καλημερα παιδες.μια βοηθεια..το ψηνω να παραγγειλω τελικα το f3 απο banggood..την επιλογη Insurance να την επιλεξω?λεει οτι σε περιπτωση λαθους κλπ αν δεν ερθει, δεν επιστρεφουν χρηματα ουτε προιον.μεταφορικα λεει freeαλλα χρεωνει 6 κατι...δεν εχω ξανα παρει απο εξω και δισταζω.καμια βοηθεια?
σιγουρα θα αξιζει.ευτυχως δε το βιαζομαι..αλλα...φοβαμαι μην εχει τελωνειο...επισης υπ:ρχει περιπτωση να γινει καμια χοντραδα?να μην ερθει ,χαθουν χρηματα κλπ...δεν εχω ψωνισει ξανα απ εξω,οποτε ειμαι διστακτικος αρκετα
εγω να το χτυπησω απο banggood τελικα η μπα..δεν εχω παρειποτε κατι απεξω και κολλαω οσο ναναι...3μιση κατοσταρικα ειναι κιολλας...πφφφφφφφ γνωμες??και τα σκρουτζ φανταζομαι απο κει τα παιρνουν?
Ρε παιδες εχω μπρεδευτει..ελλαδα επισημα θα ερθει?το βλεπω κυκλοφορει σε σκρουτζ κλπ/...να το χτυπησω απο banggood?οι τιμες θα πεσουν και αλλο?ειναι για την ωρα πεσμενες για ενα διαστημα και θα ανεβουν?δε βγαζω ακρη...
Παράθεση από Pentozalis: “Το Μ.Σάββατο οπότε αναμένω να ξεκλειδωθεί ο bootloader μου υπολογίζω να την περάσω. θα ενημερώσω εννοείται άμεσα. ” Σαν ανασταση ακουστηκε αυτο
γεια χαρα παιδες.ερωτηση. to 10 pro mmf? με τα 8 γκιγκα ραμ.σε καστομ ρομ θα εχει διαφορα με το σκετο 10 pro? δηλαδη αλλη ρομ θα παιρνει το σκετο και αλλη ρομ το mmf?