Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 391.

• εκανα πριν μερες.μπρικαρε το κινητο.και αναρωτιεμαι τι πηγε λαθος να μη ξαναγινει

• παιδες καλημερα.αναρωτιεμαι πως μπρικαρα το κινητο..οι κινησεις ηταν οι εξης..;πο twrp, εκανα φορματ τα παντα.ακομα και το ,meta data.δευτερο που εκανα οπως ειπα κ πιο πανω επςιδη δε με αφηνε να φλασαρω την τελευταια eu rom εσβησα τις πρωτες εντολες ολα αυτα ειχα σβησει... @echo off cd %~dp0 set DEVICE=unknown for /f "tokens=2" %%D in ('platform-tools-windows\fastboot %* getvar product 2^>^&1 ^| findstr /l /b /c:"product:"') do set DEVICE=%%D if "%DEVICE%" neq "alioth" echo This package is for "…

• Redmi note 10 pro

Oneironaut84 - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Ακομα 0 σου δειχνει? μεσα στον φακελο adb στον C : βαζεις το zip που θελεις.. ανοιγεις τερματικο Cmd μεσα απο εκεινο τον φακελο και πατας.. στο τερματικο adb push ......... /SDCARD/ οπου τελειες ονομα αρχειου που θες να μεταφερεις στο κινητο..ετσι το κανω εγω τουλαχιστον

• Redmi note 10 pro

Oneironaut84 - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Φιλε αυτο το δοκιμασες? adb push ονομα αρχειου στο φακελο adb /SDCARD/ καπου εδω το ειχα δει αυτο,δε ξερω που ειναι η συζητηση... εμενα με ειχε περασει μιας και στο poco f3 κανει τα ιδια

• ολα αυτα ειχα σβησει... @echo off cd %~dp0 set DEVICE=unknown for /f "tokens=2" %%D in ('platform-tools-windows\fastboot %* getvar product 2^>^&1 ^| findstr /l /b /c:"product:"') do set DEVICE=%%D if "%DEVICE%" neq "alioth" echo This package is for "alioth" devices; this is a "%DEVICE%". & exit /B 1 set /p CHOICE=You are going to wipe your data and internal storage. It will delete all your files and photos stored on internal storage. Do you agree? (Y/N) if /i "%CHOICE%" neq "y" exit /B 0

• οχι οχι.τωρα ξανακατεβαζω την ιδια ρομ να δω το bat file...δε με αφηνε να το περασω,.εσβηνε η κονσολα..

• παιδες τι λεει?καταφερα και μπρικαρα το τηλ πριν κανα 3 μερες.το ξεμπρικαρα με auth account απο ενα μπλιατ..να αναφερω λιγο πως το μπρικαρα...κατεβασα την eu rom την τελευταια..την weekly,...λοιπον.παω να κανω fastboot install και εκλεινε η κονσολα..ανοιγω το bat file και σβηνω τις πανω πανω εντολες.ε μεχρι καποιο σημειο φκασαρε και μετα ολα μαυρα..τι διαολο ακριβως εκανα?γιατι δε με αφηνε να το φλασαρω??

• Ωωωωω παιδες.Εγινε δουλεια με το adb push...το αρχειο που μετεφερα το πηγαινε στον φακελο data,,ηθελα να το εκτελεσω και δε γονοτανε.ουτε να το μεταφερω,οποτε στο τελος αντι data εβαλα sd card και ολα κομπλε

• Ας ξεκιναμε

Oneironaut84 - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

Μήνυμα

φιλε δε ξερω τι παιζει.τωρα το εκανα ξανα με αλλη εκδοση και με εβγαλε 549567.δε ξερω αν το κανω σωστα

• Ας ξεκιναμε

Μήνυμα

604939 μου εβγαλε

• Ας ξεκιναμε

Μήνυμα

Παράθεση από liquid: “Παράθεση από Oneironaut84: “Παράθεση από liquid: “Καλησπέρα παίδες, Πέρασα την CrDroid 7.6 και το κινητο πάει σφαίρα. Διορθώθηκε και το πρόοβλημα με το bluetooth που είχα. ” Σωστος φιλε!κι εγω αυτο εβαλα σημερα,μεχρι να βγει evolutionX ..και μολις ειδα βγηκε Havoc 4.6... ΖητωωωωωΩΩΩ ” Fastboot είναι και αυτή?Το turbo charge δουλευεί? Γιατί στη CrDroid όχι... Έχει θεματάκια καθόλου? Από Antutu? Στη miui μου βγάζει 660.000 στη crdroid 520.000 περιπου. Gcam παίρνει και στη Hav…

• Γεια σου Ανεστη..χθες καταφερα και κλειδωσα στα 18+... αλλαξα snr..στα 19+ ηταν ασταθες.το παρακολουθω τωρα...αλλα λεω να παω σε κανα αλλο ρουτερ-μοντεμ αλλα δε ξερω πως να το ψαξω αν υποστηριζει ...κατι φτηνο δηλαδη..μαξ κανα 30ρι+

• Γεια σου Ανεστη!!!αυτοςμε ειπε τοκατεβασε μεχρινα στρωσει η γραμμη κανα 10ημερο και να παρω ξανα να το επαναφερουν...φανταζομαι ενα ρουτερ θα εκανε δουλεια?ενα zte 108L ?εχω που με ειχανε δωσει..

• Γεια χαρα ρε παιδες.κοιταχτε...πριν 3-4 χρονια,κλειδωνα κοντα στα 20...ειχα αποσυνδεσεις...το κατεβασανε στα 17...πριν λιγο πηρα τηλ,γιατι κολλουσε απιστευτα.το κατεβασανε κιαλλο,για τεστ κανα 10ημερο...πηγα στα 12 κλειδωμα...τι διαολο γινεται?ρουτερ εχω αυτα που δινουνε απο 4νετ.να παρω ενα αλλα καλουτσικο και να τους πω να βγαλουνε ολα τα φιλτρα?

• Ας ξεκιναμε

Μήνυμα

Γεια σας παιδια..να ρωτησω..η θηκη που δινουν μαζι..ποσα χιλιοστα ειναι?βρηκα μια που λεει 0.3 χιλιοστα,,,ειναι λεπτοτερη η μπα?θελω οσο πιο λεπτη γινεται δηλαδη.. αυτη π.χ SENSO TPU 0.3 XIAOMI MI 11i / POCO F3 / POCO F3 PRO / REDMI K40 / REDMI K40 PRO trans backcover

• Ας ξεκιναμε

Μήνυμα

Παράθεση από liquid: “Καλησπέρα παίδες, Πέρασα την CrDroid 7.6 και το κινητο πάει σφαίρα. Διορθώθηκε και το πρόοβλημα με το bluetooth που είχα. ” Σωστος φιλε!κι εγω αυτο εβαλα σημερα,μεχρι να βγει evolutionX ..και μολις ειδα βγηκε Havoc 4.6... ΖητωωωωωΩΩΩ!

• Γεια σας αδερφια!!!Με τα νεα δεδομενα τα τελωνειακα τι συμβαινει?

• Ας ξεκιναμε

Μήνυμα

Παιδια γεια χαρα,ξανα..μια ερωτηση...στο twrp μου βγαζει μια επιλογη metadata,,,αυτο να το κνω φορμα,η θα γινει καμια ζημια?

• Ας ξεκιναμε

Μήνυμα

γεια σου φιλε.λογικα ενα φορματ ντατα...τωρα για το αντι...τσεκαρε να δεεις τι νουμερο εχει..σε εμενα λεει 1...