Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 211.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!! @zvoi θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Ευχαριστώ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛες..;;; Το είχα σκεφτεί ότι μ'αυτόν όλα να τα περιμένω και μπήκα κι σ'άλλο λογαριασμό(φόρουμ) κι έφαγα πόρτα και από εκεί! Ξέμεινα, είμαι α-link-ος... Τα μόνα λινκ που μου άνοιξαν ήταν αυτά του flickr απ'τον @demakhs. Ακόμη κ εκεί έχει βάλει την ουρά του....
-
Magic WormHole
Μήνυμαποιος από εσάς δουλεύει το "tapatalk" ? Δεν μου ανοίγει τα link που επισυνάπτονται... Παλιότερα δεν είχα κάποιο θέμα, έχει αλλάξει κάτι; Φταίει ο Τσίπρας;
-
Magic WormHole
Μήνυμα@seitman αυτό εννοείς: twrp
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα, καλησπέρα! Μπαίνω και βλέπω για 9μήνα & 18μήνα και σκέφτομαι πόσο πρέπει να μας πλήρωναν για τον τόσο χαμένο χρόνο.... Εννοώ, ναι μεν να κάνεις το καθήκον αλλά να αξίζει αυτός ο χρόνος.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs σαν να τράβηξε υγρασία ο φακός του κινητού σου φαίνεται.... =============== Οκτ 24th 2017, 9:34am =============== κακοκεφιά σήμερα.... θά'θελα να ακούσω ένα ηπειρώτικο τώρα που ταιριάζει..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651