Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 391.
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΕλπιζω...Αλλα ειναι και καλο..δε θα εχουν καποιο προβλημα. πλακα κανω..απλα βλεπω ουτε twrp βγαινει..καστομ ρομ μεσω fastboot...να ειναι νωρις ακομη δε νομιζω.
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΓιατι δεν εχει ρε παιδια κανενα θεμα.Υποτιθεται απ τα καλυτερα κινητα,το πηρα κι εγω και κανεις..καμια απορια κατι..οτιδηποτε..Αγχοτικο...
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από kostas234: “εκανα format data μετα reboot recovery μετα wipe dalvik - cache ξανα reboot recovery οταν ανοιγει δεν βλεπει την μνημη του τηλεφωνου τι κανω λαθος? στο μεταξι οταν κανω αυτη την επιλογη wipe dalvik - cache μου βγαζει με κοκκινα γραμματα E:UNABLE to decrypt FBE device το τηλεφωνο το βλεπει ACER ADB interface παιζει καποιο ρολο αυτο? ” Από στικακι ή από κάρτα sd δεν μπορείς να την περάσεις? Από το Poco F3 με Tapatalk ” απο στικακι πως γινεται?
-
Παράθεση από NasDriver: “Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι να κλειδώσεις bootloader και να έχεις βάλει ρομ που δεν είναι για την συσκευή σου...όλα τα άλλα διορθώνονται είτε εύκολα είτε πιο δύσκολα ” και καπου εδω,αν και αργησα να σε ευχαριστησω για τον χρονο σου και την διαθεση σου να με βοηθησεις πριν μερες για το κινητο..εευχαριστω λοιπον Ανεστη!!!
-
Παιδες γεια χαρα.ξαναχτυπαω!οσο εκανα μια ερευνα,πεφτω πανω σε xda στο poco f3 και καποιος επαθε το ιδιο με οτι επαθα εγω στο note 7 .εβαλε λαθος ρομ?κατι ελεγε περασε την κινεζικη σε γκλομπαλ κινητο?με clean and lock επιλογη?κατι τετοιο?υπαρχει εδω κανας οδηγος για το τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις να μηνμπρικαρει?κ γω σκεφτομαι να παρω κινητο και φυσικα να το πειραξω.να βαλω καποια καστομ ξανα οφισιαλ fastboot klp...αλλα μια λαθος κινηση την εκατσες...καπου καποιος οδηγος με τα ΔΕΝ τα ΜΗ και τα λοιπα…