Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 391.

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Oneironaut84 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Μπηκε το twrp..Θ χρειαστω ακομα μια δυο βοηθειες μεχρι να μπω στοκλιμα...Ευχαριστω

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Μπηκα

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Μισο να το ξαναπαρω απτην αρχη,,.

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Αυτα.,.

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Καλημερα..παω να κανω εγκατασταση το αρχειο dummy αλλα μου βγαζει cannot load..οδηγους adb κλπ περασα οπως λενε στους οδηγους...

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Αυτο το εψαχνα το μεσημερι και δε το εβρισκα...

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Γεια χαρα.Για την ωρα θελω custom rom...Μετα οφισιαλ μεσω fast boot.Οκ απο αντι4 σε 3 δε θαπαω απλα τι αλλο να προσεξω.εχω ψαξει και ειναι πολλες οι ληροφοριες.εχω μπερδευτει.με μπερδευει το βημα 2 ας πουμε. 1. Wipe as usual (system, data, cache etc) 2. Flash latest firmware (NON ARB Firmware for more info check the respective thread) 3. Flash the rom 4. Flash gapps

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

xaxaxa εχω χαθει κυριολεκτικα.. Λοιπον Αποστολη.. Καταρχην θελω να περασω twrp. μετα θελω να βαλω custom rom αλλα στις πληροφοριες εγκαταστασης καπου μπερδευομαι με τα λινκ παραπανω.Μετα θελω μεσω fastboot να βαζω μια οφισιαλ ρομ..αυτα..απλα ισως υπαρχει καποια λεπτομερεια που δε γνωριζω και θα χασω το κινητο.. εδω [OFFICIAL]Resurrection Remix-OS 6.2.0[Treble… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro και εδω LineageOS 15.1 [OFFICIAL][8.1.0][Treble][Wee… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro εδω ας πουμε... 1. Wipe as usua…

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Μια σειρα ρε παιδια εγκαταστασης καποιος..δεν εχει κανεις custom rom? οτι ειπε η Ευαγγελια παραπανω χρειαζομαι.

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Ακριβως..ε δε με πειραζει..μετα ξαναπερνααω twrp αν χρειαστει και εχω οφισιαλ

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Λιγη βοηθεια μη κανω ζημια ρε παιδια..

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

καπου εδω στις οδηγιες το χανω... [OFFICIAL]Resurrection Remix-OS 6.2.0[Treble… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro LineageOS 15.1 [OFFICIAL][8.1.0][Treble][Wee… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Sorry που δε βγαζουν νοημα.απλα εχω μπερδευτει καπως. 3 πραματα θεώ να κανω. 1.να περασω twrp 2.να βαλω ενα custom rom 3.σε καποα φαση να κανω μια καθαρη εγκατασταση το οφισιαλ μεσω fastboot

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Ρωταω απλα για να βγαλω μια ακρη..οποτε το lazyflasher ειναι μονο αν περασεις recovery oficial και οχι μεσω fastboot?εγω θα περασω twrp οπως στον οδηγο που εστειλες?

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Σημερα ξεκλειδωνω..θελω να περασω twrp.Θελω να περασω custom rom επισης και με miflash να περασω ξανα το οφισιαλ ρομ..αυτα..μια βοηθεια θα την ηθελα γτι θα κανω ζημια..

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Γεια χαρα και παλι..ξκαπου ειχα πετυχει καποιο οδηγο με lazy flasher αλλα δε θυμαμαι που ακριβως ηταν..ειναι ευκολο να το στειλει καποιος?

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Ευχαριστω φιλε!!

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια..Μια μικρη βοηθεια.Αν και τα βρηκα ειπα πιο σωστα να ρωτησω..Θελω τα λινκ οδηγους για περασμα οφισιαλ ρομ με miflash,και πως περναμε twrp .ευχαριστω

• ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]

Μήνυμα

Αδερφια..Γεια και χαρα.Σε λιγες ωρες ξεκλειδωνω bootloader.. Λοιπον εχω τις εξης απορειες αρχικα. 1.Τι θα πρεπει να προσεξω να μη κλειδωσει ο bootloader.αποτι διαβασα παιζει αυτο δλδ. 2. εκτος απο global version μπορω να βαλω πχ την eu version? 3.Περα απο το επιπεδο anti τι αλλο πρεπει η δε πρεπει να κανω? 4.θελω να εχω μια οφισιαλ ρομ ωστε να κανω καθαρη εγκατασταση ναναι ολα καθαρα και αρχικα.Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος δηλαδη να περασω μια οφισιαλ ρομ χωρις προβλημα? 5.περιμενω ενα μηνα ν…

• Παράθεση από geogian: “Αφού γράφει λίγο παρακάτω στο νήμα που σου έστειλα πως θα γίνει η δουλειά.Δες κι εδώ: Download Custom ROMs for Redmi Note 5 Global / China - Xiaomi Firmware Το δευτερο λινκ δε τοχα πετυχει καπου..καλο φαινεται..οταν ερθει η ωρα θα το τσεκαρω.ευχαριστω ”