Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 391.
-
εκανα πριν μερες.μπρικαρε το κινητο.και αναρωτιεμαι τι πηγε λαθος να μη ξαναγινει
-
παιδες καλημερα.αναρωτιεμαι πως μπρικαρα το κινητο..οι κινησεις ηταν οι εξης..;πο twrp, εκανα φορματ τα παντα.ακομα και το ,meta data.δευτερο που εκανα οπως ειπα κ πιο πανω επςιδη δε με αφηνε να φλασαρω την τελευταια eu rom εσβησα τις πρωτες εντολες ολα αυτα ειχα σβησει... @echo off cd %~dp0 set DEVICE=unknown for /f "tokens=2" %%D in ('platform-tools-windows\fastboot %* getvar product 2^>^&1 ^| findstr /l /b /c:"product:"') do set DEVICE=%%D if "%DEVICE%" neq "alioth" echo This package is for "…
-
ολα αυτα ειχα σβησει... @echo off cd %~dp0 set DEVICE=unknown for /f "tokens=2" %%D in ('platform-tools-windows\fastboot %* getvar product 2^>^&1 ^| findstr /l /b /c:"product:"') do set DEVICE=%%D if "%DEVICE%" neq "alioth" echo This package is for "alioth" devices; this is a "%DEVICE%". & exit /B 1 set /p CHOICE=You are going to wipe your data and internal storage. It will delete all your files and photos stored on internal storage. Do you agree? (Y/N) if /i "%CHOICE%" neq "y" exit /B 0
-
οχι οχι.τωρα ξανακατεβαζω την ιδια ρομ να δω το bat file...δε με αφηνε να το περασω,.εσβηνε η κονσολα..
-
παιδες τι λεει?καταφερα και μπρικαρα το τηλ πριν κανα 3 μερες.το ξεμπρικαρα με auth account απο ενα μπλιατ..να αναφερω λιγο πως το μπρικαρα...κατεβασα την eu rom την τελευταια..την weekly,...λοιπον.παω να κανω fastboot install και εκλεινε η κονσολα..ανοιγω το bat file και σβηνω τις πανω πανω εντολες.ε μεχρι καποιο σημειο φκασαρε και μετα ολα μαυρα..τι διαολο ακριβως εκανα?γιατι δε με αφηνε να το φλασαρω??
-
Ωωωωω παιδες.Εγινε δουλεια με το adb push...το αρχειο που μετεφερα το πηγαινε στον φακελο data,,ηθελα να το εκτελεσω και δε γονοτανε.ουτε να το μεταφερω,οποτε στο τελος αντι data εβαλα sd card και ολα κομπλε
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμαφιλε δε ξερω τι παιζει.τωρα το εκανα ξανα με αλλη εκδοση και με εβγαλε 549567.δε ξερω αν το κανω σωστα
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμα604939 μου εβγαλε
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από liquid: “Παράθεση από Oneironaut84: “Παράθεση από liquid: “Καλησπέρα παίδες, Πέρασα την CrDroid 7.6 και το κινητο πάει σφαίρα. Διορθώθηκε και το πρόοβλημα με το bluetooth που είχα. ” Σωστος φιλε!κι εγω αυτο εβαλα σημερα,μεχρι να βγει evolutionX ..και μολις ειδα βγηκε Havoc 4.6... ΖητωωωωωΩΩΩ ” Fastboot είναι και αυτή?Το turbo charge δουλευεί? Γιατί στη CrDroid όχι... Έχει θεματάκια καθόλου? Από Antutu? Στη miui μου βγάζει 660.000 στη crdroid 520.000 περιπου. Gcam παίρνει και στη Hav…
-
Γεια χαρα ρε παιδες.κοιταχτε...πριν 3-4 χρονια,κλειδωνα κοντα στα 20...ειχα αποσυνδεσεις...το κατεβασανε στα 17...πριν λιγο πηρα τηλ,γιατι κολλουσε απιστευτα.το κατεβασανε κιαλλο,για τεστ κανα 10ημερο...πηγα στα 12 κλειδωμα...τι διαολο γινεται?ρουτερ εχω αυτα που δινουνε απο 4νετ.να παρω ενα αλλα καλουτσικο και να τους πω να βγαλουνε ολα τα φιλτρα?
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΓεια σας παιδια..να ρωτησω..η θηκη που δινουν μαζι..ποσα χιλιοστα ειναι?βρηκα μια που λεει 0.3 χιλιοστα,,,ειναι λεπτοτερη η μπα?θελω οσο πιο λεπτη γινεται δηλαδη.. αυτη π.χ SENSO TPU 0.3 XIAOMI MI 11i / POCO F3 / POCO F3 PRO / REDMI K40 / REDMI K40 PRO trans backcover
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαράθεση από liquid: “Καλησπέρα παίδες, Πέρασα την CrDroid 7.6 και το κινητο πάει σφαίρα. Διορθώθηκε και το πρόοβλημα με το bluetooth που είχα. ” Σωστος φιλε!κι εγω αυτο εβαλα σημερα,μεχρι να βγει evolutionX ..και μολις ειδα βγηκε Havoc 4.6... ΖητωωωωωΩΩΩ!
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαιδια γεια χαρα,ξανα..μια ερωτηση...στο twrp μου βγαζει μια επιλογη metadata,,,αυτο να το κνω φορμα,η θα γινει καμια ζημια?
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμαγεια σου φιλε.λογικα ενα φορματ ντατα...τωρα για το αντι...τσεκαρε να δεεις τι νουμερο εχει..σε εμενα λεει 1...