Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 391.

• ευχαριστωω

• Γεια σας ρε παιδες.εχω μπερδευτει εδω με τις επιλογες.τι επολγη να βαλω επιτελους?δεν ξερω αν εχει να κανει η οποια επιλογη και με καταναλωση δεδομενων..τι επιλογη να βαλω??

• ramdisk magisk

Oneironaut84 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “τα custom kernel απο οσο ξερω κι εχω πετυχει, ειναι σε zip μορφη και γινοντε απλα εγκατασταση απο το twrp @vanni τι εκανες τελικα? ” σε zip ειναι οσα εχω βαλει ναι.καπου ειδα πριν με το κιτσεν κανεις ανπακ ενα boot.img απο οφισιαλ και αλλαζεις εκει το image(δε θυμαμαι καταληξη) θα το τεσταρωμετα...επισης χθες σε καποια φαση ειχα βαλει ενα καστομ κερνελ και με εδειχνε 2.4 γκιγκα φρο ραμ.δε το ξανακανει.δε ξερω πως ειχε γινει

• ramdisk magisk

Μήνυμα

παιδες να ρωτησω κατι?custom kernel.. πως μπορω να τον φλασαρω απο fastboot?μεσα δεν εχει καποιο αρχειο boot.img.ειναι καπου σε καποιο αρχειο και θελει unpack?η ολα αυτα που εχει να γινουν με καποιο τροπο boot.img?

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Λοιπόν έβαλα την νέα dev rom την χθεσινή πέρασα το magisk 22.0 μια χαρά αν όμως κάνει το τηλέφωνο επανεκκίνηση για οποιοδήποτε λόγο τότε μπαίνει σε fastboot. Το έχω κάνει μέχρι στιγμής 2 φορές και κάθε φορά τα ίδια και αναγκάζομαι να ξανά περάσω την rom. ” καπου πηρε το ματι μου για twrp..με orangefox που ειχα,καπου μεσα εχει μια επιλογη για magisk..κατι εχει εκει μια επιλογη core κατι..δε θυμαμαι αν το εκανε και σε μενα αυτο αλλα το ειχα πειραξει γτι δεν ανοιγε

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το 7 είναι το χειρότερο τηλέφωνο για δοκιμές. Ακόμη κ κακό twrp να βάλεις ενεργοποιεί κρυπτογράφηση συσκευής κ παπαλα... ” ασε φιλε.,τι μοντεμ ειχα μπλοκαρει..και χθες παλι που δοκιμαζα δεν εμπαινε ουτε twrp ουτε με fastboot εβρισκε το κινητο..ευτυχως μετα απο λιγο το βρηκε και περασα την οφισιαλ.ελαχιστα ξερω,αλλα απο τη πρωτη μερα(μετα το ξεκλειδωμα bootloader)το πειραζω.ουτε εγγυησεις θελω ουτε τιποτα.μονο να τα ΠΕΙΡΑΖΩ

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Στα νεότερα κινητά έχουμε μια αλλαγή στο boot.img οπότε ίσως κάτι να κάνει. Τα παλιότερα δεν νομίζω... ” χθες εκανα extract απο διαφορα βοοτ με το κιτσεν κατι..αλλα ηταν αδεια απο ramdisk.στο recovery.img που εκενα κι εκεινο ειχε μεσα αρχεια ramdisk.αρα μαλλον δεν...

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Χωρίς να έχω ασχοληθεί φανταζομαι ότι θέλει να δει το ramdisk του kernel bboot κνα πειράξει κάτι εκεί. (Initramfs) η κάτι.... Στα κινητά τα δικά μας αυτό δεν γίνεται απ' όσο έχω δει. ” πολυ πιθανον ναι... ειπα να το ψαξω λιγο μπας και...ας το κανει και ο φιλος Βαγγελης να μας πει αν εγινε κατι

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ναι βρε παιδιά οκ . Αλλά αν ο κερνελ δεν "σε αφήνει" δεν πρόκειται να το δεις ποτέ. ” Αυτο που λές...επειδη βαζω custom kernel εκει δεν εχει καποιο αρχειο boot.img να δοκιμασω..ισως δε κανω καποιο βημα σωστα..το δοκιμασα και με rom recovery official αλλα μια απο τα ιδια.να μην υποστηριζει το κινητο?δε ξερω

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Γιατί να γίνει yes ? Τι είναι το ramdisk για το magisk?? ” και καλα λεει για την αποδοση σε γραφικα.απο το λιγο που εψαξα.ετσι απλα θελω να το κανω yes.δεν υπαρχει καποιος λογος ειν η αληθεια.θα σκασω αν δε γινει

• ramdisk magisk

Μήνυμα

ωωωωραιος ο Βαγγελης!! αναμενω!!

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “@baxalo εδώ είσαι Installation | Magisk ” αακριβως εδω

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “αν καταλαβα καλα, η νεα εκδοση του magisk θελει το ramdisk να γινει yes για να μπορει να λειτουργησει? στο 7αρι παντως το εκανα κανονικα αναβαθμιση, πρωτα το manager και μετα το magisk module, και λειτουργει κανονικα (v 22.0) με ramdisk=no οπως ηταν παλειτουργει ναι ” Εδω να το βαλω το λινκ?δε βρηκα πως να σε στειλω μηνυμα

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Γεια σας παιδες.Οχι κανονικα λειτουργει και διχως ramdisk YES.Δε ξερω αν υπολειτουργει φυσικα διχως.Να γινει yes θελω ναι...εκανα τα βηματα οπως λεει στα βηματα,αλλα δεν...πηρα το boot απο το zip του custom rom.το εβαλα ιντερναλ ,εκανα τα βηματα πατς μεσω magisk ,μετα μεσω fastboot flash το αρχειο που και καλα πατσαρε,αλλα δε λεει να γινει yes.τωρα γιατι...ισως εχω λαθος boot ,η δε κανω κατι σωστα,καπου λεει και για το αρχειο recovery.εκει οταν το κανω extract εχει μεσα αρχεια ramdisk.στο αρχειο…

• ramdisk magisk

Μήνυμα

Γεια σας αδερφια.Ερωτηση.Απο χθες παλευω να κανω YES το ramdisk στο magisk αλλα παραμενει NO.τι καω λαθος??Το redmi note 7 εχω.Σε custom rom. παιρνω το boot απο το custom rom. το κανω εκει πατσ μεσω magisk ,το φλασαρω μεσω fastboot αλλα παραμενει No

• η καμπυλη που κανει στο λαιτ μαρεσει...εμφανηση ειδα δηλαδη...

• το πηρε το ματι μου..με τραβαει λιγο παραπανω το λαιτ λογω κυρτης ουονης...

• γεια σας αδερφια.αξιζει να κανω την κινηση?:πο τζαμακια φουλ υπ:ρχουν?

• γεια σας ρε παιδες.το ψηνω για note 10 lite.. να την κανω την κινηση?

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

ωραιοοοοος.θα δοκιμασω απογεμα