να σε πω Γιωργο..ακομα καλυτερα μια καστομ..ετσι κι αλλιως μονο καστομ εχω.θα κανω τα βηματα και με οφισιαλ να ξερω πανω κατω.ευχαριστω φιλε για ακομη μια φορα
οποτε...περναω την οφισιαλ ρομ..βαζω το twrp σου..κανω format data..μπαινω μεσα στα μενου κλπ..παιρνω ενα μπακαπ πληρες και αν θελω να κανω ριστορ, βαζω ξανα την οφισιαλ ρομ που ειχα παρει μπακαπ.καπου εδω το χανω..κανω παλι φορματ? η την περναω απο πανω οπως ειναι?
Γεια σας παιδια.Εβαλα το twrp του φιλου Γιωργου στο lavender. ειχα κρατησει μπακαπ πηγα να το βαλω ξανα αλλα δε μπηκε..εκανα μπακαπ ολα τα διαμερισματα - επιλογες που ειχε.κατι εκανα λαθος σαφως.υπαρχει καποιος οδηγος η καποια βοηθεια για να το κανω σωστα και απροβληματιστα?? Η διαδικασια ηταν..εβαλα την οφισιαλ ρομ V11.0.1.0.QFGMIXM αυτην κρατησα μπακαπ.. μετα οκ εβαλα καστομ ρομ.ισως να εκανα φορματ ντατα για να ανοιξει δεν θυμαμαι..οταν εκανα ριστορ εβαλα ξανα την V11.0.1.0.QFGMIXM αλλα αναβο…
καπου το πηρε το ματι μου σε custom rom το fbe fde?θα τα ψαξω να ειμαι οσο ενταξει γινεται γιατι...παλι θα το πειραξω δεν αντεχω.. ευχαριστω για ολα Γιωργο..
Γεια σου Γιωργο.Εβαλα μολις σε ενα whyred το twrp.Την 3.3.1 εβαλα.να το τσεκαρω μεχρι να πιασω το lavender..ο χρηστης 999 που ειναι,και αν υποαρχει καποιος οδηγος η κατι τετοιο να διαβασω..απ οτι ειδα εχει πολλα διαμερισματα για μπακ απ..πως μου ξεφυγε
γεια σου γιωργο.ως συνηθως με orangefox παιρνω ναι.καποιες φορες βγ;ζει σφαλματα στο ριστορ.ειπα αν εχει καποιο τροπο να παρω πιο β;θυ κ;ι σιγουρο μπακ απ..πχ οπως στα windows που παιρνεις image με acronis
Γιωργο καλημερα φιλε.πριν λιγο εβαλα μια custom rom εβαλα vendor και enan custom kernel..πλεον εχω baseband και imei..Εδω θελω να σε ευχαριστησω απο καρδιας..εψαχνα ολο το google εκανα διαφορα αλλα τιποτα.Βοηθησες να συνδεθω σε diag mode.τωρα πως ξεμπλοκαρε ιδεα δεν εχω..να ρωτησω κατι τελευταιο?πως μπορω να παρω ενα σωστο μπακ απ,και τι να παρω μπακ απ ωστε να μην εχω ξανα ιδια προβληματα?ευχαριστω ολους σας παιδες