Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 391.

• Redmi Note 7 Brick SIM

Oneironaut84 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Βρωμα εσωτερικα λες ε?μμμ

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

Γεια σας παιδες..Απορια.το led notification εχει γινει απο λευκο ,σε κατι σαν ερυθρολευκο.εχω βαλει καστομ ρομς,εχω βαλει παλιες νεες οφισιαλ παλι τα ιδια.πως εχει γινει αυτο??επισης.για ποιοτητα κλησης υπαρχει κανας οδηγος για οσο καλυτερη δυνατη ποιοτητα?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Oneironaut84 - - Recoveries

Μήνυμα

Το εκανα!!!οποτε ναι σιως να ειναι και εκει!κραταω σημειωσεις και θα τεσταρω

Μήνυμα

να σε πω Γιωργο..ακομα καλυτερα μια καστομ..ετσι κι αλλιως μονο καστομ εχω.θα κανω τα βηματα και με οφισιαλ να ξερω πανω κατω.ευχαριστω φιλε για ακομη μια φορα

Μήνυμα

οποτε...περναω την οφισιαλ ρομ..βαζω το twrp σου..κανω format data..μπαινω μεσα στα μενου κλπ..παιρνω ενα μπακαπ πληρες και αν θελω να κανω ριστορ, βαζω ξανα την οφισιαλ ρομ που ειχα παρει μπακαπ.καπου εδω το χανω..κανω παλι φορματ? η την περναω απο πανω οπως ειναι?

Μήνυμα

Πως το κανουμε αυτο?η πως δε το κανουμε?τι κανω ,η τι δε κανω?

Μήνυμα

ετσι το εκανα...την ιδια ρομ μεσω fastboot ιδιο twrp εκανα επαναφορα αλλα εκανε bootloop.ισως να ηθελε να κανω κατι Mount?απο οσο θυμαμαι δεν ειχα κανει φορματ data.cache κλπ.ισως σε εκεινο το σημειο δεν εκανα κατι σωστα

Μήνυμα

Γεια σας παιδια.Εβαλα το twrp του φιλου Γιωργου στο lavender. ειχα κρατησει μπακαπ πηγα να το βαλω ξανα αλλα δε μπηκε..εκανα μπακαπ ολα τα διαμερισματα - επιλογες που ειχε.κατι εκανα λαθος σαφως.υπαρχει καποιος οδηγος η καποια βοηθεια για να το κανω σωστα και απροβληματιστα?? Η διαδικασια ηταν..εβαλα την οφισιαλ ρομ V11.0.1.0.QFGMIXM αυτην κρατησα μπακαπ.. μετα οκ εβαλα καστομ ρομ.ισως να εκανα φορματ ντατα για να ανοιξει δεν θυμαμαι..οταν εκανα ριστορ εβαλα ξανα την V11.0.1.0.QFGMIXM αλλα αναβο…

Μήνυμα

φιλε πηγα να σε στειλω μηνυμα ,αλλα δε βρηκα να στειλω..σε εφαρμογη τα ειδα..στειλε ενα μηνυμα να σε στειλω

Μήνυμα

Ηλια τι λινκ εννοεις?καποια cuatom rom του τυπου αυτου?

Μήνυμα

καπου το πηρε το ματι μου σε custom rom το fbe fde?θα τα ψαξω να ειμαι οσο ενταξει γινεται γιατι...παλι θα το πειραξω δεν αντεχω.. ευχαριστω για ολα Γιωργο..

Μήνυμα

Γεια σου Γιωργο.Εβαλα μολις σε ενα whyred το twrp.Την 3.3.1 εβαλα.να το τσεκαρω μεχρι να πιασω το lavender..ο χρηστης 999 που ειναι,και αν υποαρχει καποιος οδηγος η κατι τετοιο να διαβασω..απ οτι ειδα εχει πολλα διαμερισματα για μπακ απ..πως μου ξεφυγε

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

tjprojmain kai flofix..οσο εψαχνα για το κινητο κολλησα

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

ασε φιλε γιωργο.ακομα δεν επιασα κινητο.κολλησα ιους και τρεχω να σωθω

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

εψαχνα τωρα και βρηκα αυτο..αυτο βγαζει και σε μενα.αρα κατι δε κ;νω σωστα..εχεις καποιο λινκ η πως να το ψαξω για σωστο μπακαπ?

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

το βρηκα!!!

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

τι χρηστης ειναι αυτος?υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω?και το twrp που αναγραφει η υπογραφη σου θελω φυσικα

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

γεια σου γιωργο.ως συνηθως με orangefox παιρνω ναι.καποιες φορες βγ;ζει σφαλματα στο ριστορ.ειπα αν εχει καποιο τροπο να παρω πιο β;θυ κ;ι σιγουρο μπακ απ..πχ οπως στα windows που παιρνεις image με acronis

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

Γιωργο καλημερα φιλε.πριν λιγο εβαλα μια custom rom εβαλα vendor και enan custom kernel..πλεον εχω baseband και imei..Εδω θελω να σε ευχαριστησω απο καρδιας..εψαχνα ολο το google εκανα διαφορα αλλα τιποτα.Βοηθησες να συνδεθω σε diag mode.τωρα πως ξεμπλοκαρε ιδεα δεν εχω..να ρωτησω κατι τελευταιο?πως μπορω να παρω ενα σωστο μπακ απ,και τι να παρω μπακ απ ωστε να μην εχω ξανα ιδια προβληματα?ευχαριστω ολους σας παιδες

• Redmi Note 7 Brick SIM

Μήνυμα

τα ιμει τα εχω πανω στο κουτι,ναι..ισως εκανα ζημια γτι εκανα ριστορ χθες ενα qcn που βρηκα στο ιντερνετ