Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Σχεδον απαντα εκανα...δε βγαζω ακρη..τωρα δε με βρισκει το fastboot
Γεια σας ρε παιδες.εχει 3-4 μερες παλευω να βγαλω ακρη..τι σε edl μπηκα,τι σε φαστμπουτ.τι ρομ αλλαξα τιποτα..ειχα βαλει πριν μερες μια ρομ που δεν επρεπε και τσακισα το κινητο.δεν αναγνωριζει την σιμ.δεν εβλεπε και wifi αλλα με τα πολλα πλεον βρισκει ιντερνετ.δε βρισκει σιμ ομως.γνωριζει κανεις κατι?παντου εψαξα αλλα τιποτα
start on boot που λεει καπου?εκει δε τα εχω πειραξει ναι..θα τα κανω ετσι.Εεευχαριστω
Γεια σου ρε Αποστολη!Ναι..για εκει πισω στο παρασκηνιο αν υπαρχει καποιος τροπος να κλεινουν αυτοματα καπως.ΜΕ το κλεισιμο καθε εφαρμογης
Γεια χαρα και παλι.Ερωτηση. εφαρμογες που τρεχουν,πχ quickpic flickr κλπ.πως κλεινουν εντελως? συνεχιζουν να τρεχουν κι αντις κλεισω δηλαδη
οκ..απλα δεν ηξεραμε ποιο τροπο λειτουργει.Ευχαριστω Αποστολη
να παρω ενα δελφινι πουχω κολλημενο στο ψυγειο?
ναι..δηλαδηπανω στο κινητο σε ποιο σημειο ειναι? δε πρεπεικαπου καπως να ακουμπαει η θηκη ωστε να γινεται αυτο?
η αποριαμου ειναι σεποιοσημειο ειναι ο αισθητηρας δηλαδη.βαζωτο χερι απανω απτο κινητο και δε λειτουργει ετσι..απο περιεργεια δηλαδη
Γεια χαρα.Ερωτηση.Εβαλα θηκη στο κινητο μπρος πισω,τυπου βιβλιο..δε μπορω να καταλαβω πως διαολο κλεινει και ανοιγει η οθονη με την θηκη να ανοιγει κςι να κλεινει..
Αδερφε εγω εχω το pioneer και το συνδεω..δες κανα μανιουλ περι συνδεσης.λογικα αμα συνδεσεις κανα καλωδιο θα παει αυτοματα.ετσι παει σε μενα
γεια χαρα..ηgcam πως πιανει uhd video? thanks
γεια χαρα και παλι.η gcam..δεν υποστηριζει uhd εγγραφη βιντεο?η το κινητο δεν υποστηριζει
eos 6d.. μονο για κλικ μεσω wifi δηλαδη.ειχα βρει ενα δυο αλλα δυσκολο μενου μεχρι να συνδεθει
Παράθεση από das_krimi: “Bacon camera Φτάνει μέχρι 1/2 έκθεση ” Αδερφε μου εμενα λες?
Γεια χαρα φιλοι.Μηπως ξερει καποιος κανα καλο apk για dslr μηχανη remote?
Να κανω μια χαζη εεωτηση..Σιαομι η σαιομι? τελικα