς όμως να αφήσω να τις πάρει από το κινητό απ' ευθείας; Αυτό δεν το έπιασα. Θέλω όμως γενικότερα να δοκιμάσω να περάσω απ την αρ…
-
Καλημέρα και από μένα, με τα χέρια μου πλέον το σούπερ redmi note 3 pro έχω μια απορία. Καταρχάς, είμαι με την offical developers, έχω βάλει τον google λογ/σμο μου 2,3 φορές γιατί δεν συγχρονίζει μόνο τις επαφές μου. Καθάρισα την εφαρμογή, έβαλα-έβγαλα όπως είπα το gmail μου, αυτό παραμένει. Έχω βάλει τις επαφές μου πλέον με vcard. Eπειδή όμως, θέλω να συγχρονίζονται οι επαφές μου γενικότερα σκέφτηκα να περάσω ξανά την official developers μέσω Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suit…