Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Ωραια υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει σοβαρα να επαναφερουμε ενα κινητο ? διοτι εδω περα υπαρχει παραπομπη απο λινκ σε λινκ και το καθε λινκ δεν γινονται τα βηματα οπως αναφερουν οι οδηγοι και τελικα εισαι στο ενα βημα πριν παρεις το σφυρι και το σπασεις !!!!!!
-
και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ??? [/quote]Μπορείς να κάνεις flash την ROM με χρήση του Sideload => Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) [/quote]Ναι αλλα οταν παω κα ιδινω την εντολη να διαβασει οπως λεει ο οδηγος το update zip to cmd απανταει πως δεν μπορει διαβασει το αρχει ο...
-
ΑΠΛΑ Η ΡΟΜ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ....ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kpol: “και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ??? ” Μπορείς να κάνεις flash την ROM με χρήση του Sideload => Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) ” Ναι αλλα οταν παω κα ιδινω την εντολη να διαβασει οπως λεει ο οδηγος το update zip to cmd απανταει πως δεν μπορει διαβασει το αρχει ο...
-
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .... δεν νοειται σε καποιους να περναει μπαμ και αλλοι απλα να γινεται σκουπιδι το κινητο ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ παιδια οποιος θελει δινο ενα redmi 3note pro 32ri 100 ευρω ελατε παρτε το μην το πεταξω απο κατω.
-
και πως την ριχνω μεσα τωρα στη φαση που ειμαι ???
-
Περασα την ρομ μεσω TWRP deuteri fora και τωρα το κινητο ανοιγει και κολλαει στο MI στην αρχη ... μεχρι ποση ωρα να του δωσω ? αλλιως τι να κανω ρε παιδια ? Επισης απο το miulock εκανα ulock pali κολλαει στο MI.. .. παιδια καμμια ιδεα????????????????????
-
Περασα την ρομ μεσω TWRP deuteri fora και τωρα το κινητο ανοιγει και κολλαει στο MI στην αρχη ... μεχρι ποση ωρα να του δωσω ? αλλιως τι να κανω ρε παιδια ?
-
Και ναι ενθουσιασμενος την κατεβασα ... την εβαλα στο δισκο ενος redminote 3 pro πηγα στο αανβαθμιση επελεξα το πακετο ενημερωσης... εκανε εγκατασταση ... και τωρα... το κινητο ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ οτι και να κανω βγαινει παντα στο TWRP.//.. @@@
-
Ρε παιδια μια ερωτηση εκανα τα παντα !!! κανονικα !! και περασα και την ελληνικη ρομ την σταβλε ! απο εκει και περα πες τωρα οτι θελω να κανω φουλ ρεσετ ! τι κανω ??? γιατι οταν παω στο επαναφορα εργοστασιακων μου βγαζρι πλεον το εργαλειο το twrp ,, ,εχει κανεις καμια ιδεα ? πρεπει να εχω και την ρομ μεσα στη μνημη?